facebook_pixel

Lifted FIT -valmennus

Lifted FIT -verkkovalmennuksessa nostat suorituskykysi ja kehonkooostumuksesi uudelle tasolle unohtamatta palautumista ja kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Ammattitaitoiset ja innostavat valmentajamme johdattavat sinut läpi tämän kahdeksan viikon matkan.

Jaat tunnelmasi ja kehityksesi muiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa panostavien kanssa. Tämä lisää tutkitusti mahdollisuuttasi onnistua!

Lifted FIT järjestetään jo 12. kertaa huhtikuussa 2018

Jo tuhat suomalaista on saavuttanut upeita tuloksia tämän avulla kotoaan (tai mistä vain) käsin.

Lue tältä sivulta lisää valmennuksesta ja opi aikaisempien valmennettaviemme kokemuksista!

”Kukaan muu ei ole aikaisemmin saanut tällaista kokonaisvaltaista ja hyvää muutosta aikaan elämäntapoihini, olotilaani ja elämääni” Näin kommentoi valmennettavamme Minna Lifted FIT -verkkovalmennusta.

Tänään 16.4.2018 alkavassa valmennusryhmässä:

–> Poltat ylimääräistä rasvaa ja kiinteydyt. Huomaat muutoksen varmasti ulkonäössäsi.

–> Saat lisää energiaa! Lähes kaikki valmennettavamme raportoivat ulkonäköä tärkeämpänä valmennuksen hyötynä tämän.

–> Edistät hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti, koska valmennuksessa panostetaan myös henkiseen puoleen ja palautumiseen!

–> Kehität fyysistä suorituskykyäsi! Sinusta tulee vahvempi, notkeampi ja yksinkertaisesti kykenevämpi moniin suorituksiin.

–> Saavutat tulokset yhdessä ammattivalmentajien ja muiden motivoituneiden valmennettavien kanssa innostavalla meiningillä ilman kalorien laskemista, ruokien punnitsemista tai itsesi syyllistämistä!

VALMENNUS ALKOI TÄNÄÄN, VIELÄ EHDIT MUKAAN:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Etkö vielä vakuuttunut? Ymmärrämme tämän. Siksi olemme kasanneet alle paljon lisätietoa valmennuksesta sekä aikaisempien valmennettavien kokemuksista…

Lifted FIT osana Kauneus & Terveys -lehden valmennusvertailua

Loistavia kokonaisvaltaisia tuloksia Lifted FIT -valmennuksessa saavuttanut Minna antoi Kauneus & Terveys -lehden elokuun (2017) numeroon haastattelun, jossa kertoi kokemuksistaan tässä valmennuksessa.

Oletko kiinnostunut saavuttamaan samat tulokset kuin Minna? Jatka nyt tutustumista valmennukseen tarkemmin..

100% rahat takaisin -takuu

Koska teemme tätä intohimosta hyvinvointia kohtaan ja olemme varmoja, että pääset parempaan kuntoon ja nautit olostasi enemmän, voimme hyvin mielin antaa sinulle seuraavan takuun.

Mikäli et ole neljän viikon jälkeen täysin tyytyväinen valmennukseemme, palautamme ostohinnan sinulle kokonaisuudessaan. Voit siis lähteä mukaan valmennukseen käytännössä täysin ilman riskiä!

Eikö olekin hienoa? Jatka nyt tutustumista valmennussisältöön ja tee riskitön investointi henkilökohtaiseen hyvinvointiisi!

Mikäli tunnistat itsesi jostain näistä, niin valmennus sopii sinulle varmasti..

l

Sinulla on terveellisen elämän perusasiat hallussa, mutta et ole vielä täysin tyytyväinen. Haluaisit saavuttaa kovemman kunnon ja oman unelmakroppasi – kehosi ja mielesi hyvinvoinnista tinkimättä. 

l

Kuntoilet jo jonkin verran tai harrastat liikuntaa säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kaipaat lisää tehoja treeniin ja haluat tehdä treenaamisesta tavoitteellisempaa.

l

Haluat saada lisää motivaatiota treenaamiseen sekä pysyvästi terveellisen ja tavoitteitasi tukevan ruokavalion (ja vielä herkullisen sellaisen!).

l

Sinulla on muutakin elämää kuin treeni ja ravinto, joten et haluaisi panostuksen näihin vievän sinulta kovin paljoa aikaa.

l

Koet, että nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja nostaa kuntosi – voima, liikkuvuus, lihaskestävyys – seuraavalle tasolle.

l

Uskot, että samanhenkisten valmennusyhteisö voisi nostaa oman tekemisesi ennennäkemättömään lentoon. Ymmärtävien ja energisten ammattivalmentajien tukikaan ei olisi haitaksi.

Miten Lifted FIT -valmennuksen käyneet ovat voittaneet nämä haasteet?

lifted fit tuloksia, nainen 37v
lifted fit läpimurto suorituskyvyssä heikki
Valmennukseen aikaisemmin osallistuneiden kommentteja:
N
”Mikään eikä kukaan ole aikaisemmin saanut tällaista kokonaisvaltaista muutosta aikaan elämäntapoihini ja elämääni.”
N
”Päätös lähteä mukaan on ollut parasta, mitä olen kuluneena vuotena terveyteni eteen tehnyt.”
N
”Liikunnan ilo ja intohimo palasivat.”
N
”Opin ajattelemaan, treenaamaan, valitsemaan ja ennen kaikkea nauttimaan!”
N
”Kiloja lähti sopivasti, mittanauhalla mitattuna senttejä hävisi ympäriltäni niin paljon, etten olisi ikinä uskaltanut edes haaveilla moisesta!”
N
”Treenaaminen ei enää ole pakkopullaa vaan tilaisuus hankkia itselle hyvä olo.”
N
”Tärkeimpänä saavutuksena pidän sitä, mitä valmennus toi minulle henkisellä puolella. Olen taas iloinen, reipas ja hyväntuulinen. Rakastan ja kunnioitan itseäni ja elämääni. Voitte kuvitella, miten tämä muutos näkyy ja tuntuu myös perheenjäsenteni elämässä.”

KATSO VALMENNETTAVAMME Paulan kommentit Lifted FIT -valmennuksesta!

Tällä tuoreella videolla Paula kertoo kokemuksistaan Lifted FIT -verkkovalmennuksessa.

Hän käsittelee muun muassa omia epäluulojaan verkkovalmennuksen toimivuudesta ajalta ennen kuin lähti mukaan valmennuksiimme.

Myös nämä mediat puhuvat meistä:

Keitä me olemme ja miksi uskoisit mitä kirjoitamme?

Me valmennustiimissä olemme itse kohdanneet ja voittaneet hyvin yleisiä haasteita arjen kiireiden, stressinhallinnan, treenin, ylipainon sekä jaksamisen suhteen. Tiedämme omasta kokemuksesta, että hyvinvoinnin ylläpitäminen arjessa ei ole aina yksinkertaista. Loppujen lopuksi kyse on pienistä jokapäiväisistä oikeista valinnoista, joista muodostuu rutiineja, ja jotka lopulta ”automatisoituvat” (tästä opit lisää valmennuksen Mieli-osiossa).  Neljän vuoden ja yhteensä jos lähes 20.000 henkilön valmentamisen jälkeen olemmekin rakentaneet näiden oivallusten varaan ns. Lifted Methodin, johon perustuen pystymme takaamaan tulokset myös sinulle!

Tässä vielä muutamia omakohtaisia hyvinvointihaasteita, joita olemme kohdanneet ja voittaneet:

Coach Antti – vuosien liikkumattomuuden jälkeen aktiivisen urheilurutiinin rakentaminen ja yli 20kg rasvaa poltettuna, 10kg lihasta tilalla.

Coach Elsa – pienen lapsen äitinä olemisen aiheuttamat hormonaaliset muutokset, kiireet, ja niiden voittaminen sekä terveellisen elämäntyylin ylläpito.

Coach Taneli – toimitusjohtaja-yrittäjän kiireisten aikataulujen ja muiden elannosta vastuun kantamisen aiheuttaman stressin voittaminen ja toimivien positiivisten ajattelumallien käyttäminen

Coach Jukka – voimailun jäykistämän kehon notkistaminen ja vetreyttäminen gasellimaiseksi kehonpainoharjoittelun avulla.

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen, lämmin sekä käytännönläheinen valmentaja, joka tuo myös näkökulmaa ja ymmärrystä naisten sekä äitien valmennukseen. Entisellä kilpaurheilijalla sekä nykyisellä elämäntaidon valmentajalla on laajaa osaamista niin treeni-, ravinto- kuin henkisellä puolellakin, joten hän vahvistaa merkittävästi kokonaisvaltaista otettamme. Elsalta saat varmasti tsemppiä ja yläfemmoja valmennuksen aikana!

Taneli Rantala

Coach

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja vaikuttaja. Tanelin kokonaisvaltainen näkemys ja osaaminen auttavat valmennettavat tavoitteisiinsa tehokkaammin ja nautinnollisemmin. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin. Taneli vastaa myös joogaohjauksistamme.

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja, jonka omakohtainen kokemus vajaan parinkymmenen rasvakilon muuttamisesta lihakseksi tuo ymmärrystä, jota ei pelkästään kirjoja lukemalla opi. Antin laaja kokemus ja osaaminen tulevat tukemaan sinua matkallasi kohti elinvoimaista kuntoa!

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja ammattitaitoinen kehonpainoharjoittelu-valmentaja ja ravintoluennoitsija, joka innostaa valmennettavansa takuuvarmasti ylittämään itsensä! Jukka on erikoistunut etenkin monipuoliseen ja tehokkaasti tuloksia tuottavaan kehonpainoharjoitteluun.

Tässä muutama valmennettaviemme suusta lainattu lause, joita aikaisemmin mukana olleet ovat todenneet meistä valmentajista:

"Lifted sai minut treenaamaan säännöllisesti ja paljon sekä opetti hyvät edellytykset onnistumiselle monella eri elämän osa-alueella."

"Minua ei jätetty ns. oman onneni nojaan suoriutumaan valmennuksesta: valmentajat pyysivät säännöllisesti tietoja edistymisestäni ja siitä, miten treenit sujuivat."

"Liftedin porukalla on sekä rautainen ammattitaito että timanttinen meininki."

"Aivan mielettömän innostuneet, osaavat ja inspiroivat valmentajat saivat kyllä oman mielen, urheiluinnon ja ruokavalion uuteen kuntoon"

"Valmennuksessa tunne ei ollut, että 'teen, koska käsketään', vaan ihan aito 'teen, koska haluan!'. Siinä on Liftedin taika."

Mikä on valmennusfilosofiamme ja mitä asioita painotamme?

Liikkuminen

Tehokkaat ja selkeästi videoidut kehonpainotreenit (tehtävissä aina 3 eri tasoa) parantavat lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä laittavat rasvan palamaan. Treenaat missä ja milloin haluat – ilman apuvälineitä! Voit säästää päivästäsi jopa yli tunnin kun sinun ei tarvitse matkustaa kuntosalille.

“Voiko kotitreeni/kehonpainotreeni todella toimia?” on yleisin kysymys, jonka kohtaamme. Yllätys valmennuksen alkaessa on positiivinen, sillä mukaansatempaavat videoidut treenit, joissa harjoittelet yhdessä valmentajien kanssa saaden heiltä ohjeita ja kannustusta, ovat todellakin nopeita ja tehokkaita. Sinun tarvitsee vain painaa “play” ja et voi välttyä hikoilemiselta. Harjoituksen jälkeisessä kohonneessa mielentilassa kurssikavereiden kanssa heitetyt hyvät tsempit ja kommentit motivoivat itsensä ylittämiseen taas uudelleen! Me uskommekin, että videotreenimme ovat Suomen laadukkaimmat.

Kanssamme teet kehostasi kiinteämmän, liikkuvamman ja kykenevämmän. Mukavana bonuksena kehonpainotreenien luonnolliset liikeradat ja kropan lisääntynyt liikkuvuus auttavat monilla valmennettavilla selvästi vähentämään selkä- ja hartiakipuja.

Ravinto

Valmennuksessamme opetetaan sinulle videoluentojen avulla terveellisen ruokavalion kulmakivet, joita sinun on helppo noudattaa kattavan reseptikirjan avulla myös kurssin jälkeen. Et tule laskemaan kaloreita ja stressaamaan makroravinnejakaumista, vaan opit ajattelumalleja joiden avulla ruokailu on stressitöntä ja silti tuloksellista, eli kiinteydyt ja olosi paranee. Valmennuksen jälkeen pystyt käyttämään näitä ajattelumalleja ja sinulle juurtuneita tapoja helposti yksinkin – ulkomuististasi.

Ajattelumallien lisäksi saat toki kattavan kirjan valmiita herkullisia, nopeita ja terveellisiä reseptejä. Suurin osa resepteistä on maidottomia, ja kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja on myös runsaasti tarjolla. Lisäksi paljastamme ammattilaisten parhaat ravintovinkit ja salaisuudet, jotka saavat rasvan tirisemään ja suorituskyvyn kasvamaan nopeastikin.

Mitä tarkoitamme tuloksellisuudella? Sitä, että sanot hyvästit väsymykselle ja kehoon kertyneelle ylimääräiselle rasvalle ja toivotat tervetulleeksi parempaa jaksamista! Monet valmennettavamme ovat lisäksi hyvästelleet turvotuksen sekä ilmavaivat. HUOM! Emme käytä valmennuksessamme terveyttä vaarantavia fitness-kisadieettejä tai vaarallisen vähähiilihydraattista ruokavaliota. Emme uhraa kenenkään terveyttä näennäisten nopeiden laihdutustuloksien alttarilla.

Itseluottamus ja jaksaminen

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat arvokkaita kulmakiviä, joiden avulla jaksamisesi ja itseluottamuksesi kehittyvät. Tämän lisäksi kiinnitämme aina valmennuksissamme erityistä huomiota myös henkiseen jaksamiseen, tavoitteiden asettamiseen, motivaatioon ja positiivisiin ajatusmalleihin sekä tehokkaaseen stressinhallintaan. Lifted FIT:in käytyäsi olet entistä vahvempi ja kyvykkäämpi kohtaamaan myös elämäsi henkiset haasteet.

Useimmat valmennettavat ovatkin sanoneet, että ovat valmennuksen aikana oppineet itsevarmuutta ja kykyä saavuttaa tavoitteensa.

lifted fit tuloksia minna

Tartu haasteeseen ja saavuta tavoitteesi avullamme!

Jälleen kerran ihan mahtava valmennus! Laitoin itseni likoon ja sitouduin kahdeksan viikon ohjelmaan. Ohjaajat ovat ihan mielettömän ammattitaitoisia, positiivisia ja kannustavia. Ei kaduta pätkääkään, että lähdin mukaan valmennukseen. Yllätyksekseni pääsin asettamiini tavoitteisiin ja tuloksia todellakin tuli. Olen ihan mielettömän tyytyväinen.
Mervi

Sairaanhoitaja

Paino tippui 90:stä  84:ään kiloon. Silmäpussit katosivat, kaasu-/nestepöhö väheni kauttaaltaan. Vy pieneni -7cm, Ly -3cm, reisi napakoitui 3cm… Testitulokset parani punnerruksissa +27kpl, burpeet parani +24kpl. Olen tällä hetkellä (omasta mielestä 🙂 ) nuortunut iholtani, kasvoiltani ja koko olemus on pirteämpi ja energisempi. Eikä lapsetkaan päihitä äitiään ihan mennen tullen.. Maarit, 42v

Koulunkäyntiavustaja

Paino putosi 4kg, vaatekoko pieneni yhdellä, vatsaongelmat katosivat, kunto kasvoi huomattavasti ja hymyillä jaksaa taas helpommin 😀 Kaikkien testien tuloksissa oli hyvää parannusta, mutta motivoivimmat muutokset punnerruksissa ja burbeessa, jotka aluksi oli sairaan vaikeet, nyt sujui jo hyvin! Teknisesti matkaa on vielä, mutta muutos on jo iso.

Maria, 36v

Talent development manager

Osallistumalla maanantaina 16.4.2018 alkavaan verkkovalmennukseen saat:

Viikottaiset käytännönläheiset videoidut ravinto-oppitunnit. Opit helpot raamit terveelliseen ja tavoitteelliseen ruokailuun. Opit pitämään tätä mallia yllä koko loppuelämäsi. Paljon reseptejä!
Laadukkaat ”Just-Press-Play” -kehonpainotreenivideomme (3 eri tasoa!), joiden ohjastamana treenaat tehokkaasti ja nopeasti koko kroppaasi – yhdessä valmentajien kanssa. Missä ja milloin vain.
Tehokkaan treeniohjelman, jonka avulla kiinteydyt ja kehität voimaa sekä liikkuvuutta merkittävästi 8 viikon valmennuksen aikana.
Valmennusmateriaalimme käyttöösi selainpohjaisessa oppimisympäristössä tietokoneella, puhelimella ja tabletilla, kellon ympäri. Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai treenivälineitä.
Käyttöösi ammattivalmentajien jatkuvan jokapäiväisen henkilökohtaisen tuen – vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!
Pääsyn osaksi inspiroivaa Lifted-yhteisöä, jossa tutustut samanhenkisiin ihmisiin – tämä tukee onnistumistasi tutkitusti!

LIFTED FIT -VERKKOVALMENNUS ALKOI TÄNÄÄN, VIELÄ EHDIT MUKAAN:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Maksu hoidetaan Paytrail Oyj -maksulaitoksen kautta,
jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

maksutavat2

voit-maksaa-nailla-uusi

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, lue tästä lisää.

100% rahat takaisin -takuu

Ymmärrämme, että saatat kuitenkin vielä miettiä tätä sijoitusta omaan hyvinvointiisi ja haluammekin tehdä päätöksen mukaan lähtemisestä sinulle helpommaksi. Koska teemme tätä intohimostamme hyvinvointia kohtaan ja olemme varmoja, että pääset parempaan kuntoon ja saavutat hyvinvointitavoitteesi, annamme  sinulle seuraavan takuun: Jos et ole neljän viikon jälkeen täysin tyytyväinen valmennukseemme, palautamme ostohinnan sinulle kokonaisuudessaan. Voit siis lähteä mukaan valmennukseen käytännössä täysin ilman riskiä!

Jokainen FIT-valmennuksen viikko on huolella suunniteltu sinun kehosi optimaalista hyvinvointia silmällä pitäen.

Mietit varmastikin paljonko aikaa Lifted FIT -valmennuksen suorittaminen vaatii viikkotasolla. Lifted FIT -valmennuksen kahdeksan viikon aikana jokaiselle päivälle on ohjelmaa. Olemme kuitenkin suunnitelleet valmennuksen huolella myös sinun kehosi optimaalista palautumista ajatellen.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että teorialuennot ja palauttavat harjoitukset sijoittuvat treenipäivien väliin. Keskimäärin sekä treenien että teorialuentojen suorittaminen vievät sinulta päivässä 30-45 minuuttia.

Myös kovimmat treenimme olemme suunnitelleet niin, että treeni alkulämmittelyineen ja loppuverryttelyineen on suoritettu 45 minuutissa. Ja kaikki treenit voit suorittaa kätevästi kotona (et käytä arvokasta aikaasi kuntosalimatkoihin).

Lifted FIT -yhteisö kannustaa sinua eteenpäin myös silloin kun omat voimat eivät tunnu riittävän. Tässä muutamia inspiroivia poimintoja aikaisemman Lifted FIT-valmennusryhmän omasta Facebook-yhteisöstä.

 
 

Aikaisemmat Lifted FIT -valmennettavamme ovat hyötyneet valmennuksen suorittamisesta merkittävästi.

Olemme erittäin ylpeitä valmennettavien tuloksista ja valmennuksemme laadusta. Maaliskuussa päättyneen Lifted FIT-valmennuksen osallistujat kertoivat seuraavaa:

VALMENNUKSEN LAATU ASTEIKOLLA 0-5

%

KEHONKOOSTUMUS PARANI

%

KOKI YLEISEN ENERGISYYTENSÄ NOUSSEEN

%

KERTOI STRESSITASOJENSA LASKENEEN TAI LASKENEEN MERKITTÄVÄSTI

Huikea valmennus, 8 viikkoa meni kuin siivillä! Kotona tehtävät treenit sopivat kiireiselle äidille erinomaisesti ja paremmat ruokailutottumukset lisäsivät osaltaan energisyyttäni huimasti! Kehonkoostumus parani näiden 8 viikon aikana ja suunta on vain parempaan kun uudet valmennuksen aikana tarttuneet tavat ja treenit jäävät käyttöön. Iso kiitos!

Laura Hiippavuori

Projektipäällikkö

Mikä tämän valmennuksen arvo todellisuudessa on? Oletko miettinyt mitä olisit valmis maksamaan kiinteämmästä ja voimakkaamasta kropasta, jokapäiväisestä paremmasta jaksamisesta ja parantuneesta itseluottamuksesta? Pystyisit tuntemaan itsevarmuutta lempivaatteissasi – tai näyttämään hyvältä erittäin vähissä vaatteissa.

Osallistumalla saat:

iconi15 ravintoluentoa ajankohtaisimmista ravintoasioista – arvo 300€
iconi28 eri kehonpainotreeniä sekä jooga- ja liikkuvuusharjoitetta, joiden kohdalla sinun tarvitsee vain painaa ”play” ja valmentajat treenaavat kanssasi koko treenin lämmittelyistä loppuverryttelyihin. Tämän helpommaksi tehokas treenaaminen ei tule! Videot käytössäsi niin usein kuin haluat! – arvo kuntosalilla 460€
iconiAmmattivalmentajien hioman kahdeksan (8) viikon treeniohjelman – arvo 100 €
iconiRavintovalmentajan sinulle laatiman seitsemän (7) viikon ravintosuunnitelman – arvo 80 € 
iconiValmentajatiimin 24/7 -online-tuen kahdeksan (8) viikon ajan – arvo 210 €

iconiYli kahden keittokirjalliisen verran herkullisia, helppoja ja terveellisiä reseptejä (sisältää paljon gluteenittomia, maidottomia ja kasvisruokareseptejä) – arvo 40€

iconiPääsyn mukaan kannustavaan, samanhenkisten ihmisten Lifted-yhteisöön (sosiaalinen tuki on yksi tärkeimmistä tavoitteiden saavuttamista tukevista tekijöistä) – priceless.

Valmennuksen arvo on siis yhteensä vähintään 1190€

Ei hätää! Sinä et tule todellakaan maksamaan näin hurjaa summaa, sillä toteutamme valmennuksen kokonaan verkossa, jonka ansiosta olemme voineet pudottaa hinnan huomattavasti alhaisemmaksi.

Kaikissa tähänastisissa Lifted FIT -valmennuksissa on ollut aina todella tsemppaava yhteishenki ja inspiroiva tekemisen meininki.

Muiden ihmisten tuki onkin tutkitusti yksi eniten menestykseen vaikuttavista tekijöistä.

Coach Jukka

Lifted FIT -vastuuvalmentaja

Huom! Mitä Lifted FIT -valmennus ei ole:

Q
Muutaman viikon pikadieetti jojolaihdutusta harrastaville.
Q
Maksimaaliseen lihasmassan kasvatukseen (ja tukkoiseen oloon) tähtäävä kuntosalivalmennus.
Q
Vain monistettuja treeniohjelma-papereita sisältävä keskinkertainen massatuote.
Q
Aloittelijoille tai vakavasti ylipainoisille. (Suositus: Lifted START -valmennus)
Q
Pelkästään ulkonäköön keskittyvä fitness-dieetti TAI terveydelle vaarallisen alhaiset kalorit/hiilihydraatit sisältävä ohjelma.
Q
Harrastelijoiden kehittämä kokeilutuote.

VIELÄ EHDIT MUKAAN TÄMÄN PÄIVÄN AJAN:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Maksu hoidetaan Paytrail Oyj -maksulaitoksen kautta,
jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

maksutavat2

voit-maksaa-nailla-uusi

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, lue tästä lisää.

Rahat takaisin -takuu

Ymmärrämme, että saatat kuitenkin vielä miettiä tätä sijoitusta omaan hyvinvointiisi ja haluammekin tehdä päätöksen mukaan lähtemisestä sinulle helpommaksi.

Koska teemme tätä intohimosta hyvinvointia kohtaan ja olemme varmoja, että pääset parempaan kuntoon ja saavutat hyvinvointitavoitteesi, annamme  sinulle seuraavan takuun.

Mikäli et ole neljän viikon jälkeen täysin tyytyväinen valmennukseemme, palautamme maksamasi hinnan sinulle kokonaisuudessaan. Voit siis lähteä mukaan valmennukseen käytännössä täysin riskittä!

Yleisimpiä kohtaamiamme kysymyksiä:

VOINKO MAKSAA VALMENNUKSEN TYÖNANTAJANI TARJOAMALLA LIIKUNTAEDULLA? MITKÄ LIIKUNTAEDUT KÄYVÄT TEILLE MAKSUTAVAKSI JA MITEN TOIMIN?

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedullasi! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut maksutavaksi: Smartum (setelit, saldo), Edenred (setelit), ePassi (SporttiPassi) sekä Tyky (setelit). Alla ohjeet kaikkiin tapauksiin niin pääset osallistumaan mahdollisimman pian ja vaivattomasti! Tämä on erinomainen käyttötarkoitus edullesi.

Mikäli käytät liikuntaseteleitä (Smartum, Edenred ja Tyky), toimi näin:

1) *Postita valmennuksen arvoinen määrä liikuntaseteleitä meille kertoen kirjeessäsi selkeästi.

a) Nimesi,

b) sähköpostiosoitteesi

c) ja valmennuksen nimi, johon haluat osallistua (Lifted FIT)

2) Lähetä liikuntaseteli kirjeessä osoitteeseen:

Lifted Oy

Lapinllahdenkatu 3 A

00180 Helsinki

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme vastaanottaneet maksusi.

3) Laita lopuksi vielä sähköpostia meille osoitteeseen lifted@lifted.fi, jotta tiedämme, että postisi on tulossa ja voimme jäljittää ostoksesi. Laita otsikoksi ”Liikuntaseteli” ja tekstiin lyhyesti minkä valmennuksen ostit esim. ”Ostin Lifted FIT -valmennuksen”.

KIITOS!

Kun käytössäsi on SporttiPassi tai Smartum saldo (myös kortilla oleva saldo) voit maksaa valmennuksesi verkkomaksulla näin:

1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi / www.smartum.fi-sivulla

2) Aloita kirjoittamalla valikkoon Lifted Oy, kun järjestelmä löytää sen, valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”

3) Kirjoita valmennuksen hinta euroissa

4) Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä mitä maksu koskee (Lifted FIT) tai laskun viite

5) Säilytä saamasi viesti kuittina

6) Laita meille sähköpostia ostosi jälkeen lifted@lifted.fi, jotta saat kurssin heti käyttöösi.

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme saaneet ilmoituksen maksusta. Huomioithan, että liikuntaseteleillä tai -eduilla maksaessasi, emme voi tarjota muilla maksutavoilla voimassa olevaa  100% tyytyväisyystakuuta.

OLEN KIIREINEN. SOPIIKO VALMENNUS KIIREELLISEEN ELÄMÄÄNI?
Mitä enemmän on kiirettä, sitä parempia rutiineja kuitenkin tarvitaan. Tämän valmennuksen fokus on rutiinien luominen nimenomaan kiireiseen arkeen. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme onnistuneet luomaan rutiineita kiireisille yrittäjistä, uraohjuksista ja perheenäiteihin ja lääkäreihin, joten jos he onnistuivat tässä niin sinäkin onnistut!
Lifted FIT -verkkovalmennus säästää aikaasi. Missä vain ja milloin vain tehtävät ohjatut kehonpainotreenit ovat tehokkain tapa tehdä koko kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta parantavia treenejä. Valmennus on suunniteltu siten, jotta sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen ystävien ja perheen parissa olemiseen, koska aikaa ei mene kuntosalille kulkemiseen, laitteisiin jonotteluun, vaan kaikki tarvittava on paketoitu sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain painaa “Play” näppäintä.
Valmennus lisää monien mielestä vapautta, koska treenit voi tehdä joustavasti milloin ja missä tahansa.
SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?
Kokosimme tähän neljän eritasoisen henkilön kommentit siitä, miksi he päättivät aikoinaan lähteä mukaan ja mitä mieltä he olivat päätöksestään.
REETTA:
Tausta ja miksi lähdit mukaan?
– Mietin kauan, mitä hyötyä Lifted FIT -valmennukseen lähtemisestä minulle olisi ja oppisinko mitään uutta ravintoon tai hyvinvointiin liittyen, koska harrastin liikuntaa aktiivisesti ja terveelliset elämäntavat ovat olleet arkeni perusta jo pidemmän aikaa. Olen pitänyt huolta terveydestäni ja olen kahlannut läpi valtavasti tietoa, joka käsittelee ravitsemusta ja kuntoilua.
– Olin myös huolissani siitä, löytäisinkö arjestani aikaa valmennusmateriaalien läpikäymiselle. Entä jos treenit taas olisivat liian rankkoja? Entä pysyisikö motivaationi yllä ja jaksaisinko seurata treenisuunnitelmaa aina joulukuun puoliväliin asti?
Mitä mieltä olit päätöksestäsi? 
– Päätin kuitenkin lähteä mukaan ja epäilykseni valmennusta kohtaan karisivat jo ensimmäisen viikon aikana, kun sain ensimmäiset valmennusmateriaalit silmieni eteen.
SARI:  
Tausta ja miksi lähdit mukaan? 
– Elämäntapani kaipasivat vähän uudistusta. Liikuin kyllä, etupäässä pyöräilyä ja kävelyä, mutta kiloja kertyi silti.
– Tuntui, etteivät omat rahkeet ja into enää riittäneet. Ikääkin alkoi olla jo noin 50v. Lähdin selvittämään vaihtoehtoja ja päätin lähteä Lifted FIT valmennukseen mukaan.
– Epäilin, että luovutan jo kahden viikon jälkeen, mutta niin sitä mukana hikoiltiin. Selkävaivoista kärsivänä kehonpainotreenit tuntuivat kuitenkin jotenkin pehmeämmältä.
Mitä mieltä olit päätöksestäsi? 
– Oli kivaa huomata, miten kunto kasvoi viikko viikolta nopeammin. Liikkuvuus ja ryhtikin paranivat kummasti. Tykkäsin tässä valmennuksessa siitä, kun päivittäin tulla tupsahti sähköpostiin joku uusi asia, joko treenit tai muuta hyvinvointiin liittyvä kokonaisuus. Oli aina, mitä odottaa.
IIRIS 
Tausta
– Hyvinvoinnista kiinnostuneena bloggarina ja entisenä käsipallon pelaajana terveyden peruspilarit olivat minulla jo kurssille lähdettäessä hallinnassa.
– Koin kaipaavani uutta piristysruisketta arkeeni ja elämääni. Mielen haikeuden lisäksi treeni-ilokin oli kateissa. Kävin salilla, mutta sinne ei ajanut sisäinen energia vain ennemminkin velvollisuudentunto. Lisäksi tunsin turhautumista kun salilla vietetyt tunnit eivät tuoneet ilon ohella myöskään niitä kaivattuja tuloksia.
Miksi lähdit mukaan? 
– Kiinnostukseni heräsi myös kehonpainoharjoittelua kohtaan, koska se oli tehokasta ja aikaa säästävä vaihtoehto kuntosalille. Lisäksi kaipasin valmentajaa.
Mitä mieltä olit päätöksestäsi? 
– Melkeinpä hetken mielijohteesta syntynyttä päätöstä en ole kuitenkaan katunut, vaan se on ollut parasta, mitä olen kuluneena vuotena terveyteni eteen tehnyt.
– Parasta Liftedin kursseilla onkin ollut kokonaisvaltaisuus. Terveys on niin fyysistä kuin henkistä.
MINNA
Tausta
– Sairaus oli vetänyt minut niin fyysisesti kuin henkisestikin todella huonoon kuntoon. Aloitekyvyttömyys ja mielen matalalento suorastaan estivät fyysisen aktiviteetin. Sohvan nurkkaan, piiloon kaikelta, oli selkeä valinta velvollisuudenvoimalla viedyn työpäivän jälkeen. Olin koko ajan kuolemanväsynyt.
– Ostin aikaisemmin jäsenyyden kuntosalille. Aluksi kävin siellä 1-3 kertaa viikossa pojan treenien aikana, mutta pikku hiljaa minulle alkoi ilmaantumaan ”muita tärkeämpiä asioita”, joita minun ”oli tehtävä” sen sijaan, että olisin mennyt ohjattuihin jumppiin.
– Häpesin itseäni, vihasin vaatekaappini sisältöä ja ihmistä, joka minua peilistä katsoi – en kehdannut katsoa häntä enää silmiin. Kodista poistuminen muualle kuin töihin oli minulle vastenmielistä ja valtava henkinen ponnistus.
Miksi lähdit mukaan? 
– ”Tämä oli viimeinen oljenkorteni”. Seurasin Liftedin jengiä sosiaalisessa mediassa jonkin aikaa. Kävin muutamien valmennuksien mainoksia selailemassa, mutta en ilmoittautunut mukaan. Miksi olisin sen tehnyt? Ei minulle kukaan mitään saa, kun en saa edes lääkärin määräyksestä huolimatta itseäni liikkeelle, enkä varsinkaan niitä tuloksia aikaan! Valmennukseen lähtö olisi minulle silkkaa rahantuhlausta, kuten kuntosalijäsennyys oli sen jo todistanut! Ajatuskin siitä, että yrittäisin saada elämääni muutosta aikaan,vaikutti jo lähtökuopissa tuhoontuomitulta yritelmältä – parempi siis olla yrittämättä. Tulee vain vielä pahempi mieli kun epäonnistuu.
– Uteliaisuuteni, epätoivoni ja toivoni kuitenkin voittivat ja ilmoittauduin mukaan Lifted FIT -valmennukseen. Lähdin mukaan ajatuksella ”Tämä on viimeinen oljenkorteni.”
Mitä mieltä olit heti päätöksen jälkeen? 
– Olin melko epäileväinen onnistumisen suhteen, mutta hyvin nopeasti huomasin kaiken kääntyvän positiivisessa mielessä päälaelleen. Enpä olisi uskonut, että minäkin voin onnistua. I can, I will!
MINULLA ON HEIKKO RAHATILANNE, TARVITSEEKO MINUN OSTAA KALLIITA RUOKIA, JOTTA VALMENNUKSESTA ON HYÖTYÄ?
Lupaamme, että saat valmennuksesta vähintään 10 kertaisen määrän hyötyä investointiisi nähden. Investointi omaan terveyteen maksaa itsensä aina takaisin.
Valmennuksessamme et tarvitse ostaa kalliita superfoodeja tai muita luomuraaka-aineita, jotta saisit haluamasi huipputuloksia. Lifted Metodimme perustuu nimenomaan siihen, että lompakon koosta riippumatta jokainen pystyy saamaan kovia tuloksia. Itse kurssin voit halutessasi maksaa osamaksulla. Kurssissa on myös 100%:n tyytyväisyystakuu eli jos et jostain syystä ole 100% tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin kysymättä.
Lopulta rahallinen investointi on kiinni kahdesta tekijästä:
1) Kuinka urasi ja rahatilanteesi voisi parantua, jos saisit nostettua suorituskykyäsi ja tehokkuuttasi merkittävästi korkeammalle?
2) Onko sinulla varaa olla hankkimatta korkeaa suorituskykyä? Vain sinä pystyt vastaamaan siihen.
MINULLA EI OLE AIKAISEMMINKAAN OLLUT VALMENTAJAA, MIKSI ILMOITTAUTUISIN MUKAAN NYT?
Olemme törmänneet tähän ajatukseen usein, omassa elämässämme sekä valmennettaviemme kanssa: ”Minä pystyn kyllä tähän itsekin!” Sinä olet ainut henkilö kuka tietää sanoa varmaksi, että pystytkö tekemään nämä samat asiat itse. Jos pystyt 100% varmasti, niin sitten et välttämättä tarvitse tätä valmennusta. Olet ainut ihminen kuka tietää, lähdetkö helpommin treenaamaan tai otatko käyttöön uusia reseptejä itsenäisesti vai auttaako valmentajat ja porukan positiivinen paine siinä, että saat asioita aikaan.
Tiedämme kuitenkin sen, että olemme viimeisen neljän vuoden aikana opiskelleet yhteensä tuhansia tunteja terveyteen ja suorituskykyyn liittyviä aiheita ja tiivistäneet parhaat tiedot juuri tähän Lifted FIT -valmennukseen. Tiedämme myös sen, että sadat ihmiset ovat tehneet huikeita läpimurtoja omassa suorituskyvyssään ja kehonkoostumuksessaan nimenomaan valmennuksen suunnitelmallisuuden ja Lifted FIT porukan positiivisen meiningin johdosta.
Voi olla, että valmennus ei ole sinulle. Tässä kuitenkin mitä muut ovat sanoneet siitä, kuinka paljon valmennuksen yhteisöllisyys ja valmentajat ovat auttaneet näitä henkilöitä:
Reetta
– Lifted-yhteisön tuki oli aivan huikea koko valmennuksen ajan. Suljetussa Facebook-ryhmässämme valmennukseen osallistuvat tsemppasivat toisiaan ja laittoivat inspiroivia kuvia terveellisistä ruoka-annoksistaan ja otoksia treenien jälkeisistä tunnelmistaan, jotka yleensä olivat hikisiä, mutta sitäkin hyväntuulisempia. Tuntui, kuin olisin oikeasti ollut tiiviin valmennusyhteisön jäsen, vaikka kasvokkain en muita tavannutkaan. Tietokoneen ruudulta näki, kuinka saman treenin tehneet valmentajatkin pyyhkivät hikikarpaloita otsaltaan. Siten treenien jälkeen ei tullut pelkästään fiilis, että: ”Hienoa, minä tein sen”. Pikemminkin: ”Me teimme sen!” Valmennuksen aikana tunsin moneen kertaan, etten ole lähtenyt tähän hommaan yksin.
– Minua ei jätetty niin sanotusti oman onneni nojaan suoriutumaan valmennuksesta: valmentajat pyysivät esimerkiksi säännöllisesti tietoja edistymisestäni ja siitä, miten treenit sujuivat. Oli myös hauskaa puida yhdessä muiden valmennustiimiläisten kanssa päivän treenejä verkkokeskusteluissa: ”Mikä oli paras liike?” tai ”Mikä liike oli haastavin?”.
– Kuntoiluinto löytyikin helpommin, kun oli osa porukkaa, joka seurasi samaa treenisuunnitelmaa – yksin olisi ollut helpompi laistaa ja jättää harjoituksia välistä.
– Treenivideoilla valmentajat treenasivat kanssamme ja heidän energiansa ja hyväntuulisuutensa oli tarttuvaa. Kun treeniä veti samaan tahtiin videon porukan kanssa, tuntui, kuin olisi ollut ryhmäliikuntatunnilla omassa olohuoneessa: en ollut ainut, joka puuskutti, hikoili ja punnersi.
– Menipä oma treenini hyvin tai huonosti, pääsin fiilistelemään sitä muille valmennettaville ja valmentajille verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Sain lisää motivaatiota ja energiaa, kun ”Lifted FIT -yhteisö” oli ympärilläni.
Sari
Valmentajat tsemppasivat – ja myös koko ryhmä tsemppasi toisiaan. Kerroimme ryhmässä toisillemme miten treenit menivät, ja jaoimme kokemuksia myös valmentajille. Oli kivaa lukea toisten onnistumisista: se antoi itselle lisää virtaa yrittää enemmän kuin myös omat onnistumiset.
Iiris
– Lifted-yhteisö täyttää joukkuekavereiden puutteen tuomaa aukkoa. Toisten kannustus peukutuksin ja sydämin sekä yläfemmat nostattavat fiilistä ja kannustavat jatkamaan. On myös mukava kohdata samanhenkisiä ihmisiä, joiden seurassa keskustelu vaikkapa viherjauheista tuntuu normaalille, ja osa verkkokontakteista onkin kantanut kasvokkaiseen kaveruuteen.
Minna
– Valmennusryhmän jäsenten ja valmentajien kokemukset, energia ja tuki kannustavat treenaamaan ja positiivisesti painostavat pysymään ruodussa.
– Kuntoiluinto löytyikin helpommin, kun oli osa porukkaa, joka seurasi samaa treenisuunnitelmaa – yksin olisi ollut helpompi laistaa ja jättää harjoituksia välistä.
Anne
Ykkösjuttu oli porukkahenki. Aktiivinen vuorovaikutus niin valmentajien kuin muiden valmennettavien kautta oli aivan ensiarvoisen tärkeää, että motivaatio ja into säilyi loppuun saakka. Muissa nettivalmennuksissa en ole kokenut vastaavaa. Suosittelen lämpimästi, jos haluat boostia elämääsi!
TYYTYVÄISYYSTAKUU KUULOSTAA HYVÄLTÄ. VOIN SIIS JÄTTÄYTYÄ VALMENNUKSESTA POIS JOS EN OLE TYYTYVÄINEN SIIHEN?
Kyllä, aivan oikein. Voit jättäytyä valmennuksesta pois ensimmäisen 4 viikon aikana, palautamme sinulle ensimmäisen kuukausimaksusi kokonaisuudessaan emmekä lähetä sinulle toisen kuukauden osuutta. Luotamme valmennuksiemme laatuun täysinsydämin ja voimmekin antaa tämän lupauksen sinulle hyvinmielin. Yksikään asiakkaamme ei ole vielä nähnyt tarpeelliseksi lunastaa tätä takuuta.
OK, OLEN VAKUUTTUNUT! MUTTA MITEN VALMENNUS LÄHTEE KÄYNTIIN OSTON JÄLKEEN?
Hienoa saada sinut mukaan! Voit katsoa seikkaperäisen ohjevideon, jossa näytämme askel askeleelta miten valmennus lähtee käyntiin sen ostettuasi. Se on itse asiassa todella helppoa! Katso video klikkaamalla tästä.
Onko sinulla muita kysymyksiä? Kysy meiltä rohkeasti: valmennus@lifted.fi

Paras aika panostaa omaan terveyteesi oli eilen ja toiseksi paras on tänään. Älä siis epäröi ja riskeeraa jumittumaLLA paikoillesi.

LÄHDE MUKAAN!

Lifted_Logo_blue_pieni

Lifted FIT -valmennuksen on luonut ja toteuttaa

Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentajatiimi.

valmennus(at)lifted.fi – (+358) 50 5498623 – Lapinlahdenkatu 3 A, 00180 Helsinki – Copyright © Lifted 2017