Lifted Lifestyle -verkkovalmennus

Hanki terveellinen elämäntyyli ja kiinteydy luonnollisin keinoin.

Lifted Lifestyle on satojen suosittelema verkkovalmennus, jossa ei pudoteta pelkästään painoa, vaan saadaan luonnollinen liikunta ja ruoka pysyvästi elämään. Kurssilla luodaan pysyviä tapoja, joista voidaan aidosti nauttia ilman pakottamista, pillerien popsimista tai nälkälakkoilua.

 

LÄHDE MUKAAN

Lifted LIFESTYLE on verkkokurssi, jonka jälkeen…

 1. Hymyilet enemmän arjessa ja nautit elämästäsi, koska kehossasi on yksinkertaisesti parempi fiilis.
 2. Olet taatusti tehokkaampi ja itsevarmempi työpaikalla ja opiskeluissa, koska sinulla on enemmän energiaa ja aivosi toimivat paremmin.
 3. Säästät aikaa, koska voit tehdä harjoitukset missä vain ja siten voit olla enemmän ystävien ja perheen kanssa.
Meidän lupaus on, että seuraavan 4 viikon aikana saavutat terveellisen elämäntyylin, joka pysyy. Se on iso lupaus, jonka voimme ylpeydellä luvata tuhansia ihmisiä menestyksekkäästi valmentaneena tiiminä!

Löydät meistä mm. näistä medioista

Ihan parasta Liftedin valmennuksessa oli se, kun joka päivä tipahti sähköpostiin joku luento tai treenivideo. Niitä alkoi oikein odottaa. Siitä sai paljon energiaa ja kannustusta. Valmennus sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Esim. treenit on suunniteltu niin, että niissä on erilaisia tasoja; aloittelijasta kokeneempaan treenaajaan. Ihan mahtava valmennus! Sain paljon materiaalia ja ideoita rakentaessani parempaa, onnellisempaa ja terveempää elämää itselleni.

Mervi Kiesiläinen

Sairaanhoitaja

Yrittäjänä minulla on ollut vaikea löytää aikatauluuni sopivia liikuntamuotoja ja Lifted onnistui  tuomaan arkeeni positiivisia muutoksia liikkumiseen ja ruokavalioon. Erityisen palvelusta teki se  että Liftedin pojat ei yrittänyt väkisin muuttaa hektistä aikatauluani, vaan auttoivat löytämään  terveellisiä muutoksia jotka sopivat minun aikataulun ympärille. Liftedin kaverien positiivinen  meininki tarttuu omaan tekemiseen vaikka väkisin 🙂

Tuomas Wuoti

Toimitusjohtaja, Walkbase

Valmennuksen jälkeen osaan ekaa kertaa tarkkailla omaa hyvinvointia ja elämäntapojen merkitystä siihen. En tiedä johtuuko muutos ravinnosta, liikunnasta vai asenteen muuttumisesta, mutta olo on superhyvä! Tässä kaikkimullehetinyt-maailmassa Liftedin valmennus tarjoaa vaihtoehdon vähän kestävimpiin valintoihin. Opin paljon varsinkin siitä, mikä vaikutus asenteella on hyvinvointiin. Terveellisen elämän ei tarvitsekaan olla kurjaa ja tylsää.

Aino Taskinen

Opiskelija

Lifted Lifestyle -valmennuksen ansiosta kokonaisvaltainen hyvinvointini on parantunut! Olen innostunut kehonpainoharjoittelusta, kasvikset maistuvat paremmalta eikä elämä juuri ahdista. Sivuvaikutuksena olen laihtunut muutaman kilon, energiatasot ovat kasvaneet ja nukun paremmin. Kaikki tämä olisi ollut huomattavasti vaikeampaa saavuttaa ilman Liftedin poikien asiantuntevaa ja energistä valmennusta!

Otso Kallonen

Tilintarkastaja

"ERITTÄIN LAADUKAS VALMENNUS"

Sadat osallistujat ovat antaneet valmennuksen arvosanaksi kiitettävän ja keskimäärin 4,5 / 5.

VALMENNUKSEN OSIOT

lifted lifestyle liikkuminen

INSPIROIVA LIIKKUMINEN 

 1. Inspiroidut säännöllisestä liikunnasta – 13 monipuolista omalla kehonpainolla tehtävää treeniä
 2. Saat aina riittävän tehokkaan ja juuri sinun tasollesi sopivan treenin – 3 eri vaikeustasoa
 3. Kehityt nopeasti – ohjelma on suunniteltu nousujohteiseksi
Treenit nostavat energiatasojasi merkittävästi ja saat lisää draivia sekä keskittymiskykyä töihin ja kouluun. Treenimme ovat selkeitä, helposti ymmärrettäviä ja tehokkaita kehonpainotreenejä juuri sinun tasollesi. Valittavanasi on kolme eri tasoa. Et tarvitse muita välineitä kuin oman kehosi. Treeneissä rasva palaa, lihaskuntosi kasvaa ja liikkuvuuttesi paranee merkittävästi. Olemme varmoja, että nautit monipuolisista treeneistä, nopeasta kehityksestä ja etenkin treenien tuomasta hyvästä olosta!
lifted lifestyle ravinto

RAVITSEVA JA HERKULLINEN RAVINTO

 1. Ymmärrät ruoan todellisen merkityksen elimistöllesi – Katsottavanasi on kymmeniä videoita ja paljon muuta materiaalia
 2. Opit valmistamaan herkullista ruokaa – saat herkullisia reseptejä arkisiin tilanteisiin
 3. Saat juurutettua terveelliset ruokailutottumukset elämääsi

Innostut luomaan maukkaan ja terveellisen ruokavalion arkisten vinkkien avulla. Näin pystyt ylläpitämään ruokailutottumuksia, jotka keventävät ja vahvistavat kehoasi. Saavutat tuloksia nautinnollisesti ilman kalorien laskemista tai ruokien punnitsemista. Olemme varmoja, että hyödyt paljon ravinto-osuudesta ja eritasoisista vinkeistämme, olet sitten vasta aloittamassa terveellistä elämää tai jo rutinoitunut siinä.

lifted lifestyle stressinhallinta

STRESSITTÖMÄMPI ELÄMÄ = ENEMMÄN HYMYÄ

 1. Opit miksi tietty stressi tappaa ja miksi stressinpoisto on uskottuakin välttämättömämpää
 2. Opit tutkitusti parhaita tekniikoita, joilla voitat haitallisen stressin
 3. Saat lisää suorituskykyä, koska opit minimoimaan stressisi arkisissa tilanteissa

Stressiä voi olla vaikea tunnistaa, koska se on hiljainen tappaja. Stressin haitallisuuden huomaa usein vasta joko lomalla kun stressi laukaisee esim. terveydellisiä oireita. Opit miten palautua vaativasta arjesta ja treeneistä optimaalisesti. Valmennuksessa opit poistamaan turhaa stressiä ja huomaat, että stressittömämpänä olet tehokkaampi, hymyilet enemmän ja muut tykkäävät olla seurassasi enemmän. Vähäisempi stressi tulee parantamaan keskittymistäsi kaikista tärkeimpiin asioihin.

lifted lifestyle mieli

MIELEN HALLINTA = ELÄMÄN HALLINTA 

 1. Sisäistät miksi ja miten kaikki muutos on kiinni mielen toiminnasta
 2. Opit johtamaan itseäsi ja muuttamaan siten elämääsi entistä positiivisempaan suuntaan
 3. Kun opit mielenhallintaa, voit juurruuttaa minkä tahansa positiivisen tapamuutoksen elämääsi
Oletko joskus jättänyt tekemättä asioita, jonka tietäisit olevan sinulle hyödyksi? Mieli on tärkein valmennuksemme osa-alue, koska lopulta mielesi tekee päätöksen miltä elämäsi näyttää. Voi olla, että luulet, että sinulla ei ole tarpeeksi tahdonlujuutta, mutta totuus on, että sinulla ei ole tarpeeksi toimivia tekniikoita. Valmennuksessa opit monia tehokkaita tekniikoita, kuinka saada positiiviset elämänmuutokset pysymään elämässäsi. Näin menestyt siinä missä haluat.

Lifted -yhteisö auttaa saavuttamaan tulokset


Yksi verkkovalmennuksen vaikeimmin toteutettavista elementeistä on yhteisöllisyyden luominen. Olemme todella ylpeitä, että Lifted Lifestyle valmennuksessa mukana olleeseen porukkaan on aina syntynyt iso yhteenkuuluvuuden tunne ja erittäin tsemppaava yhteishenki. Tämä on erittäin tärkeää, koska muiden ihmisten tsemppi ja motivointi ovat tutkitustikin yksi tärkeimmistä tavoitteiden saavuttamista tukevista tekijöistä!

MIKSI LIFTED LIFESTYLE -VALMENNUS TOIMII?

SAAT TULOKSIA NOPEASTI

iconiLifted Lifestyle -valmennuksessa saat tuloksia, joita ei voi rahalla mitata. Lupauksemme on, että seuraavan 4 viikon aikana saavutat terveellisen elämäntyylin, joka pysyy. Jos et ole tyytyväinen tuloksiisi, saat rahat takaisin.

VALMENTAJAT KÄYTETTÄVISSÄSI 24/7

iconiValmentajatiimi on käytettävissäsi jokaisena vuorokautena, silloin kun sinulle sopii.
iconiJo sadat Lifted Lifestyle valmennuksen käyneet ovat saavuttaneet terveellisen elämäntyylin ja niin saavutat sinäkin valmentajien ja yhteisön tuen avulla!
LIFTED YHTEISÖ AUTTAA SINUA MENESTYMÄÄN  
iconiMenestyminen onnistuu paremmin hyvällä porukalla. Kaikissa Liftedin valmennuksissa yhteishenki on ollut korkealla ja ihmiset ovat nostaneet yhteisön tuen yhdeksi tärkeimmistä asioista valmennuksessa. Kurssille osallistumalla saat sisäänpääsyn yksityiseen VIP ryhmäämme.

HELPOSTI KÄYTETTÄVÄ JA AIKATAULUUSI SOPIVA  

iconiEt tarvitse erityisiä tietoteknisiä taitoja kurssille osallistumiseen. Kurssin saat käyttöösi muutamalla napin painalluksella.
iconiValmennusmateriaali on käytössäsi tietokoneella, puhelimella ja pädillä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

SÄÄSTÄT AIKAA

iconiEt tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai treenivälineitä eikä sinun tarvitse matkustaa.
iconiAmmattivalmentajien jatkuva henkilökohtainen tuki koko kurssin ajan käytettävissäsi.
iconiKurssin sisältö on käytettävissäsi mihin kellonaikaan tahansa 24/7

Lifted Lifestyle -valmennus on yhdistelmä personal trainer palvelua, kuntosalijäsenyyttä, käytännön ravintotiedettä ja henkistä valmennusta. Lifted Methodissa on salaisuus siihen, miksi niin monet ovat jo saavuttaneet terveellisen elämäntyylin tämän valmennuksen avulla.

ENERGISEMPI, KEVYEMPI, POSITIIVISEMPI.

Saavutat tavoitteesi. Jaksat paremmin töissä tai opiskelussa. Nautit enemmän liikunnasta, ystävien ja perheen kanssa viettämästäsi ajasta. Ajasta, jota saat lisää, kun hyvinvointirutiinisi ovat oikeasti kunnossa. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin.

HALUAN NÄMÄ TULOKSET!
Lifted Lifestyle -verkkovalmennus

Mitä saan alle kahvikupin hinnalla per päivä?

iconiPersonal Trainerin sinulle hioman 4 viikon treeniohjelman

iconi13 treeniä, joissa voit valita sinulle sopivimman vaikeustason (videot ovat käyttössäsi napin painalluksella niin usein kuin haluat)

iconiYli 20 video- ja audiokoulutusta sekä artikkelia liikunnasta, ravinnosta, mielen toiminnasta ja stressihallinnasta

iconiRepullisen ruokareseptejä arjen kiireisiin tilanteisiin (myös paljon gluteenittomia ja maidottomia reseptejä)

iconiRavintovalmentajan jatkuvan tuen kaikissa ravintoon liittyvissä asioissa

iconiSisäänpääsyn yksityiseen VIP yhteisöön

iconiValmentajan tuen ja jatkuvan valmiuden vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Mitä Lifted LIFESTYLE ei ole:

Q

Parin viikon pikadieetti jojo-laihdutusta harrastaville

Q

Ihmisille, jotka uskovat tietävänsä kaiken, eivätkä halua kehittyä

Q

Geneerisiä ja tylsiä treeniohjelma-pdf:iä sisältävä massatuote

Q

Harrastelijoiden kehittämä kokeilutuote

Q

Pelkästään ulkonäköön keskittyvä fitness-dieetti

VALMENTAJAT

Me valmennustiimissä olemme itse kohdanneet lukuisia arjen ongelmia, jotka liittyvät etenkin kiireeseen, väsymiseen, isoon stressimäärään ja treenin sekä terveellisten ruokailun vaikeuteen kiireen keskellä. Olemme monien onnistumisten ja epäonnistumisten kautta luoneet metodin, jonka avulla jo sadat ihmiset ovat pystyneet terveellisen elämän pysyäkseen ja parantaneet siten elämänlaatuaan merkittävästi! Olemme niin vakuuttuneita, että myös sinä saavutat tavoitteesi Lifted Lifestyle -valmennuksessa.

Taneli Rantala

Coach

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja vaikuttaja. Kokonaisvaltaisuus ja käytännönläheisyys ovat Tanelin valmennusfilosofian kulmakivet. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin.

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja osaava kehonpainoharjoitteluvalmentaja ja ravintoluennoitsija, joka innostaa valmennettavansa takuu varmasti ylittämään itsensä! Jukka on erikoistunut etenkin monipuoliseen ja merkittäviä tuloksia tuovaan kehonpainoharjoitteluun.

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja, jonka omakohtainen kokemus vajaan parinkymmenen rasvakilon muuttamisesta lihakseksi tuo ymmärrystä, jota ei pelkästään kirjoja lukemalla opi. Antin laaja kokemus ja osaaminen tulevat tukemaan sinua matkallasi kohti tasapainoista ja terveellistä elämää.

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen ja lämmin Elsa kohtaa jokaisen valmennettavansa avoimin sylin. Ymmärrystä ja osaamista tältä tuoreelta äidiltä, entiseltä huippu-urheilijalta sekä onnellisuus- ja elämäntapavalmentajlta ei takuu varmasti puutu!

Voit maksaa myös näillä:

logo-edenredlogo_smartum_kay_meilla_neg logo-color

Rahat takaisin -takuu

Ymmärrämme, jos mietit vielä päätöksen tekemistä sijoittaa omaan hyvinvointiisi. Vaikka ylivoimaisesti suurin osa sadoista valmennettavista on saanut loistavia tuloksia, aivan kaikki eivät ole. Teemme tätä koko sydämestämme ja meille merkkaa eniten se, että saavutat todellisia tuloksia ja jos syystä tai toisesta et saavuta niitä, maksamme enemmän kuin mielellään rahat takasin välittömästi. Tällöin sinun tarvitsee laittaa meille vain viestiä ja palautamme rahasi takaisin ilman kysymyksiä. Sinulla ei siis ole mitään riskiä, joten mikäli olet tosissasi ja haluat saada tuloksia välittömästi, olet ainut henkilö kuka tietää mikä on parasta sinulle ja mitä päätöksiä sinun kuuluu tehdä nyt.

Paras investointi on investointi hyvinvointiin

Osallistumalla Lifted LIFESTYLE -valmennukseen saavutat terveellisen ja energisen elämäntyylin riskittömällä investoinnilla ja suurella pitkäaikaisella tuotolla.

Yleisimpiä kysymyksiä:

Voinko maksaa valmennuksen työnantajani tarjoamalla liikuntaedulla? Mitkä liikuntaedut käyvät teille maksutavaksi ja miten toimin?

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedullasi! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut maksutavaksi: Smartum (setelit, saldo), Edenred (setelit), ePassi (SporttiPassi) sekä Tyky (setelit). Alla ohjeet kaikkiin tapauksiin niin pääset osallistumaan mahdollisimman pian ja vaivattomasti! Tämä on erinomainen käyttötarkoitus edullesi.

Mikäli käytät liikuntaseteleitä (Smartum, Edenred ja Tyky), toimi näin:
*Postita valmennuksen arvoinen määrä liikuntaseteleitä meille kertoen kirjeessäsi selkeästi myös nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valmennuksen nimi, johon haluat osallistua (Lifted LIFESTYLE) osoitteeseen:
Lifted Oy
Satamakatu 5 b 15,
00160 Helsinki
Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme vastaanottaneet maksusi.

Kun käytössäsi on SporttiPassi tai Smartum saldo (myös kortilla oleva saldo) voit maksaa valmennuksesi verkkomaksulla näin:
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi / www.smartum.fi-sivulla
*Aloita kirjoittamalla valikkoon Lifted Oy, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”
*Kirjoita valmennuksen hinta euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä mitä maksu koskee (Lifted LIFESTYLE)
*Säilytä saamasi viesti kuittina
Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme saaneet ilmoituksen maksusta.

Tiedän jo aika paljon terveellisestä ruoasta ja harrastan aktiivisesti liikuntaa, onko tämä valmennus hyödyllinen minulle?

Valmennuksen avulla saat elämääsi kolme asiaa:
1) Positiiviset liikkumisen rutiinit
2) Terveelliset ruokailutottumukset kiireen keskelle
3) Mielenhallintaa stressin, ärsytyksen ja kiireisiin hetkiin

Eli jos haluat nämä asiat elämääsi, valmennuksesta on hyötyä. Jos sen sijaan sinulla on jo nämä rutiinit ja asiat kunnossa elämässäsi, et välttämättä tarvitse valmennusta tai se on enemmänkin näiden rutiinien vahvistusta.

Valmennus on suunniteltu siten, että niin pitkään aktiivisesti urheilleet kuin vasta-alkajatkin saavat hyötyjä valmennuksesta. Valmennuksessa on ollut aikaisemmin mukana niin entisiä kuntosaliohjaajia kuin myös henkilöitä, jotka eivät ole kunnolla liikkuneet vuosiin ja joiden ruokailutottumukset ovat vaatineet täysremonttia.

Valmennuksessa
– opit kuinka saada terveellinen ruoka osaksi kiireistä arkea ja miten valmistaa lukuisia helposti toteutettavia ja maukkaita ruokia
– opit myös tehokkaimpia kehonpainolla tehtäviä treenejä, joilla kehosi vahvistuu kokonaisvaltaisesti ja liikkuvuutesi paranee
– opit mielenhallintaa, turhan ärsytyksen poistamista ja henkistä vahvuutta pysyä suunnitelmissa

Eli näihin edellisiin kohtiin perustuen, jos et ole vielä Olympia tasolla tai Zen Masteri niin saat varmasti hyötyä valmennuksestamme. Tarvitset vain kiinnostusta terveyttä kohtaan.

En ole pitkään aikaan liikkunut kunnolla enkä tiedä terveys aiheista kovinkaan paljon, pärjäänkö mukana?

Valmennuksesta saat elämääsi kolme asiaa:
1) Liikunnan rutiinit
2) Terveelliset ruokailutottumukset kiireen keskelle
3) Mielenhallintaa stressin, ärsytyksen ja kiireisiin hetkiin

Valmennukseen on osallistunut niin täysremonttia vaatineita ihmisiä, vuosia sohvalla viihtyneitä, kuin selkävaivaisia keski-ikäisiäkin tsemppareita. Valmennus on suunniteltu siten, että niin pitkään aktiivisesti urheilleet kuin vasta-alkajatkin saavat hyötyjä valmennuksesta.

Valmennuksessa opit
– kuinka saada terveellinen ruoka osaksi kiireistä arkea ja miten valmistaa lukuisia helposti toteutettavia ja maukkaita ruokia
– tehokkaimpia kehonpainolla tehtäviä treenejä, joilla kehosi vahvistuu kokonaisvaltaisesti ja liikkuvuutesi paranee
– mielenhallintaa, turhan ärsytyksen poistamista ja henkistä vahvuutta pysyä suunnitelmissa

Treeneissä sinulla on valittavana juuri sinulle sopivin taso. Kehonpainotreenit ovat erittäin aloittelija ystävällisiä, koska ne ovat tehokkaita, mutta ns. pehmeämpiä harjoitteita lihaksille ja nivelille eikä paikat mene rikki, kuten salilla käynnissä voi käydä.

Et siis tarvitse mitään lähtötasoa, vaan kiinnostusta energisempää ja kevyempää oloa kohtaan

HARRASTAN JO KUNTOSALILLA KÄYNTIÄ, KANNATTAAKO MINUN SILTI OSALLISTUA?
Treeniohjelmassamme otamme huomioon osallistujien aikaisemmat ja nykyiset harrastukset siten, että ne tukevat toisiaan. Aikaisempia hyviä tapoja on turha heittää pois. Monet valmennuksen käyneet ovat kehittyneet ja parantaneet tuloksia omissa harrastuksissaan. Olemme varmoja, että tulet saamaan esim. kuntosalitreenistäsi entistä parempia tuloksia valmennuksemme avulla, koska treeneissä vahvistetaan kokonaisvaltaisesti monia lihaksia, joita et ole hyvin todennäköisesti koskaan treenannut salilla.
Minulla ei ole aikaisemminkaan ollut valmentajaa, mitä hyötyä valmentajasta on nyt?

Olemme törmänneet tähän ajatukseen usein, omassa elämässämme sekä valmennettaviemme kanssa. ”Minä pystyn kyllä tähän itsekin!” Saatat kyllä pystyäkin, mutta todennäköisesti teet muutoksesta itsellesi tarpeettoman raskaan, vaikeasti toteuttavan ja etenkin ylläpidettävän. Valmennuksessamme saat aikaan tuloksia nopeammin ja vaivattomammin, sillä koko nousujohteinen matka on suunniteltu sinua varten valmiiksi. Et jää polkemaan paikoillesi, eikä alkuinnostuksesi lopahda ensimmäisen haasteen kohdalla. Sinä voit kehittää kehonkoostumustasi ja suorituskykyäsi mielekkäästi ja tehokkaammin – nauttien tuloksista!

OLEN TODELLA KIIREINEN. SOPIIKO VALMENNUS KIIREELLISEEN ELÄMÄÄNI?

Kiire on yksi suurimmista sudenkuopista, joihin usein kävelemme.

Mitä enemmän on kiirettä, sitä toimivimpia rutiineja tarvitaan. Tämän valmennuksen fokus on terveellisen elämän rutiinien luomisessa nimenomaan kiireiseen arkeen. Maailma on täynnä inspiroivia esimerkkejä, kuinka superkiireiseen aikatauluun mahtuu aikaa myös liikunnalle, terveelliselle ruokailulle ja perheelle sekä ystäville.

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme valmentaneet tuhansia ihmisiä ja näiden rutiinien luominen on onnistunut kiireisille yrittäjille, uraohjuksille ja perheenäideille ja ne onnistuvat varmasti myös sinulle!

Valmennusohjelmamme toimii niin tietokoneessasi, pädissäsi kuin myös älypuhelimessasi. Meille on ollut paljon matkustavia osallistujia jo aikaisemmin, ja ovat kehuneet valmennuksen joustavuutta erittäin paljon. Treenit voit tehdä myös missä vain ilman välineitä, vaikkapa kotonasi, puistossa tai hotellihuoneessasi.

Vuosien aikana olemme nähneet, että nämä kolme asiaa on tapahduttava, jotta terveellisen elämän saa kiireelliseen elämään:
1) Rutiinien luominen. Valmennuksessa luomme sinulle yhdessä terveellisen elämän rutiinit, mikä on edellytys pitkäaikaiseen terveyteen.
2) Tulosten nopea saavuttaminen. Sinun pitää saada positiivisia tuloksia nopeasti, jotta kehosi ja mielesi haluaa jatkaa näitä uusia rutiineja.
3) Helppoja ja toimivimpia reseptejä. Jotta liikunnan ja ruokailun saa oikeasti kiireiseen arkee, sinulla on oltava nippu parhaita ja toimivimpia keinoja ja reseptejä.

Loppujen lopuksi on tärkeää, että meidän treenit ja luennot on suunniteltu siten, että ne ovat riittävän lyhyitä ja ytimekkäitä, jotta saat parhaan hyödyn käyttämästäsi ajasta.

MATKUSTELEN TYÖNI PUOLESTA, VOINKO OSALLISTUA?

Voit suorittaa valmennuksen milloin tai missä vain. Valmennuksessa on ollut paljon matkustavia osallistujia myös aikaisemmin, ja he ovat kehuneet nimenomaan valmennuksen joustavuutta ja sitä, että treenit voit tehdä myös missä vain ilman välineitä, vaikkapa kotonasi, puistossa tai hotellihuoneessasi.

Valmennusohjelmaa on yksinkertaista ja helppoa käyttää niin tietokoneella, pädillä kuin älypuhelimessakin. Et tarvitse mitään erityistä tietotekniikka osaamista.

MINULLA ON KIPUJA KEHOSSANI. VOINKO SILTI OSALLISTUA?

Suosittelemme arvioimaan tilanteen vakavuuden lääkärisi kanssa ja kysymään, estääkö kipusi kehossa kehonpainolla tehtävää liikkumista. Jokainen kiputila on henkilökohtainen. Tiedämme kuitenkin, että valmennuksessamme on ollut mukana esim. noin 50v nainen, jolla oli ongelmia selkänsä kanssa ja hän sanoi, että selkävaivoista kärsivänä kehonpainotreenit onnistuivat hyvin, koska ne tuntuivat pehmeämmältä selälle.

Puhutte paljon yhteisöllisyydestä. Miten se ilmenee valmennuksessanne?

Kurssille osallistuu valmennustiimin lisäksi kymmeniä sinun kanssasi samanhenkisiä ihmisiä, joilla on yhtenevät tavoitteet. Saat kanssatreenaajilta uusia ideoita ja tsemppiä, sekä uskaltaudut helpommin ottamaan osaa keskusteluun ja kysymään sinua askarruttavia asioita muidenkin osallistuessa aktiivisesti. Nettivalmennuksen ja Lifted-yhteisön hieno puoli on myös siinä, että vaikka sinun lähipiirissäsi ei olisikaan kuntoilutavoittetasi tukevia ihmisiä, saat tukea valmennusyhteisöstämme. Sosiaalisen valmennusalustamme lisäksi saat pääsyn aktiiviseen ainoastaan valmennukseen osallistuville tarkoitettuun Facebook-ryhmään.

Yksi verkkovalmennuksen vaikeimmin toteutettavista elementeistä on yhteisöllisyyden luominen. Olemme todella ylpeitä, että Lifted Lifestyle valmennuksessa mukana olleeseen porukkaan on aina syntynyt iso yhteenkuuluvuuden tunne ja erittäin tsemppaava yhteishenki. Tämä on erittäin tärkeää, koska muiden ihmisten tsemppi ja motivointi ovat tutkitustikin yksi tärkeimmistä tavoitteiden saavuttamista tukevista tekijöistä!

MINULLA ON HEIKKO RAHATILANNE, TARVITSEEKO MINUN OSTAA KALLIITA RUOKIA, JOTTA VALMENNUKSESTA ON HYÖTYÄ?

Lupaamme, että saat valmennuksesta vähintään 10 kertaisen määrän hyötyä investointiisi nähden.

Valmennuksessamme et tarvitse ostaa kalliita superfoodeja tai muita luomuraaka-aineita, jotta saisit haluamasi huipputuloksia. Lifted Metodimme perustuu nimenomaan siihen, että lompakon koosta riippumatta jokainen pystyy saamaan pysyvät liikkumisrutiinit ja terveelliset ruokailutottumukset elämäänsä.

Itse kurssin voit halutessasi maksaa osamaksulla. Kurssissa on myös 100%:n tyytyväisyystakuu eli jos et jostain syystä ole 100% tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin kysymättä.

Loppujen lopuksi aika on rahaa ja koska treenimme ja luentomme on suunniteltu riittävän lyhyiksi ja ytimekkäiksi, sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen muuhun, koska aikaa ei mene kuntosalille kulkemiseen, laitteisiin jonotteluun tai oikean informaation etsimiseen netistä, vaan kaikki on tässä samassa paketissa muutaman klikkauksen päässä ja katsottavissa siellä missä sinäkin olet.

Investointi omaan terveyteen maksaa itsensä aina moninkerroin takaisin. Lifestyle valmennus maksaa vähintään 10 kertaisesti itsensä takaisin.

Mitä jos en osallistu valmennukseen nyt?

Vain sinä tiedät, mikä on parasta sinulle. Olet ainut ihminen, kuka pystyy tekemään päätöksen itsesi puolesta. Sinä olet myös ainut ihminen, kuka tietää mitä hyötyjä saat osallistumalla valmennukseen.

Tyytyväisyystakuu kuulostaa hyvältä. Voin siis jättäytyä valmennuksesta pois jos en ole tyytyväinen siihen?
Kyllä, aivan oikein. Jos et jostain syystä tyytyväinen, voit jättäytyä valmennuksesta pois neljän valmennusviikon aikana. Palautamme sinulle osallistumismaksusi kokonaisuudessaan. Luotamme valmennuksiemme laatuun täysinsydämin ja voimmekin antaa tämän lupauksen sinulle hyvinmielin. Yksikään asiakkaamme ei ole vielä nähnyt tarpeelliseksi lunastaa tätä takuuta.

Jotta pystymme takaamaan parhaat tulokset jokaiselle, otamme valmennukseen kerralla vain rajatun määrän osallistujia.

Ehdit vielä mukaan, kun toimit nyt!

KYLLÄ, HALUAN INVESTOIDA ITSEENI!

Lifted_Logo_blue_pieni

Lifted LIFESTYLE -valmennuksen on luonut ja toteuttaa
Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentajatiimi.

valmennus(at)lifted.fi – (+358) 50 5498623 – Satamakatu 5 B 15, 00160 Helsinki – Copyright © Lifted 2015

Share This