facebook_pixel

Rakenna itsellesi uusi, terveellisempi elämäntyyli ja nauti elämästä enemmän.

 

Katso hinta!

Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennuksen avulla muutat elämäntapasi pysyvästi. Sinusta tulee liikkuvampi, energisempi ja yksinkertaisesti hehkut elämäniloa. Lisäksi koet olevasi vähemmän stressaantunut.

Miten tämä on mahdollista? Otat avullamme vastuun omasta hyvinvoinnistasi, alat syödä terveellisemmin, liikkua enemmän ja säännöllisemmin. Teet enemmän asioita, jotka ovat sinulle hyväksi.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Voi olla, mutta näin se vain on. Lue eteenpäin, niin kerromme sinulle miten tämä valmennus toimii..

Lifted-verkkovalmennukset ovat tyytyväisten asiakkaiden myötä päätyneet mm. näihin medioihin:

Ehdottomasti parasta kurssissa oli se, kun huomaa kehitystä tapahtuvan! Liikkeet käyvät kevyemmiksi ja kroppa joustaa paremmin! Olotila palkitsee. Henkisesti kurssi rasitti tosi vähän, motivoivat materiaalit pitivät fiiliksen korkealla ja mikään ei jäänyt tekemättä, kun kaiken voi sovittaa omiin aikatauluihin, olivat ne millaiset tahansa. Kiireisimmästäkin päivästä löytyi se kolo käydä matskut läpi!

Kirsi, 41

Yrittäjä

Yrittäjänä minulla on ollut vaikea löytää aikatauluuni sopivia liikuntamuotoja ja Lifted onnistui  tuomaan arkeeni positiivisia muutoksia liikkumiseen ja ruokavalioon. Erityisen palvelusta teki se  että Liftedin pojat ei yrittänyt väkisin muuttaa hektistä aikatauluani, vaan auttoivat löytämään terveellisiä muutoksia, jotka sopivat aikatauluni ympärille. Liftedin kaverien positiivinen meininki tarttuu omaan tekemiseen vaikka väkisin 🙂 Tuomas Wuoti

Toimitusjohtaja, Walkbase

Tunnistatko itsesi kenties jostain näistä?

E
Tunnet usein väsymystä ja että energiasi eivät riitä läpi koko päivän. 
E
Jotain ylimääräistä on saattanut kertyä vyötärölle tai alavartaloon. Mahdollisesti tunnet yleistä turvotusta.
E
Olet hyvin kiireinen, joten valmennus ei saisi viedä sinulta kovin paljoa aikaa. Tiedät kuitenkin, että jotain olisi tehtävä.
E
Saatat tuntea mielialavaihteluita, keskittymisvaikeuksia, makean- tai suolaisenhimoa tai muita jatkuvan stressin oireita.
E
Haluaisit löytää sellaisen ratkaisun, joka oikeasti tuo pysyviä tuloksia helposti, ja jonka avulla varmasti onnistut.

Mikäli tunnistit itsesi jostain näistä, on Lifted LIFESTYLE -valmennuksesta sinulle suuresti hyötyä, ja suosittelemmekin lämpimästi tutustumaan valmennukseen tarkemmin.

Mikä tässä valmennuksessa on erilaista?

Kiinteytyminen ja terveelliset elämäntavat ovat lopulta yksinkertaisia asioita, mutta eivät välttämättä helppoja saavuttaa. Vai kuinka monta kertaa olet itse todistanut jonkun laihtuvan nopeasti ja jojoilevan kilot takaisin muutamassa kuukaudessa (et tietenkään itsesi vaan jonkun toisen…) ?

Pysyvä hyvinvointi tarkoittaa hyvää oloa kaikilla elämän osa-alueilla. Mikäli jonkin asian tekemisestä ei nauti, ei siitä ei tule pysyvää tapaa. Tästä syystä kehosi rääkkäykseen perustuvat dieetit eivät toimi pitkässä juoksussa. Siksi ainoa keino rakentaa hyvinvoinnista jatkuvaa on löytää sellaisia ruokia, herkkuja (kyllä, myös herkkuja!) ja liikuntamuotoja, joista nauttii aikuisten oikeasti niin paljon, että niitä myös haluaa tehdä. Positiivisen asenteen synnyttäminen terveellisiä liikkumis- ja ravintotottumuksia kohtaan onkin valmennuksemme yksi suurimpia menestymistekijöitä.

Lifted LIFESTYLE -valmennuksessa onnistut 100%:n varmuudella löytämään asioita, joista nautit todella paljon. Huomaat, että sinun ei tarvitse puristaa tai pakottaa, jotta saisit tuloksia. Tämä onkin ollut monille käänteentekevä oivallus. Tämä valmennusryhmä on erityisesti niille, jotka haluavat kiinteytymisen lisäksi saada aikaan pysyviä muutoksia myös henkisesti, eikä ainoastaan jojoilulaihtumista hetkeksi.

"ERITTÄIN LAADUKAS VALMENNUS"

Sadat aikaisemmat Lifted LIFESTYLE -osallistujat ovat antaneet valmennuksen arvosanaksi kiitettävän.  Asteikolla 0-5 palaute valmennuksesta on ollut  4,5 / 5.

Valmennuksen osiot:

lifted lifestyle liikkuminen

INSPIROIVA LIIKKUMINEN 

 1. Inspiroidut säännöllisestä liikunnasta – kolmetoista (13) monipuolista omalla kehonpainolla tehtävää treeniä.
 2. Saat aina riittävän tehokkaan ja juuri sinun tasollesi sopivan treenin – jokaisessa treenissä voit valita kolmesta (3) eri vaikeustasosta. 
 3. Kehityt nopeasti – ohjelma on suunniteltu nousujohteiseksi.
Treenit nostavat energiatasojasi merkittävästi ja saat näin lisää energiaa sekä keskittymiskykyä töihin ja kouluun. Treenimme ovat selkeitä, helposti ymmärrettäviä ja tehokkaita kehonpainotreenejä juuri sinun tasollesi. Valittavanasi on kolme eri tasoa. Et tarvitse muita välineitä kuin oman kehosi. Treeneissä rasva palaa, lihaskuntosi kasvaa ja liikkuvuuttesi paranee merkittävästi. Olemme varmoja, että nautit monipuolisista treeneistä, nopeasta kehityksestä ja etenkin treenien tuomasta hyvästä olosta!
lifted lifestyle ravinto

RAVITSEVA JA HERKULLINEN RAVINTO

 1. Ymmärrät ruoan todellisen merkityksen elimistöllesi – Katsottavanasi on kymmeniä videoita ja paljon muuta ravintoon liittyvää materiaalia.
 2. Opit valmistamaan herkullista ja terveellistä ruokaa – saat käytännöllisiä reseptejä arkisiin tilanteisiin.
 3. Juurrutat terveelliset ruokailutottumukset elämääsi.

Innostut luomaan maukkaan, terveellisen ja PYSYVÄN ruokavalion ohjeidemme avulla. Näin pystyt myös valmennuksen jälkeen ylläpitämään ruokailutottumuksia, jotka keventävät ja vahvistavat kehoasi. Saavutat tuloksia nautinnollisesti ilman kalorien laskemista tai ruokien punnitsemista. Olemme varmoja, että hyödyt paljon ravinto-osuudesta ja eritasoisista tervelliseen ravintoon liittyvistä vinkeistämme, olet sitten vasta aloittamassa terveellistä elämää tai jo rutinoitunut siinä.

lifted lifestyle stressinhallinta

STRESSITTÖMÄMPI ELÄMÄ = ENEMMÄN HYMYÄ

 1. Opit miksi tietty stressi tappaa ja miksi stressinpoisto on uskottuakin välttämättömämpää.
 2. Opit tutkitusti parhaita tekniikoita, joilla voitat haitallisen stressin sekä opit ennaltaehkäisemään sen muodostumista.
 3. Nukut paremmin ja kehosi lopettaa rasvan varastoimisen kun stressitasosi laskevat.

Stressiä voi olla vaikea tunnistaa, koska se on ”hiljainen tappaja”. Stressin haitallisuuden huomaa usein vasta joko lomalla kun stressi laukaisee muita terveydellisiä oireita tai kun se johtaa jopa työuupumukseen. Opit miten palautua vaativasta arjesta ja treeneistä optimaalisesti. Valmennuksessa opit poistamaan turhaa stressiä ja huomaat, että stressittömämpänä olet tehokkaampi, hymyilet enemmän ja muut ihmiset tykkäävät olla seurassasi enemmän. Vähäisempi stressi tulee parantamaan keskittymistäsi kaikista tärkeimpiin asioihin.

lifted lifestyle mieli

MIELEN HALLINTA = ELÄMÄN HALLINTA 

 1. Sisäistät miksi ja miten kaikki muutos on kiinni mielesi toiminnasta.
 2. Opit johtamaan itseäsi aktiivisesti ja muuttamaan siten elämääsi entistä positiivisempaan suuntaan.
 3. Kun opit mielenhallintaa, voit juurruttaa minkä tahansa positiivisen tapamuutoksen elämääsi
Oletko joskus jättänyt tekemättä asioita, jonka tietäisit olevan sinulle hyödyksi? Mieli on tärkein valmennuksemme osa-alue, koska lopulta mielesi tekee päätöksen siitä, miltä elämäsi näyttää. Saatat ajatella, että sinulla ei ole tarpeeksi tahdonvoimaa, mutta totuus on, että sinulla ei ole tarpeeksi toimivia tekniikoita. Valmennuksessa opit monia tehokkaita tekniikoita, jotka saavat positiiviset elämänmuutokset pysymään elämässäsi. Näin menestyt siinä missä haluat.

Lifted Lifestyle -valmennuksen ansiosta kokonaisvaltainen hyvinvointini on parantunut! Olen innostunut kehonpainoharjoittelusta, kasvikset maistuvat paremmalta eikä elämä juuri ahdista. Sivuvaikutuksena olen laihtunut muutaman kilon, energiatasot ovat kasvaneet ja nukun paremmin. Kaikki tämä olisi ollut huomattavasti vaikeampaa saavuttaa ilman Liftedin valmentajien asiantuntevaa ja energistä valmennusta!

Otso, 27

Tilintarkastaja

Valmennuksen jälkeen osaan ekaa kertaa tarkkailla omaa hyvinvointia ja elämäntapojen merkitystä siihen. En tiedä johtuuko muutos ravinnosta, liikunnasta vai asenteen muuttumisesta, mutta olo on superhyvä! Tässä kaikkimullehetinyt-maailmassa Liftedin valmennus tarjoaa vaihtoehdon vähän kestävimpiin valintoihin. Opin paljon varsinkin siitä, mikä vaikutus asenteella on hyvinvointiin. Terveellisen elämän ei tarvitsekaan olla kurjaa ja tylsää. Aino Taskinen

Lifted-yhteisö työntää silloin kun omat voimasi eivät riitä.


Yksi onnistuneen verkkovalmennuksen haastavimmista elementeistä on yhteisöllisyyden luominen. Olemme todella ylpeitä siitä, että Lifted Lifestyle -verkkovalmennuksessa mukana olleen porukan keskuudessa on aina syntynyt selkeä yhteenkuuluvuuden tunne. Tämä erittäin kannustava yhteishenki on auttanut osallistujia parhaimmillaan läpi sen kuuluisan harmaan kiven. Pidämme tätä erityisen hyvänä onnistumisena, koska m
uiden ihmisten kannustus ja motivointi ovat tutkitustikin yksi tärkeimpiä tavoitteidesi saavuttamista tukevia tekijöitä!

Tässä muutama poiminta Lifted LIFESTYLE -kävijöiden omasta Facebook-ryhmästä:

Miksi Lifted LIFESTYLE -valmennus toimii?

SAAT TULOKSIA NOPEASTI
iconiLifted Lifestyle -valmennuksessa saat tuloksia, joita ei voi rahalla mitata. Lupauksemme on, että seuraavan 4 viikon aikana saavutat terveellisen elämäntyylin, joka pysyy. Jos et ole tyytyväinen tuloksiisi, saat rahasi takaisin.
VALMENTAJAT KÄYTETTÄVISSÄSI 24/7
iconiValmentajatiimi on käytettävissäsi jokaisena vuorokautena valmiina vastaamaan kysymyksiisi.
LIFTED-YHTEISÖ AUTTAA SINUA MENESTYMÄÄN  
iconiMenestyminen onnistuu paremmin hyvällä porukalla. Kaikissa Liftedin valmennuksissa yhteishenki on ollut korkealla ja ihmiset ovat nostaneet yhteisön tuen yhdeksi tärkeimmistä asioista valmennuksessa. Kurssille osallistumalla saat sisäänpääsyn yksityiseen VIP-ryhmäämme.
HELPOSTI KÄYTETTÄVÄ JA AIKATAULUUSI SOPIVA  

iconiEt tarvitse erityisiä tietoteknisiä taitoja kurssille osallistumiseen. Kurssin saat käyttöösi muutamalla napin painalluksella heti ostamisen jälkeen.
iconiValmennusmateriaali on käytössäsi tietokoneella, puhelimella ja tabletilla mihin vuorokauden aikaan tahansa – 24/7.

SÄÄSTÄT AIKAA
iconiEt tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai treenivälineitä eikä sinun tarvitse matkustaa treeneihin.
iconiTehokkaat treenimme teet jopa 20-30 minuutissa kotonasi. Mieti paljonko tämä säästää aikaasi.
Lifted Lifestyle -valmennus on yhdistelmä personal trainer -palvelua, kuntosalijäsenyyttä, tieteeseen pohjautuvaa käytännön ravintotiedettä ja henkistä valmennusta. Lifted Method on salaisuus siihen, miksi niin monet ovat jo saavuttaneet terveellisen elämäntyylin tämän valmennuksen avulla.
Lifted Lifestyle -verkkovalmennus

Mitä saan alle kahvikupin hinnalla per päivä?

Sulkeiden sisään merkitty hinta kuvastaa vastaavaa palvelua useimmilta kuntosaleilta hankittuna. 

iconiPersonal Trainerin sinulle hioman 4 viikon treeniohjelman. – (60 €)

iconi13 treeniä, joissa voit valita sinulle sopivimman vaikeustason (videot ovat käyttössäsi napin painalluksella niin usein kuin haluat). – (195€)

iconiYli 20 video- ja audiokoulutusta sekä artikkelia liikunnasta, ravinnosta, mielen toiminnasta ja stressinhallinnasta. – (200 €)
iconiRepullisen ruokareseptejä arjen kiireisiin tilanteisiin (myös paljon gluteenittomia ja maidottomia reseptejä). – (30 €)

iconiRavintovalmentajan jatkuvan tuen ja vastaukset kaikkiin ravintokysymyksiisi. – (90 €)

iconiSisäänpääsyn yksityiseen VIP-yhteisöön. – (100 €)
iconiValmentajien ja muiden ryhmäläisten tuen sekä vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin. – (90 €)

Palveluiden hinta olisi kuntosalilta ostettuna yhteensä jopa n. 765 €! Ei hätää, tämä ei ole kuitenkaan meidän hintamme Lifted LIFESTYLE-valmennukselle, sillä koko valmennus on digitaalinen ja on siten mahdollista toteuttaa edullisemmin.

Tältä näyttää Lifted LIFESTYLE -valmennuksen yhden viikon sisältö

Jokainen Lifted LIFESTYLE -valmennuksen viikko on suunniteltu kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi

Mietit varmastikin paljonko aikaa Lifted LIFESTYLE -valmennuksen suorittaminen vaatii viikkotasolla. Lifted LIFESTYLE -valmennuksen neljän viikon aikana jokaiselle päivälle on ohjelmaa. Olemme kuitenkin suunnitelleet valmennuksen huolella myös sinun kehosi kokonaisvaltaista ja pitkäkestoista hyvinvointia silmällä pitäen.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että teorialuennot ja palauttavat harjoitukset sijoittuvat treenipäivien väliin. Keskimäärin sekä treenien että teorialuentojen suorittaminen vievät sinulta päivässä 30-45 minuuttia.

ENERGISEMPI, KEVYEMPI, POSITIIVISEMPI.

Saavutat tavoitteesi. Jaksat paremmin perheen parissa, töissä tai opiskeluissa. Nautit enemmän liikunnasta, ystävien ja perheen kanssa viettämästäsi ajasta. Siitä ajasta, jota luot, kun hyvinvointirutiinisi ovat oikeasti kunnossa. Mikäli et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
HALUAN NÄMÄ TULOKSET!

Liftedin Lifestyle -valmennuksen ansiosta oloni on kevyempi, energisempi ja positiivisempi, ja kuntoni koheni monipuolisten treenimuotojen myötä. Osaavat, innostavat valmentajat, monipuolinen kokonaisuus! Valmennus muutti mindsettiäni hyvään kuntoon pääsemisestä, enkä varmasti enää sorru lyhytaikaisiin dieetteihin.

Taru, 22

Opiskelija

Valmennuksen myötä sain lisää energiaa arkeeni ja sitä kautta helpotusta kolmivuorotyössä selviämiseen. Unenlaatuni on parantunut, ja ruokarytmin säilyttäminen muuttuvassa arjessa on helpottunut. Kehonpainotreenit toimivat loistavasti kiireisessä arjessa ja niitä tulen myös hyödyntämään jatkossakin omien treenien lisänä!

Anne, 28

Sairaanhoitaja

Mitä tai kenelle Lifted LIFESTYLE ei ole:

Q

Parin viikon pikadieetti jojo-laihdutusta harrastaville.

Q

Ihmisille, jotka uskovat tietävänsä kaiken, eivätkä halua kehittyä.

Q
Geneerisiä ja tylsiä treeniohjelma-pdf-dokumentteja sisältävä massatuote.
Q
Harrastelijoiden kehittämä kokeilutuote.
Q
Pelkästään ulkonäköön keskittyvä fitness-dieetti.

Valmentajat

Me valmennustiimissä olemme itse kohdanneet lukuisia arjen ongelmia, jotka liittyvät etenkin kiireeseen, väsymiseen, isoon stressimäärään ja treenin sekä terveellisten ruokailun vaikeuteen kaiken kiireen keskellä. Olemme monien onnistumisten ja epäonnistumisten kautta luoneet Lifted Methodin, jonka avulla jo tuhannet ihmiset ovat pystyneet saavuttamaan terveellisen elämän pysyvästi ja parantaneet siten elämänlaatuaan merkittävästi! Olemme vakuuttuneita, että myös sinä saavutat tavoitteesi Lifted Lifestyle -valmennuksessa.

Taneli Rantala

Coach

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja vaikuttaja. Kokonaisvaltaisuus ja käytännönläheisyys ovat Tanelin valmennusfilosofian kulmakivet. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin sekä joogaohjaukseen.

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja osaava kehonpainoharjoittelu-valmentaja ja ravintoluennoitsija, joka innostaa valmennettavansa takuu varmasti ylittämään itsensä! Jukka on erikoistunut etenkin monipuoliseen ja merkittäviä tuloksia tuovaan kehonpainoharjoitteluun.

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja, jonka omakohtainen kokemus lähes kahdenkymmenen rasvakilon muuttamisesta lihakseksi tuo ymmärrystä, jota ei pelkästään kirjoja lukemalla opi. Antin laaja kokemus ja osaaminen tulevat tukemaan sinua matkallasi kohti tasapainoista ja terveellistä elämää.

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen ja lämmin Elsa kohtaa jokaisen valmennettavansa avoimin sylin. Ymmärrystä ja osaamista tältä tuoreelta äidiltä, entiseltä huippu-urheilijalta sekä onnellisuus- ja elämäntapavalmentajlta ei takuuvarmasti puutu!

Tässä muutama valmennettaviemme suusta lainattu lause, joita aikaisemmin mukana olleet ovat todenneet meistä valmentajista:

"Lifted sai minut treenaamaan säännöllisesti ja paljon sekä opetti hyvät edellytykset onnistumiselle monella eri elämän osa-alueella."

"Minua ei jätetty ns. oman onneni nojaan suoriutumaan valmennuksesta: valmentajat pyysivät säännöllisesti tietoja edistymisestäni ja siitä, miten treenit sujuivat."

"Liftedin porukalla on sekä rautainen ammattitaito että timanttinen meininki."

"Aivan mielettömän innostuneet, osaavat ja inspiroivat valmentajat saivat kyllä oman mielen, urheiluinnon ja ruokavalion uuteen kuntoon"

"Valmennuksessa tunne ei ollut, että 'teen, koska käsketään', vaan ihan aito 'teen, koska haluan!'. Siinä on Liftedin taika."

Rahat takaisin -takuu

Ymmärrämme, mikäli mietit vielä omaan hyvinvointiisi sijoittamista. Vaikka ylivoimaisesti suurin osa valmennettavista on saanut loistavia tuloksia, on luonnollista että eri syistä johtuen kaikki ei suju 100 prosenttisesti ”kuten Strömsössä”.

Teemme tätä koko sydämestämme ja meille merkitsee eniten se, että Sinä pääset tavoitteisiisi. Mikäli näin ei syystä tai toisesta tapahdu, niin maksamme enemmän kuin mielellämme rahasi takaisin välittömästi.

Sinun tarvitsee vain laittaa meille sähköpostia valmennuksen aikana ja palautamme rahasi takaisin ilman kysymyksiä. Sinulla ei siis ole mitään riskiä. Mikäli siis olet tosissasi ja haluat saavuttaa terveellisen elämäntyylin ja kiinteytyä, kannattaa tehdä päätös ja liittyä mukaan nyt.

Maksu hoidetaan Paytrail Oyj maksulaitoksen kautta,

jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

maksutavat2

voit-maksaa-nailla-uusi

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, niin lue ohjeet tämän sivun pohjalta ”Yleisimpiä kysymyksiä” -osiosta!

Lifted-valmennusten kokonaisuus

Mietitkö, onko juuri tämä oikea valmennus sinulle tässä vaiheessa elämääsi? Kannattaa olla rehellinen omasta lähtötasosta. Voimme saavuttaa tavoitteemme vain silloin kun tiedämme mistä olemme lähdössä liikkeelle.

Alla olevassa järjestyksessä valmennettavamme ovat saavuttaneet kaikista suurimmat hyödyt.

Lifted START

 • Käynnistä terveellinen elämä. Sopii hyvin valmennuskonseptimme testaamiseen.
 • Sopii hyvin aloittelijoille!
 • Kesto yksi (1) viikko
 • Aloita milloin vain!

Lifted LIFESTYLE

 • Saavuta pysyvästi terveellinen elämäntapa
 • Kiinteydy luonnollisin keinoin.
 • Kesto neljä (4) viikkoa
 • Aloita milloin vain!

Lifted FIT

 • Kun haluat nostaa suorituskykysi ja kehonkoostumuksesi seuraavalle tasolle!
 • Edistyneemmän tason valmennus
 • Kesto kahdeksan (8) viikkoa
 • Aloitus neljä (4) kertaa vuodessa

Lifted FIT on todella luonteva jatko Lifted Lifestylelle! Iso pyörä pyörähtää ja kaikki satsaus ravintoon ja treeneihin tehdään ilon kautta ja yhdessä tekemisen meiningillä! Jos olet valmis sitoutumaan, saat upeat materiaalit ja koko ryhmän tuen käyttöösi, eikä valmennuksen vaan haluaisi loppuvan ollenkaan <3

Kirsi

42v, Yrittäjä

Paras investointi on investointi omaan hyvinvointiisi.

Osallistumalla Lifted LIFESTYLE -valmennukseen saavutat terveellisen ja energisen elämäntyylin riskittömällä investoinnilla ja suurella pitkäaikaisella tuotolla.

Yleisimpiä kysymyksiä:

VOINKO MAKSAA VALMENNUKSEN TYÖNANTAJANI TARJOAMALLA LIIKUNTAEDULLA? MITKÄ LIIKUNTAEDUT KÄYVÄT TEILLE MAKSUTAVAKSI JA MITEN TOIMIN?

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedullasi! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut maksutavaksi: Smartum (setelit, saldo), Edenred (setelit), ePassi (SporttiPassi) sekä Tyky (setelit). Alla ohjeet kaikkiin tapauksiin niin pääset osallistumaan mahdollisimman pian ja vaivattomasti! Tämä on erinomainen käyttötarkoitus edullesi.

Mikäli käytät liikuntaseteleitä (Smartum, Edenred ja Tyky), toimi näin:

1) *Postita valmennuksen arvoinen määrä liikuntaseteleitä meille kertoen kirjeessäsi selkeästi

a) Nimesi,

b) sähköpostiosoitteesi

c) ja valmennuksen nimi, johon haluat osallistua (Lifted LIFESTYLE)

2) Lähetä liikuntaseteli kirjeessä osoitteeseen:

Lifted Oy

Lapinlahdenkatu 3 A

00180 Helsinki

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme vastaanottaneet maksusi.

3) Laita lopuksi vielä sähköpostia meille osoitteeseen lifted@lifted.fi, jotta tiedämme, että postisi on tulossa ja voimme jäljittää ostoksesi. Laita otsikoksi ”Liikuntaseteli” ja tekstiin lyhyesti minkä valmennuksen ostit esim. ”Ostin Lifted LIFESTYLE-valmennuksen”.

KIITOS!

Kun käytössäsi on SporttiPassi tai Smartum saldo (myös kortilla oleva saldo) voit maksaa valmennuksesi verkkomaksulla näin:

1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi / www.smartum.fi-sivulla

2) Aloita kirjoittamalla valikkoon Lifted Oy, kun järjestelmä löytää sen, valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”

3) Kirjoita valmennuksen hinta euroissa

4) Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä mitä maksu koskee (Lifted LIFESTYLE) tai laskun viite

5) Säilytä saamasi viesti kuittina

6) Laita meille sähköpostia ostosi jälkeen lifted@lifted.fi, jotta saat kurssin heti käyttöösi.

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme saaneet ilmoituksen maksusta. Huomioithan, että liikuntaseteleillä tai -eduilla maksaessasi, emme voi tarjota muilla maksutavoilla voimassa olevaa  100% tyytyväisyystakuuta.

Tiedän jo aika paljon terveellisestä ruoasta ja harrastan aktiivisesti liikuntaa, onko tämä valmennus hyödyllinen minulle?

Valmennuksen avulla saat elämääsi kolme asiaa:
1) Positiiviset liikkumisen rutiinit
2) Terveelliset ruokailutottumukset kiireen keskelle
3) Mielenhallintaa stressin, ärsytyksen ja kiireisiin hetkiin

Eli jos haluat nämä asiat elämääsi, valmennuksesta on hyötyä. Jos sen sijaan sinulla on jo nämä rutiinit ja asiat kunnossa elämässäsi, et välttämättä tarvitse valmennusta tai se on enemmänkin näiden rutiinien vahvistusta.

Valmennus on suunniteltu siten, että niin pitkään aktiivisesti urheilleet kuin vasta-alkajatkin saavat hyötyjä valmennuksesta. Valmennuksessa on ollut aikaisemmin mukana niin entisiä kuntosaliohjaajia kuin myös henkilöitä, jotka eivät ole kunnolla liikkuneet vuosiin ja joiden ruokailutottumukset ovat vaatineet täysremonttia.

Valmennuksessa
– opit kuinka saada terveellinen ruoka osaksi kiireistä arkea ja miten valmistaa lukuisia helposti toteutettavia ja maukkaita ruokia
– opit myös tehokkaimpia kehonpainolla tehtäviä treenejä, joilla kehosi vahvistuu kokonaisvaltaisesti ja liikkuvuutesi paranee
– opit mielenhallintaa, turhan ärsytyksen poistamista ja henkistä vahvuutta pysyä suunnitelmissa

Eli näihin edellisiin kohtiin perustuen, jos et ole vielä Olympia tasolla tai Zen Masteri niin saat varmasti hyötyä valmennuksestamme. Tarvitset vain kiinnostusta terveyttä kohtaan.

En ole pitkään aikaan liikkunut kunnolla enkä tiedä terveys aiheista kovinkaan paljon, pärjäänkö mukana?

Valmennuksesta saat elämääsi kolme asiaa:
1) Liikunnan rutiinit
2) Terveelliset ruokailutottumukset kiireen keskelle
3) Mielenhallintaa stressin, ärsytyksen ja kiireisiin hetkiin

Valmennukseen on osallistunut niin täysremonttia vaatineita ihmisiä, vuosia sohvalla viihtyneitä, kuin selkävaivaisia keski-ikäisiäkin tsemppareita. Valmennus on suunniteltu siten, että niin pitkään aktiivisesti urheilleet kuin vasta-alkajatkin saavat hyötyjä valmennuksesta.

Valmennuksessa opit
– kuinka saada terveellinen ruoka osaksi kiireistä arkea ja miten valmistaa lukuisia helposti toteutettavia ja maukkaita ruokia
– tehokkaimpia kehonpainolla tehtäviä treenejä, joilla kehosi vahvistuu kokonaisvaltaisesti ja liikkuvuutesi paranee
– mielenhallintaa, turhan ärsytyksen poistamista ja henkistä vahvuutta pysyä suunnitelmissa

Treeneissä sinulla on valittavana juuri sinulle sopivin taso. Kehonpainotreenit ovat erittäin aloittelija ystävällisiä, koska ne ovat tehokkaita, mutta ns. pehmeämpiä harjoitteita lihaksille ja nivelille eikä paikat mene rikki, kuten salilla käynnissä voi käydä.

Et siis tarvitse mitään lähtötasoa, vaan kiinnostusta energisempää ja kevyempää oloa kohtaan

HARRASTAN JO KUNTOSALILLA KÄYNTIÄ, KANNATTAAKO MINUN SILTI OSALLISTUA?
Treeniohjelmassamme otamme huomioon osallistujien aikaisemmat ja nykyiset harrastukset siten, että ne tukevat toisiaan. Aikaisempia hyviä tapoja on turha heittää pois. Monet valmennuksen käyneet ovat kehittyneet ja parantaneet tuloksia omissa harrastuksissaan. Olemme varmoja, että tulet saamaan esim. kuntosalitreenistäsi entistä parempia tuloksia valmennuksemme avulla, koska treeneissä vahvistetaan kokonaisvaltaisesti monia lihaksia, joita et ole hyvin todennäköisesti koskaan treenannut salilla.
Minulla ei ole aikaisemminkaan ollut valmentajaa, mitä hyötyä valmentajasta on nyt?

Olemme törmänneet tähän ajatukseen usein, omassa elämässämme sekä valmennettaviemme kanssa. ”Minä pystyn kyllä tähän itsekin!” Saatat kyllä pystyäkin, mutta todennäköisesti teet muutoksesta itsellesi tarpeettoman raskaan, vaikeasti toteuttavan ja etenkin ylläpidettävän. Valmennuksessamme saat aikaan tuloksia nopeammin ja vaivattomammin, sillä koko nousujohteinen matka on suunniteltu sinua varten valmiiksi. Et jää polkemaan paikoillesi, eikä alkuinnostuksesi lopahda ensimmäisen haasteen kohdalla. Sinä voit kehittää kehonkoostumustasi ja suorituskykyäsi mielekkäästi ja tehokkaammin – nauttien tuloksista!

OLEN TODELLA KIIREINEN. SOPIIKO VALMENNUS KIIREELLISEEN ELÄMÄÄNI?

Kiire on yksi suurimmista sudenkuopista, joihin usein kävelemme.

Mitä enemmän on kiirettä, sitä toimivimpia rutiineja tarvitaan. Tämän valmennuksen fokus on terveellisen elämän rutiinien luomisessa nimenomaan kiireiseen arkeen. Maailma on täynnä inspiroivia esimerkkejä, kuinka superkiireiseen aikatauluun mahtuu aikaa myös liikunnalle, terveelliselle ruokailulle ja perheelle sekä ystäville.

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme valmentaneet tuhansia ihmisiä ja näiden rutiinien luominen on onnistunut kiireisille yrittäjille, uraohjuksille ja perheenäideille ja ne onnistuvat varmasti myös sinulle!

Valmennusohjelmamme toimii niin tietokoneessasi, pädissäsi kuin myös älypuhelimessasi. Meille on ollut paljon matkustavia osallistujia jo aikaisemmin, ja ovat kehuneet valmennuksen joustavuutta erittäin paljon. Treenit voit tehdä myös missä vain ilman välineitä, vaikkapa kotonasi, puistossa tai hotellihuoneessasi.

Vuosien aikana olemme nähneet, että nämä kolme asiaa on tapahduttava, jotta terveellisen elämän saa kiireelliseen elämään:
1) Rutiinien luominen. Valmennuksessa luomme sinulle yhdessä terveellisen elämän rutiinit, mikä on edellytys pitkäaikaiseen terveyteen.
2) Tulosten nopea saavuttaminen. Sinun pitää saada positiivisia tuloksia nopeasti, jotta kehosi ja mielesi haluaa jatkaa näitä uusia rutiineja.
3) Helppoja ja toimivimpia reseptejä. Jotta liikunnan ja ruokailun saa oikeasti kiireiseen arkee, sinulla on oltava nippu parhaita ja toimivimpia keinoja ja reseptejä.

Loppujen lopuksi on tärkeää, että meidän treenit ja luennot on suunniteltu siten, että ne ovat riittävän lyhyitä ja ytimekkäitä, jotta saat parhaan hyödyn käyttämästäsi ajasta.

MATKUSTELEN TYÖNI PUOLESTA, VOINKO OSALLISTUA?

Voit suorittaa valmennuksen milloin tai missä vain. Valmennuksessa on ollut paljon matkustavia osallistujia myös aikaisemmin, ja he ovat kehuneet nimenomaan valmennuksen joustavuutta ja sitä, että treenit voit tehdä myös missä vain ilman välineitä, vaikkapa kotonasi, puistossa tai hotellihuoneessasi.

Valmennusohjelmaa on yksinkertaista ja helppoa käyttää niin tietokoneella, pädillä kuin älypuhelimessakin. Et tarvitse mitään erityistä tietotekniikka osaamista.

MINULLA ON KIPUJA KEHOSSANI. VOINKO SILTI OSALLISTUA?

Suosittelemme arvioimaan tilanteen vakavuuden lääkärisi kanssa ja kysymään, estääkö kipusi kehossa kehonpainolla tehtävää liikkumista. Jokainen kiputila on henkilökohtainen. Tiedämme kuitenkin, että valmennuksessamme on ollut mukana esim. noin 50v nainen, jolla oli ongelmia selkänsä kanssa ja hän sanoi, että selkävaivoista kärsivänä kehonpainotreenit onnistuivat hyvin, koska ne tuntuivat pehmeämmältä selälle.

Puhutte paljon yhteisöllisyydestä. Miten se ilmenee valmennuksessanne?

Kurssille osallistuu valmennustiimin lisäksi kymmeniä sinun kanssasi samanhenkisiä ihmisiä, joilla on yhtenevät tavoitteet. Saat kanssatreenaajilta uusia ideoita ja tsemppiä, sekä uskaltaudut helpommin ottamaan osaa keskusteluun ja kysymään sinua askarruttavia asioita muidenkin osallistuessa aktiivisesti. Nettivalmennuksen ja Lifted-yhteisön hieno puoli on myös siinä, että vaikka sinun lähipiirissäsi ei olisikaan kuntoilutavoittetasi tukevia ihmisiä, saat tukea valmennusyhteisöstämme. Sosiaalisen valmennusalustamme lisäksi saat pääsyn aktiiviseen ainoastaan valmennukseen osallistuville tarkoitettuun Facebook-ryhmään.

Yksi verkkovalmennuksen vaikeimmin toteutettavista elementeistä on yhteisöllisyyden luominen. Olemme todella ylpeitä, että Lifted Lifestyle valmennuksessa mukana olleeseen porukkaan on aina syntynyt iso yhteenkuuluvuuden tunne ja erittäin tsemppaava yhteishenki. Tämä on erittäin tärkeää, koska muiden ihmisten tsemppi ja motivointi ovat tutkitustikin yksi tärkeimmistä tavoitteiden saavuttamista tukevista tekijöistä!

MINULLA ON HEIKKO RAHATILANNE, TARVITSEEKO MINUN OSTAA KALLIITA RUOKIA, JOTTA VALMENNUKSESTA ON HYÖTYÄ?

Lupaamme, että saat valmennuksesta vähintään 10 kertaisen määrän hyötyä investointiisi nähden.

Valmennuksessamme et tarvitse ostaa kalliita superfoodeja tai muita luomuraaka-aineita, jotta saisit haluamasi huipputuloksia. Lifted Metodimme perustuu nimenomaan siihen, että lompakon koosta riippumatta jokainen pystyy saamaan pysyvät liikkumisrutiinit ja terveelliset ruokailutottumukset elämäänsä.

Itse kurssin voit halutessasi maksaa osamaksulla. Kurssissa on myös 100%:n tyytyväisyystakuu eli jos et jostain syystä ole 100% tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin kysymättä.

Loppujen lopuksi aika on rahaa ja koska treenimme ja luentomme on suunniteltu riittävän lyhyiksi ja ytimekkäiksi, sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen muuhun, koska aikaa ei mene kuntosalille kulkemiseen, laitteisiin jonotteluun tai oikean informaation etsimiseen netistä, vaan kaikki on tässä samassa paketissa muutaman klikkauksen päässä ja katsottavissa siellä missä sinäkin olet.

Investointi omaan terveyteen maksaa itsensä aina moninkerroin takaisin. Lifestyle valmennus maksaa vähintään 10 kertaisesti itsensä takaisin.

Mitä jos en osallistu valmennukseen nyt?

Vain sinä tiedät, mikä on parasta sinulle. Olet ainut ihminen, kuka pystyy tekemään päätöksen itsesi puolesta. Sinä olet myös ainut ihminen, kuka tietää mitä hyötyjä saat osallistumalla valmennukseen.

Tyytyväisyystakuu kuulostaa hyvältä. Voin siis jättäytyä valmennuksesta pois jos en ole tyytyväinen siihen?
Kyllä, aivan oikein. Jos et jostain syystä tyytyväinen, voit jättäytyä valmennuksesta pois neljän valmennusviikon aikana. Palautamme sinulle osallistumismaksusi kokonaisuudessaan. Luotamme valmennuksiemme laatuun täysinsydämin ja voimmekin antaa tämän lupauksen sinulle hyvinmielin. Yksikään asiakkaamme ei ole vielä nähnyt tarpeelliseksi lunastaa tätä takuuta.

Saavuta terveellinen elämäntapa ja kiinteydy luonnollisin keinoin. Pysyvästi. Liity mukaan nyt.

KYLLÄ, HALUAN INVESTOIDA ITSEENI!

Lifted_Logo_blue_pieni

Lifted LIFESTYLE -valmennuksen on luonut ja toteuttaa

Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentajatiimi.

valmennus(at)lifted.fi – (+358) 50 5498623 – Lapinlahdenkatu 3 A, 00180 Helsinki – Y-tunnus: 2603736-2 – Copyright © Lifted 2017