facebook_pixel

ANTTI JOKELA

Olen vienyt itseni läpi usean raskaan muutosprosessin, ja uskon voivani auttaa myös sinua. Isoin kehollinen muutos tapahtui aikuisiän kynnyksellä, kun kyllästyin olemaan lievästi ylipainoinen teinipoika, joka identifioi itsensä enemmän tietokonepelien kuin urheilun taitajaksi. Eräällä joululomalla join pahimmillaan 1,5l Pepsiä päivässä uuden tietokonepelin kimpussa. Minua rajoittivat uskomukset kuten “En jaksa. En pysty, sillä en kuulu tuohon koulumme urheilullisten poikien porukkaan. En voi.” Tietämykseni oli tasolla, jolla vaihtaessani Pepsin jääteehen ajattelin sen olevan terveellinen ratkaisu, koska teen tiedetään yleisesti olevan terveellistä. Voit katsoa tästä muutoksesta tarkemmin kertona videon tästä.

Aloittaessani uudenlaiset elintavat, halusin silloin ensisijaisesti parantaa ulkonäköäni, jossa onnistuinkin, mutta myöhemmin olen oivaltanut kuinka jaksaminen ja hyvä olo ovat hyvinvoinnin keskiössä. Kohentunut ulkonäkö on mukava lisäbonus, ja nykyään voin ilolla olla tätä mieltä aidosti. Aluksi treeni ja ravinto olivat minulle, kuten niin monelle muulle hyvinvoinnista innostuneella, jännittävää ja aikaa vievää hifistelyä: ruokien punnitsemista ja lisäravinteiden kanssa pelaamista, treenien mikromanagerointia isomman kuvan kustannuksela. Vain taktiikkaa vailla strategiaa. Se oli jännittävä vaihe, mutta ei todellakaan sovellu kaikille! Eikä onneksi tarvikaan. Sittemmin olen löytänyt ystävieni ja kollegoideni kanssa ne toimivimmat hyvinvoinnin kulmakivet, jotka olemme tiivistäneet Lifted Metodiin, jonka ansioista jaksaminen, energinen olo ja jopa sporttinen ulkonäkö ovat suhteellisen helposti saavutettavia ja ylläpidettäviä asioita. Haluan auttaa myös sinua saavuttamaan hyvinvoinnin helpommin!

Olen myös joutunut uudelleenmäärittämään elämäni suunnan läheiseni kuoleman jälkeisessä tyhjyyden tilassa. Se ei ollut selkeä tai nopea prosessi, vaan kesti kahdeksan vuotta. Tänä aikana porauduin syvälle ihmisen psyykeeseen sekä omiin tapoihini ja uskomuksiini. Tai luultavammin matka on yhä kesken, mutta ainakin yksi selkeä osio siitä on käyty läpi. Tällä matkalla olen uudelleen löytänyt oman todellisen identiteettini ja suunnan elämälleni, joka on tarkoittanut myös monien elämäntapojen opettelua uusiksi. Nämä edelleen valitettavan usein ylenkatsotut asiat, elämäntavat, ovat äärimmäisen tärkeitä jokaisen ihmisen hyvinvoinnin kannalta. Elämän suuntaa, henkisyyttä ja niistä kumpuavaa motivaatiota ja jaksamista ei voida mitenkään jättää pois laskuista, kun puhutaan hyvinvoinnista. Edes pelkän fyysisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ei pitkällä tähtäimellä onnistu, ellei ihminen ole kokonaisuudessa tasapainossa. Laiva ilman kompassia on pian karikolla, vaikka olisi rakennettu miten lujasta puusta.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 ja johtaja-asemassa vuodesta 2014 lähtien. Sydäntäni lähellä ovat itseohjautuva, onnellinen ja tulosta tekevä organisaatio. Vahvuuksiani valmentajana ja johtajana ovat kärsivällisyys kyky havainnollistaa ja viestiä asioita.  

“Muutokseen tarvitaan tietoa, mutta vielä tärkeämpää on ajattelun ja tunteiden suuntaaminen oikein, ja tässä haluan auttaa ja inspiroida sinua.”

Antti

Merkittävimmät koulutukseni aikajärjestyksessä:

“Coaching Greatness, Martin Rooney

Bodyweight Training Instructor (Spartan Gear)

Bodyweight Training Coach Level 2 (Compact Fit)

Street Workout -ohjaaja (Suomen Street Workout Ry)

Movement X, Ido Portal

Ravinto-osaamista olen hionut mm. Precision Nutrition -koulutusohjelmassa ja kehittänyt ajatteluani Esa Saarisen Pafos-seminaarilla.”