Asiakastarina: Työyhteisövalmennus PHZ:lle

Liftedin työyhteisövalmennukset ovat olleet apuna jo yli neljässäkymmenessä organisaatiossa. Työyhteisövalmennuksemme tähtäävät työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen ja työkulttuurin kehittämiseen. PHZ Full Stack Oy:n kanssa keskityimme etenkin sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn sekä yhteisöllisyyden tunteen kasvattamiseen.

Organisaation haasteet

PHZ Full Stack Oy on ohjelmistoyritys, joka keskittyy IT-konsultointiin. Yritys huomasi työntekijöidensä sairauspoissaolojen olevan lievässä nousussa, ja he halusivat ennaltaehkäistä stressin aiheuttamia haittoja. Lisäksi yrityksessä koettiin, ettei siellä ollut yhteisöllisyyden tunnetta: organisaatiossa haluttiinkin kehittää yhteistyötä ja saada uusia yhteisiä puheenaiheita.

PHZ x Lifted // Valmennus alkaa pian from Lifted.fi on Vimeo.

Liftedin ratkaisu PHZ:lle

Tarjosimme ratkaisuksi PHZ:n henkilöstön haasteisiin räätälöityä työyhteisövalmennusta. Innostimme työntekijöitä mukaan firman kesäpäivien yhteydessä pidetyllä luennolla, missä kerroimme valmennuksesta ja siitä, miten jokainen työntekijä saisi siitä irti mahdollisimman paljon. Ennen valmennusta aktivoimme työntekijät myös ilmoittautumaan valmennukseen videon avulla. Lisäksi jaoimme julisteita, jotka aktivoivat työntekijöitä lähtemään mukaan.

Itse verkkovalmennus kesti kolme kuukautta, ja keskityimme siinä työntekijöiden hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti Lifted Methodin mukaisesti. Aloitimme valmennuskauden liveluennolla, ja pidimme valmennuksen lopuksi päätösluennon PHZ:n tiloissa.

Saavutetut tulokset PHZ:n kanssa

Kolmen kuukauden verkkovalmennuksen ja liveluentojen myötä saavutimme halutut tulokset yhdessä PHZ:n kanssa: tiimihenki kasvoi organisaatiossa, ja työntekijöiden itsensä johtamisen taidot kehittyivät. Työyhteisövalmennus oli työntekijöille toimiva vaihtoehto. Esimerkiksi valmennuksesta paljon irti saanut Matti, 35-vuotias IT-konsultti, jatkoi valmennuksessamme kehittääkseen itseään lisää.

Matti kertoi hyötyneensä etenkin valmennuksen treenisisällöistä, jotka sisältävät myös kehoahuoltavia treenejä. Samoin valmennuksen ravintopuoli kehitti jo hyvän pohjan omaavaa ruokavaliota siten, että ravinto tukee harjoittelua. Myös tapamuutosten pohtiminen innosti Mattia valmennuksessa:
– Liftedin esittelymateriaali ja kick-off olivat niin motivoivia että vaihtoehtoja ei jäänyt. Uuteen liikuntamuotoon on aina hauska tutustua, joka kerta oppii jotain uutta, itsepuolustuslajeja harrastava Matti kertoi tunnelmistaan valmennuksen jälkeen.

– Valmennuksessa katettiin monta eri aluetta. Kaikista sai jotain uutta ajateltavaa, vaikka se omalta osaltani olisikin ollut jo hallussa. Omia tottumuksia tuli tarkasteltua ulkopuolelta jolloin niitä oli helppo kyseenalaistaa. Kokonaisuutena valmennus oli kiinnostava ja mukana pysyi hyvin. Myös formaatti, jossa valmennus toimitetaan, oli todella hyvä. Materiaalit olivat saatavilla koko ajan ja uutta tuli sopivassa tahdissa.

Myös me valmentajat olimme tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin ja muutokseen, jonka huomasimme PHZ:n valmennusprosessin aikana. Laadimme jokaiselle työyhteisölle räätälöidyn kokemuksen, joten jos sinua kiinnostaa työyhteisövalmennus tai haluat kysyä jotain lisää valmennuksistamme, voit lukea lisää Lifted WAAS -sivultamme tai ottaa yhteyttä tiimiimme: jukka (at) lifted.fi 

Lisää PHZ:sta voit lukea heidän kotisivuiltaan

Lisää asiakastarinoitamme videolla voit katsoa alta:

Lifted x Meltwater: Yrityksen työhyvinvointi kasvuun

Lifted x Luona: Kokemuksia työyhteisövalmennuksesta