Testissä Lifted Lifestyle: Lunastiko verkkovalmennus lupauksensa?

Verkkovalmennusten tarjonta on kasvanut räjähdysmäisesti, ja asiakkaille on tarjolla lukuisa määrä erilaisia paketteja ja kokonaisuuksia. Kauneus ja Terveys -lehden toimittaja testasi eri verkkovalmennuksia, ja myös Liftedin Lifestyle -valmennus pääsi mukaan arviointiin – mutta kuinka me oikein pärjäsimme raadin mukaan? Vaikka Lifestyle-valmennus on ehtinyt jo muuttua uudistua ja kehittyä helmikuun arviosta, ovat nettiartikkelin kommentit yhä ajankohtaisia. Postauksessa toimittajan kommentit ovat kursivoidulla.

Kokonaisvaltaisuus ja pysyvyys ovat etusijalla

Lifted Lifestyle -valmennus keskittyy pysyvään elämäntapamuutokseen, ja niin myös Kauneus ja Terveys -testaajatiimi neljän viikon valmennuksemme profiloi: ”Valmennus sopii ihmiselle, joka haluaa parantaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti ja pitkäkestoisesti. Mikään kuukauden ihmekuuri tämä valmennus ei ole.” 

Kuukauden mittaisessa valmennuksessa henkilö otetaan huomioon kokonaisuutena, eikä mitään hyvinvoinnin osa-aluetta jätetä pois. Valmennusta testaavat toimittajatkin huomioivat Lifestylen jakautuvan ravinto- liikunta- ja stressinhallintaosioihin: ”Järkevä ja innostava valmennus, jota suosittelisin kaikille, jotka haluavat opetella liikkumaan enemmän, syömään terveellisemmin ja hallitsemaan mieltään paremmin.”

Valmennuksen hyvät ja huonot puolet

Jokaisessa valmennuksessa ja valmentajissa löytyy jatkuvasti kehitettävää, ja kehitys on myös meidän valmentajatiimille äärimmäisen tärkeää. Miinuksia saimmekin treenivideoistamme: ”Osa treeneistä pitää tehdä itsenäisesti ilman videota. On vaikea muistaa, miten liikkeet tehdään ja tarkkailla samalla, että tekee jokaista juuri puoli minuuttia, kuten ohje on. Ne treenit, jotka tehdään samaan tahtiin videolla esiintyvien treenaajien kanssa, ovat mielestäni loistavia.”

Saimme samasta asiasta palautetta myös muilta valmennettaviltamme, ja uuteen Lifted Lifestyle-valmennukseen kehitimmekin kaikki treenivideot just-press-play -tyyppisiksi videoiksi: painat vain play, ja voit treenata valmentajien mukana halki treenin! Myös me tiiminä olemme innoissamme entistä laadukkaammista treeneistä, joilla saavutetaan varmasti kovempia tuloksia!

Negatiivisen palautteen lisäksi toimitukselta sateli myös ruusuja: ”Valmennus sopii selvästi ajatukseeni siitä, että ihminen on kokonaisuus eikä mieltä saa unohtaa hyvinvointia tavoiteltaessa.”

Kiitosta saimme myös ruokafilosofiastamme: ”Järkevät ja maanläheiset ravintoneuvot, jotka on helppo ottaa osaksi jokapäiväistä arkea. Ravinto-ohjeiden noudattaminen on tehty yksinkertaiseksi kätevillä muistisäännöillä. Ruoka on sillä paikalla, jolle se mielestäni kuuluukin: se on ravintoa, ei elämän tarkoitus.”

Lunastaako valmennus lupauksensa?

Verkkovalmennuksiin lähtiessä voi herätä epäilyksiä siitä, säilyykö into ja motivaatio kuukauden ajan, ja voiko verkossa tapahtuvan valmennuksen avulla todella saavuttaa haluttuja, pysyviä muutoksia. Ainakin tämän tarkan ja kokeneen testitreenaajan arkeen Lifestyle-valmennus tuntui sopivan: ”–valmennus motivoi elämään terveellisemmin ja tekemään kolme kehonpainotreeniä viikossa. Kehoni nauttii, kun se haastetaan joka viikko uusilla treeneillä.”

Yksin treenatessa innostus voi tarttua myös ruudun välityksellä, mikä on mielestämme tärkeää kaikissa verkkovalmennuksissamme. Ryhmän tuki on koko Lifted-yhteisölle äärimmmäisen tärkeää: ”–Videoiden mukaan treenaaminen on yllättävän hauskaa, ja valmentajien energisyys tarttuu. En tahdo lopettaa tätä viiteen viikkoon, vaan lunastan paikan jatkovalmennuksesta.”

Tästä keväästä tulee varmasti energisin koskaan!

Kauneus ja Terveys -lehden nettiartikkelin voit lukea kokonaisuudessaan täältä.