facebook_pixel

REKRY: Oletko sinä yhteisön rakentaja ja Liftedin uusi Community Manager?

Lifted-yhteisö on tärkeä osa Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennusta

Haluatko päästä rakentamaan vahvaa yhteisöä, joka tukee jäseniään hyvinvoinnin ylläpidossa ja kehittämisessä? Oletko kaveriporukkasi liima ja yhteisösi mielipidevaikuttaja? Se, joka välittää ja jeesaa kun muut sitä tarvitsevat? Haluaisitko käyttää taitojasi ja draiviasi johonkin todella merkitykselliseen? Sinussa taitaa olla ainesta Liftedin Community Manageriksi!

Liftedin valmennukset ovat nousseet vauhdilla Suomen tunnetuimpien ja etenkin tehokkaimpien hyvinvointipalveluiden joukkoon. Valmennamme yrityksiä ja yksilöitä kehittäen osallistujien hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon sekä kehon että mielen. Tähän mennessä olemme päässeet auttamaan jo yli 20.000 suomalaista! Samalla liiketoimintamme on kehittynyt vauhdilla moninkertaistuen jo neljän vuoden ajan. Kehitysvauhtimme ei ole laantumassa, vaan kasvatamme toimintaamme ja parannamme valmennuksemme laatua määrätietoisesti! Seuraavien kuukausien aikana otamme myös ensimmäiset askeleet ulkomaille. Tällä hetkellä mahtavassa Lifted-tiimissä on jo yhdeksän työntekijää.

Etsimme tiimimme henkilöä, joka nostaa yhteisömme uudelle tasolle. Lifted-tiimin valmentajat pitävät huolen valmennuksesta, mutta myös sinulla on valtava vaikutus asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Toimit asiakasrajapinnassa sekä yksilö- että yritysvalmennuksissa varmistaen asiakkaidemme saumattoman Lifted-kokemuksen. Työtehtäviisi kuuluu huomattava määrä asiakaspalvelua, joten odotamme sinulta erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja. Ja etenkin halua auttaa! Otat myös vastuuta meidän sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, Youtube, email) ja pääsetkin suunnittelemaan sekä luomaan sisältöjä kymmenien tuhansien ihmisten seuraajakunnallemme. Pääset suunnittelemaan yhdessä kokeneen tiimimme kanssa kuinka teemme Lifted-yhteisöstä vielä isomman ja tiiviimmän. Olemme toki rakentaneet sinulle jo hyvän pohjan, jolta pääset ponnistamaan! Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan sekä halua tehdä merkityksellistä työtä, jonka avulla voit auttaa tuhansia ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatuaan.

Olet etsimämme henkilö, jos…

 • sinulla on rohkea ”kädet saveen” -asenne
 • sinulla on asiakaspalveluosaamista sekä erityisesti kykyä asettua ”asiakkaan saappaisiin” palvelutilanteissa
 • sinulla on kokemusta some-tilien hallinnoinnista (myös henkilökohtaisten tilien ulkopuolelta)
 • ymmärrät, että sosiaalisen median viestintä muodostuu suunnitelmallisesta julkaisutoiminnasta, oikea-aikaisesta reagoinnista ja proaktiivisesta yhteisön yllättämisestä
 • viestit erinomaisesti suomeksi ja vähintään hyvin englanniksi (kirjallisesti sekä suullisesti)
 • olet järjestelmällinen
 • otat rohkeasti vastuuta ja työskentelet oma-aloitteisesti
 • tiimityöskentely on sinulle luontevaa ja näet vaivaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
 • ymmärrät, että et ole vielä valmis ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti
 • kunnioitat itseäsi, mutta et ota itseäsi turhan vakavasti

Sinä saat…

 • merkityksellisen työn, jossa autat tuhansia ihmisiä työsi kautta
 • paikan huipputiimissämme ja loistavat työkaverit
 • vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa Liftedin toiminnan kehittämiseen
 • inspiroivat työskentelyolosuhteet Helsingin keskustasta
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta hyvinvoinnin ja suorituskyvyn ammattilaisilta

 

Lifted team
Tässä uudet mahtavat työkaverisi tiimipäivää viettämässä!

Etsimme tiimimme pysyvää jäsentä. Aloitamme joustavasti joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti riippuen profiilistasi ja tilanteestasi. Siirryt kokopäiväseksi kuitenkin hyvin pian. Varsinkin alussa työskentelet pääasiassa uudella toimistollamme Kampissa, mutta myös etätyö on ajoittain mahdollista. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] otsikolla “Community Manager: oma nimesi”. Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta. Community Manager rekrytoidaan heti sopivan huippukaverin löydyttyä. Hakuaika päättyy 15.3.2018. Pääset aloittamaan hommat jo huhtikuun alussa.

Mikäli olet valmentaja tai personal trainer ja jo hyvinvoinnin ammattilainen, suosittelemme sinua tutustumaan toiseen ilmoitukseemme, jossa haemme uutta Lifted-valmentajaa! Myös kyseinen haku päättyy 15.3.2018.

MIKÄLI TÄMÄ TEHTÄVÄ EI LUKEMASI PERUSTEELLA SOVI SINULLE, MUTTA TUNNET HENKILÖN JOKA SOPII YLLÄ OLEVAAN KUVAUKSEEN, JAA TÄMÄ VIESTI HÄNELLE. MERKITSE HÄNET FB-PÄIVITYKSEEMME (Klikkaamalla alta oikean yläkulman Facebook-logoa pääset suoraan Facebook-päivitykseemme):

 

Lifted on valmennusyritys, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Yrityksen kehittämän Lifted Method:in mukaisesti valmennettavia autetaan voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla. Pysyviä tuloksia yksilöiden hyvinvoinnissa saavutetaan huomioimalla ihminen kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat) sekä kiinnittämällä huomiota sopivaan valmennusvauhtiin ja innostumisen ruokkimiseen. Lifted- valmennuksien myötä yksilöt johtavat itseään todennetusti paremmin, myös pitkäjänteisesti. Tämä näkyy niin yksilöiden itsensä, mutta myös heidän edustamiensa organisaatioden lisääntyneenä hyvinvointina ja tuottavuutena. Tehokkaiden verkkovalmennusten lisäksi Liftedin palveluihin kuuluvat inspiroivat luennot ja workshopit valituista hyvinvoinnin teemoista. Get inspired, get Lifted!

 

Lataa tutkimusraportti