facebook_pixel

”Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia?” – Lue kuukauden hyvinvointineuvot!

Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia? Kuinka paljon unta on tarpeeksi? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasimme tässä kuussa Lifted vastaa -sarjassamme. Huomasimme aiemmin, että monesti samat kysymykset askaruttavat sekä seuraajia että valmennuksiin osallistuneita henkilöitä.

Sen vuoksi päätimme luoda viikottaisen sarjan, jossa vastaamme teidän kysymyksiinne. Jos osa jaksoista on mennyt ohi, löydät ne YouTuben Lifted vastaa -soittolistaltamme.

Viimeisen kuukauden aikana vastasimme näihin kysymyksiin:

Miten pysyä terveellisellä linjalla juhlissa, missä tarjoillaan herkkuja?

Kuukauden ensimmäisessä Lifted vastaa -videossa Antti pohtii todellista käytännön ongelmaa, joka ärsyttää varmasti monia, jotka pyrkivät pysymään terveellisissä elämäntavoissaan: Miten toimia juhlissa, joissa tarjoillaan herkkuja ja alkoholia?

Onneksi tapamuutosten asiantuntija ei jää tässäkään tapauksessa neuvottomaksi. Katso siis videolta, millaisia vinkkejä Antti tarjoaa kaikille, jotka kyseisen ongelman kohtaavat.

Kuinka paljon unta tarvitsen?

Kuinka paljon unta tarvitset? Entä kuinka paljon unta on tarpeeksi? Miksi riittävä määrä unta edes on niin tärkeää? Coach Tanelin erityisalaa on uni, joten tietenkin tartuimme aiheeseen saman tien, kun kysymys unesta tuli vastaan. Katso video, ja tiedät, miksi omasta unestaan kannattaa tehdä prioriteetti.

Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia?

Coach Jukka pureutui kysymyksiin, joka arveluttaa monia, jotka haluaisivat ilmoittautua valmennuksiimme, mutta kasvattaa myös lihaksiaan treenillä. Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia ja miten se käytännössä onnistuu? Myös siihen saat vastauksen Lifted vastaa -videosarjassa.

[thrive_leads id=’38140′]

Miten lähteä treenaamaan raskausajan jälkeen?

Miten lähteä liikkumaan sen jälkeen, kun on synnyttänyt? Mitä asioita omassa kehossaan ja olossaan tulee ehdottomasti ottaa huomioon treenatessa? Coach Elsa vastaa synnytysajan jälkeistä treeniä koskevaan kysymykseen ja jakaa samalla omat kokemuksensa aiheesta. Lisää äidin hyvinvoinnista synnytyksen jälkeen voit lukea täältä. 

Onko sinulla meille kysymys? Voit kertoa sen kommenteissa alla tai kirjoittaa sen meille Facebookiin tai Instagramiin. Vastaamme kysymykseen joko kommenteissa tai tulevilla Lifted vastaa -videoilla! Kaikki tähän mennessä julkaistut videot löydät Liftedin YouTube-tililtä Lifted vastaa -soittolistalta.

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!