Liftedin TOP 10 Helsinki menovinkit kesälle

Helsinki menovinkit

Listasimme Lifted-tiimin voimin parhaimmat Helsinki menovinkit kesälle 2016, sillä pääkaupunkiseutu on täynnä upeaa tarjontaa ja mahdollisuuksia nauttia kesästä ja auringosta hieman eri tavalla tänä vuonna. Otimme listaukseen mukaan kaikki loistavat terveys- ja liikuntatapahtumat, ulkotreenipaikat, mahdolliset deitti-ideat ja ruokapaikat, joissa voit nauttia Helsingin kesästä hyvässä seurassa. Useimmista näistä spoteista löydät varmasti meidätkin kesän aikana – tule silloin heittämään ihmeessä yläfemmat kanssamme!

Liftedin Helsinki menovinkit:

Magnesia Festival Lonnan Saarella 4.-5.8.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Magnesia Festival kokoaa upean kattauksen jooga- ja kehonpainoharjoittelu workshoppeja, luentoja ja inspiroivia opettajia kahden päivän ajaksi Lonnan saarelle. Myös me olemme mukana tällä ainutlaatuisella festarilla vetämässä kaksi treeniä. Sen lisäksi aiomme nauttia auringosta ja meri-ilmasta muiden opettajien tunneilla! Lue lisää ja tilaa liput tapahtumaan täältä.

Hietsun ja Finlandiatalon ulkotreenipaikat

Kesä on loistavaa aikaa viedä omat treenit ulos, ja kehonpainoharjoittelukin saa lisää haastetta tangoista ja köysistä:
”Finlandiatalon köydet ovat loistavat! Se on ensimmäinen ulkoköysi upeassa uudessa puistossa, ja paikalla on myös leuanvetotangot ja dippiteline! Lisäksi treeni on helppo yhdistää töölönlahden lenkkiin ja muihin alueen pisteisiin”, Jukka

Lisäksi tiimimme innokkain ulkona treenaaja fiilistelee myös Hietsun tankoja:
”Hietsun tangot ovat Suomen Muscle beach! Takuuvarma rantatreenifiilis ja hyvä meininki! Tangot sijaitsevat lentopallokenttien tuntumassa Hietsun eteläpäässä. Paikalla useita erilaisia telineitä, muun muassa leuanvetotangot, dippitelineet ja puolapuut”, Jukka

Jos tangolla treenaaminen tuntuu vielä liian haastavalta, voit käyttää apuna vastuskuminauhoja, joista olemme kirjoittaneet kattavan postauksen!

Twenty Knotsin SUP Ultimate

SUP Ultimate on helposti kesän hauskin kesäharrastus, joka antaa uuden päivityksen myös SUP-lautailuun. SUP Ultimate järjestetään sunnuntai-iltaisin Twenty Knots Helsingin pisteellä Munkkiniemessä, ja peleihin tarvitsee varautua vain lauta- ja märkäpukuvuokran hinnalla. Tsekkaa tarkemmat tiedot tapahtumasta ja seuraa, milloin seuraavat pelit laitetaan pystyyn Twenty Knotsin SUP Ultimate Facebook-eventistä!

Helsinki menovinkit: treffeille SUP-lautailemaan

Jos SUP Ultimate tuntuu liian extreme-lajilta treffi-illan vietoksi, voi menoa rauhoittaa pari astetta vuokraamalla pelkästään laudat sinulle ja deitillesi:
”Suppailu! Ehdoton kesäjuttu ja parhaita deittivinkkejä. Lautoja voi vuokrata nykyään todella monesta paikasta. Meidän ehdoton suosikki Helsingissä on Munkkiniemen 20 Knots. Pisteellä on huippupalvelu ja meininki, aina. Lähistöltä löytyy myös aina tuulensuojaa ja mukavia seikkailureittejä Seurasaaren, Kuusisaaren ja Lehtisaaren tuntumasta!” Jukka

helsinki menovinkit
Kesä on loistava aika viedä treffit ulos. 😉 Sen vuoksi Helsingin menovinkeistä löytyy myös deitti-ideoita!

Movement Weekend Eerikkilän Urheiluopistolla 5.-7.8.

Järjestämme yhdessä CompactFitin kanssa Movement Weekend -liikkumisviikonlopun. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa, ja tällä kertaa olemme osallistumisen sijasta opettamassa ja opastumassa osallistujia kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen maailmaan.

Olemme erittäin innoissamme, sillä kyseessä on ehdottomasti vuoden korkealaatuisin liikuntatapahtuma, jossa pääset liikunnan lisäksi nauttimaan innostavista luennoista, järvimaisemista ja luonnosta sekä saunomisesta hyvässä seurassa! Lue lisää tapahtumasta Movement Weekend Facebook-eventistä.

Maauimalat

Innokkaat liikkujat eivät varmasti hyödynnä maauimaloita tarpeeksi kesän treeneissä! Helsingissä parhaimmat paikat ovat ehdottomasti stadikka ja Kumpulan uimala:

”Parhaita paikkoja paistatella päivää ja tehdä vähän kehonpainotreeniä ulkona. Uiminen on loistava yhdistää pieneen kehonhuoltoon tai treenailuun kehonpainolla. Useimmille uutena tuttavuutena sekä Kumpulasta, että Uimastadikalta löytyy myös painoharjoittelupisteet sekä leuanvetotankoja!

PS. mikäli haluat uimaan kannattaa mennä huonolla säällä, koska muulloin radat ovat yleisimpinä aikoina melko tukossa 🙂 Itse pidän sateisen sään mukanaan tuomasta raikkaasta ilmasta ja tyhjistä radoista!” Jukka

Treenipäivä 27.8. Helsingin Narinkkatorilla

Helsinki menovinkit treenaajille eivät lopu vieläkään! Elokuun lopun liikuntatapahtumassa pääsee testaamaan omia rajojaan ja kirittämään kaveria kovempiin tuloksiin! Myös me olemme tapahtumassa, ja tsemppaamisen lisäksi pidämme kaksi ravintoluentoa ja vedämme testien päätteeksi palauttavan kehonhuollon kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Lisäksi seuraajamme saavat alennusta tapahtuman lipuista. Kun varaat paikkasi ja käytät maksun yhteydessä koodia ”lifted2708” saat kassalla 10 euron alennuksen! Ilmoittautuminen ja tapahtuman tarkemmat tiedot ovat Treenipäivän nettisivuilla.

Yhdessä liikkuminen kesällä on monin kerroin hauskempaa! 🙂 Nähdään kesän liikuntatapahtumissa!

Pienten järvien uimarannat

”Pienten järvien uimarannat Espoossa ja Vantaalla ovat loistavia paikkoja virkistäytyä rauhallisessa järvitunnelmassa ja käydä vaikka lenkillä luonnossa. Myös kalliolta hyppimiseen löytyy paikkoja adrenaliinipäristelijöille. Espoossa ainakin Myllylampi, Sorlampi ja Kaitalampi ovat varmoja paikkoja. Vantaalla sen sijaan Kuusijärvi on loistovalinta, jotta samalla pääsee myös savusaunaan!” Jukka

Soutelu

Tämä vinkki vaatii pienen ajomatkan ja aikaa, mutta jos haluaa jättää kaupungin hälinän hetkeksi taakseen, kannattaa suunnata Porkkalaan. Porkkalan Lähteelässä voi nimittäin vuokrata soutuveneen ja tutustua saaristoon soudellen. Venevuokra on vain 3€ / tunti ja pääset kokemaan yhden Suomen kauneimmista saaristoalueista.

Retkeilijöille paikka on loistava, sillä voit valmistaa ruuan valmiilla tulipaikoilla ja kalastaa hienoissa maisemissa!

Vaellus ja patikointi

 Vaikka jaammekin Helsingin menovinkkejä, haluamme kertoa myös muita vaihtoehtoja kuin kaupungissa tehtävät aktiviteetit. Käymme itse usein luonnossa lataamassa akkujamme ja rentoutumassa, joten ehdottomat vinkkimme kesäpäiville ovatkin vaellukset, patikoinnit ja luonnon lähteillä vierailu:

”Luonnon lähteet! Ympäri Suomea löytyvät luonnon lähteet herättävät ympäröivän luonnon eloon ja tarjoavat uskomattoman herkullisen janonsammuttajan viikonloppuseikkailijalle. Maistele ja fiilistele. Katso ylös ja ihmettele luonnon kauneutta – olet keitaalla. Suosikkilähteemme on Dagmarin lähde Tammisaaressa, mutta myös muita erinomaisia lähteitä löytyy paljon, esimerkiksi Haukkalan lähde Jyväskylässä ja Veljespirtin lähde Lempäälässä”, Taneli

”Vaellus ja patikointi! Suomen metsät, järvimaisemat, luonnonpuistot ja tunturit ovat olleet yllättävän aliarvostettuja kesäkohteita, mutta nyt kiinnostus on viimein pikkuhiljaa noussut ansaitsemaansa arvoon. Kokeile ensin esimerkiksi Nuuksion, Urho Kekkosen tai Kolin kansallispuistoja. Mukaan laadukasta evästä, hyvää seuraa ja teltta! Offline-tila kutsuu!” Taneli

Miltä Helsinki menovinkit kuulostavat? Mitä aiot kokeilla?

Ikuista kesämuistosi Instagramiin tunnisteella #iamlifted, ja jaa fiiliksesi meille! Mahtavaa kesää kaikille, toivottavasti säät suovat paljon aurinkoa näiden suunnitelmien toteuttamiseen!