Inspiraatiota uuteen vuoteen: Parhaimmat vinkit hyvinvointiin!

Uusi vuosi 2017 on täällä, ja useimmille meistä se tarkoittaa halua asettaa uusia tavoitteita: pohdimme menneisyydestä opittuja asioita ja suuntaamme katseen myös tulevaan kun mietimme, mitä kaikkea seuraavat 12 kuukautta tuovat tullessaan. Vaikka uudenvuoden lupaukset eivät olisikaan sinun juttusi, on tammikuu hieno hetki ajatella omia tavoitteitaan ja tilannetta – mitä olet jo saavuttanut, mihin suuntaan haluat kulkea?

Usein uuden vuoden tavoitteet keskittyvätkin itsensä kehittämiseen ja oman hyvinvoinnin parantamiseen. Jokainen meistä varmasti tietää, kuinka kuntosalit täyttyvät tammikuun ajaksi innokkaista treenaajista,mutta hiljalleen into hiipuu pois. Valmennuksissamme me keskitymme tekemään omasta hyvinvoinnista pysyvän tavan arkea, jotta hyvästä olosta voisi nauttia vuoden jokaisena päivänä.

Uusi vuosi on myös aika katsoa taaksepäin, ja niin mekin teimme Lifted-tiimin kanssa. Kokosimme teille parhaimmat hyvinvointia nostavat postaukset listaksi, josta voit hakea inspiraatiota vuoteen 2017!

Tee treenistä pysyvä osa arkeasi – näin onnistut

Treenimotivaation ylläpitäminen on yksi suurimmista haasteista, joita kohtaamme valmennettavien kanssa. Sen vuoksi keskitymme siihen myös valmennuksissamme. Avasimme motivaatio-ongelmien selättämistä viime vuoden puolella kuitenkin myös blogissamme, ja postauksesta saa varmasti ideoita omien sudenkuoppien välttämiseksi! Lue postaus täältä.

Parhaat podcastit – Liftedin TOP 10

Viime vuonna kovassa nosteessa olleet podcastit kiinnostivat seuraajiamme selkeästi eniten, sillä tämä nousi suosittujen postausten kärkijoukkoon vuoden 2016 aikana. Jos kaipaat ideoita, viihdykettä ja innostusta hyvinvointiin liittyen, kannattaa lukea läpi podcastien TOP 10.

Raskauden jälkeen äidin hyvinvointi on erityisen tärkeää – lue konkreettiset vinkit

Elsan astuttua valmennustiimiin saimme erikoisosaamista myös äitien hyvinvointiin liittyen – sekä valmennuksiin että blogin puolelle. Jokainen pienen lapsen äiti tai pienokaisensa jo kasvattanut äiti tietää, kuinka omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen voi olla, noh, haastavaa.

Sen vuoksi halusimme jakaa jokaiselle tuoreelle äidille konkreettiset keinot, joilla voit voida paremmin vauva-arjen keskellä. Pienet konkreettiset teot koskevat nukkumista, treenaamista ja ruokavaliota. Lue postaus täältä.

Hyvinvointi on helppoa, vaikka kalenteri olisikin täynnä

Voiko hyvinvointi todella onnistua, vaikka kalenteri olisikin täynnä kokouksista, töistä ja tapaamisista ystävien kanssa? Voi. Yrittäjinä me valmentajatkin tiedämme, kuinka paljon haasteita suuret työmäärät ja liikkuva työ asettavat hyvinvoinnille, mutta jälleen kerran pienillä muutoksilla voi tehdä itselleen suuren palveluksen.

Lue postaus täältä.

Kannattaako karppaus?

Viime vuosien trendiruokavalioksi noussut karppaaminen jakaa mielipiteitä vieläkin – jopa niin paljon, että Coach Jukka kävi keskustelemassa aiheesta Radio Aallon iltapäivässä. Kirjoitimme kattavan postauksen aiheesta kesällä 2016, ja jos harkitset ruokavaliomuutoksia tulevien kuukausien aikana, kannattaa tämä postaus ainakin lukea läpi.

Positiivinen ajattelu: Mitä se on, ja mitä se ei ole?

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä jaamme suosituimpien listalle yltäneen postauksen, joka koskee positiivista ajattelua ja sen kehittämistä. Kun puhumme positiivisesta ajattelusta, emme tarkoita ”negatiiviseksi” miellettyjen asioiden kieltämistä tai välttelyä. Mitä se sitten on? Lue postaus täältä ja ota selvää!

Voitokasta uutta vuotta 2017 koko Lifted-tiimiltä!

 

 

 

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!