Lifted vastaa: ”Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia?” ja muut kuukauden hyvinvointineuvot

Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia? Kuinka paljon unta on tarpeeksi? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasimme tässä kuussa Lifted vastaa -sarjassamme.

Huomasimme aiemmin, että monesti samat kysymykset askaruttavat sekä seuraajiamme että valmennuksiimme osallistuneita henkilöitä. Siksi päätimme luoda viikottaisen sarjan, jossa vastaamme kysymyksiinne. Jos osa jaksoista on mennyt sinulta ohi, löydät ne YouTuben Lifted vastaa -soittolistaltamme.

Viimeisen kuukauden aikana vastasimme näihin kysymyksiin:

Miten pysyä terveellisellä linjalla juhlissa, joissa tarjoillaan herkkuja?

Kuukauden ensimmäisessä Lifted vastaa -videossa Antti pohtii todellista käytännön ongelmaa, joka varmasti aiheuttaa haasteita monille, jotka pyrkivät pysymään terveellisissä elämäntavoissaan. Miten toimia juhlissa, joissa tarjoillaan herkkuja ja alkoholia?

Onneksi tapamuutosten asiantuntijamme Antti ei jää tässäkään tapauksessa neuvottomaksi. Katso videolta, millaisia vinkkejä Antti tarjoaa sinulle, joka haluat ylläpitää kehittämiäsi terveellisiä elämäntapoja – juhlista huolimatta!

Kuinka paljon unta tarvitsen?

Kuinka paljon unta tarvitset? Entä kuinka paljon unta on tarpeeksi? Miksi riittävä määrä unta edes on niin tärkeää? Uni ja palautuminen ovat Coach Tanelin erityisalaa, joten tartuimme aiheeseen saman tien kysymyksen tultua vastaan. Katso video, ja tiedät, miksi sinunkin kannattaa tehdä omasta unestasi prioriteetti.

Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia?

Coach Jukka pureutui kysymyksiin, jotka arveluttavat monia, jotka haluaisivat tulla mukaan valmennukseemme mutta kuitenkin kasvattaa treenillään myös lihaksia. Voiko kehonpainotreenillä kasvattaa lihaksia ja miten se käytännössä onnistuu? Se selviää tästä Lifted vastaa -videosarjan jaksosta.

Miten lähteä treenaamaan raskausajan jälkeen?

Miten lähteä liikkumaan sen jälkeen, kun on synnyttänyt? Mitä asioita omassa kehossaan ja olossaan tulee ehdottomasti ottaa huomioon treenatessa? Coach Elsa vastaa synnytysajan jälkeistä treeniä koskevaan kysymykseen ja jakaa samalla omat kokemuksensa aiheesta. Lisää äidin hyvinvoinnista synnytyksen jälkeen voit lukea täältä. 

Onko sinulla meille kysymys? Voit jakaa sen meille Facebookissa tai Instagramissa. Vastaamme kysymykseen joko kommenteissa, sosiaalisessa mediassa tai tulevilla Lifted vastaa -videoilla. Kaikki tähän mennessä julkaistut videot löydät Liftedin YouTube-tililtä Lifted vastaa -soittolistalta.