Lifted vastaa: Kuukauden parhaat hyvinvointivinkit koottiin yhteen

Noin kuukausi sitten aloitimme uuden videosarjan nimeltä Lifted vastaa. Meiltä on kysytty paljon kysymyksiä hyvinvointiin ja sen eri osa-alueisiin liittyen – ja usein törmäämme samoihin kysymyksiin yhä uudelleen.

Sen vuoksi päätimme luoda viikottaisen sarjan, jossa vastaamme teidän kysymyksiinne. Jos osa jaksoista on mennyt ohi, löydät ne YouTuben Lifted vastaa -soittolistaltamme.

Viimeisen kuukauden aikana vastasimme näihin kysymyksiin:

1. Kuinka kauan kestää muodostaa tapa

Coach Antti tunnetaan valmennustemme tapamuutosasiantuntijana, ja hän pureutuukin tavan muodostamiseen aivan ensimmäisellä Lifted vastaa -videolla. Kysymys on loistava, sillä tavat ovat juuri avain pysyviin elämäntapamuutoksiin!

2. Kuinka usein kannattaa treenata?

Treenien määrä askarruttaa varmasti monen mieltä, eikä yhtä oikeaa vastausta kysymykseen ole – kuten coach Jukka kertoo. Videolla kerrotaan kuitenkin kaikki vaikuttavat tekijät siihen, mitkä treenimäärään vaikuttavat.

3. Mihin aikaan päivästä kannattaa treenata?


Treenien määrän lisäksi myös aikataulu on treenaajia mietityttävä asia. Coach Elsa kertoo videolla, mitkä asiat vaikuttavat treenin ajoittamiseen, ja mikä on yleisesti antamamme ohjenuora tähän polttavaan kysymykseen.

4. Miten tehdä tavoista pysyvämpiä?

Kuukauden viimeisessä Lifted vastaa -videossa Antti syventyi siihen, miten tehdä omista uusista tavoistaan pysyvämpiä. Katso videolta, miksi itselleen kannattaa heittää yläfemmat päivittäin. Samalla jaetaan konkreettiset keinot siihen, miten tavoista todella tulee pysyvä osa omaa elämää.

Onko sinulla meille kysymys? Voit kertoa sen kommenteissa alla tai kirjoittaa sen meille Facebookiin tai Instagramiin. Vastaamme kysymykseen joko kommenteissa tai tulevilla Lifted vastaa -videoilla! Kaikki tähän mennessä julkaistut videot löydät Liftedin YouTube-tililtä Lifted vastaa -soittolistalta.

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!