Liftedin kehonpainotreenit mukana TwentyKnotsin Taster Sessioneissa!

TwentyKnots järjestää sunnuntaina 7.6. Helsingissä, Kalastajantorpalla ilmaisen Windsurf & SUP Taster Sessionsin. Yksi kesän kovimmista tapahtumista järjestetään jo neljättä kertaa ja me olemme innolla mukana myös tänä vuonna! Päivän aikana pääset testailemaan windsurfausta, suppailua, SUP joogaa ja tietysti Liftedin vetämiä Kehonpainopaino –harjoituksia maalla sekä laudalla vedessä! Kesän kuumin laji SUP Bodyweight on siis myös testattavanasi!

LiftedTASTER-16

Lifted Bodyweight –kehonpainotreenit 

(klo 10-11, 16-17)

Tervetuloa treenailemaan Liftedin -valmentajien johdolla kehonpainolla. Lifted Bodyweight on luovaa liikkumista kehonpainolla – yhdistelemme treeneissämme piirteitä luonnollisesta liikkumisesta, joogasta, tanssista, kamppailulajeista ja mistä ikinä löydämme vain parhaat ja hauskimmat harjoitteet koko kehon kehittämiseen! Meidän treenejä on kehuttu hyväntuulisiksi ja mukaansatempaaviksi. Kaikki liikkujat ovat tervetulleita treeneihimme tasosta riippumatta!
LiftedTASTER-18

SUP Bodyweight –kehonpainolautailu!

(klo 14-15)

Bodyweight –treenien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan kesän 2015 kuumimpaan lajiin SUP bodyweightiin, jossa yhdistelemme kehonpainolla treenaamista ja SUP –lautailua. SUP kehonpainotreeni on ehdottomasti hauskin tapa viettää kesäpäivää! Mahtava ympäristö, hauskaa puuhaa, huikea porukka, itsensä kehittämistä ja sivutuotteena huomaamattakin samalla erittäin tehokas treeni!

 

Headstand

Järjestämme kesän aikana myös SUP Bodyweight –valmennuksia. Viimeiset paikat kesän kuukausittaisiin SUP bodyweight -valmennuksiin varaat täältä, toimi pian! Ensimmäinen valmennus alkaa jo tiistaina 9.6. Varmista paikkasi laudalta ja samalla kaikkien aikojen kesä!

 

Mikä on Lifted?

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, ajattelun sekä mindfulnessin kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat. Get inspired, get Lifted!

Lifted

Tervetuloa liikkumaan ja pitämään hauskaa porukalla Liftedin treeneihin!