Täydellinen aamu – Avaava aamutreeni

aamutreeni

”Täydellinen aamu” -valmennuksemme availeva aamutreeni -video. Myös muut osat julkaistaan tässä blogissa pian! Valmennus toteutettiin verkkopohjaisena maaliskuussa 2015 ja oli osallistujille maksuton.

Avaa ja virkistä kehoasi heti herättyäsi

”Treenin voit tehdä vaikka heti noustuasi sängystä. Ideana ei ole rasittaa kehon lihaksia, vaan availla yön aikana tulleita jumeja ja saada aineenvaihdunta liikkeelle. Tekemällä availevan treenin aloitat päivän oikealla jalalla – lihakset vetreänä ja keho energisenä!

Treeni availee etenkin niska- ja hartiaseutua, olkapäitä, selkärankaa sekä lonkkia ja reisilihaksia. Kehonosia, jotka ovat yleisesti pahimmassa jumissa ja kaipaavatkin eniten huomiota. Siksi tämä treeni onkin etenkin istumatyötä tekeville uskomattoman hyödyllinen! Treeni on flow-tyyppinen, eli se ei sisällä treenikiertoa, vaan liikkeet seuraavat toisiaan ilman taukoa.

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.