Tehokas kotitreeni – Lifted @ Yle aamu-tv

Lifted Yle Aamu-tv:llä

Kehonpainoharjoittelu on nostattanut suosiotaan viime aikoina suuresti myös Suomessa. Eikä ihme, sillä kaikilla ei ole aikaa tai haluja lähteä kuntosalille harjoittelemaan, mutta silti toiveissa olisi hyvä kunto, näyttävä, voimakas ja notkea keho. Puhumattakaan virkeästä olotilasta! Kehonpainoharjoittelu on paitsi halpaa, myös aiheuttaa vähemmän kropan jumitiloja kuin perinteinen kuntosalitreeni.

Katso videolta valmentaja-Antin mietteet Ylen aamu-tv:n Sanna Ukkolan haastateltavana. Videon lopussa ohjataan myös lyhyt mutta tehokas kotitreeni, johon et tarvitse mitään välineitä!

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!