Vältä jokaisen talven yleisin virhe, tarvitset valoa!

kirkasvalo

Valon vähäinen määrä on ongelma, joka toistuu jokaikinen vuosi ja kestää kuukausia. Se on ongelma, joka vaikuttaa todella negatiivisesti pitkäaikaiseen terveyteemme, mielialaamme ja henkiseen sekä fyysiseen suorituskykyymme. Suomessa aurinko ei yksinkertaisesti näyttäydy talvella riittävän kauan, ja joinain päivinä tai viikkoina ei välttämättä lainkaan.

Kyllä me totta kai selviämme talven ilman aurinkoa ja suurempaa miettimistä, mutta optimaalisesta hyvinvoinnista ja suorituskyvystä se on kaukana. Tiedäthän, kuinka energinen olet kesällä, jaksat vaan painaa varhaisesta aamusta myöhään yöhön – olet kuin eri ihminen. Energiasi johtuu lähes yksinomaan valosta ja talvella väsymys taas johtuu valon puuttesta. Pahimmillaan valon puute aiheuttaa jopa masennusta.

Katso videolta miksi valo on meille niin tärkeää ja tärkeimpänä: miten ratkaisemme valon puutteeseen liittyvän ongelman?

[video_player type=”youtube” width=”853″ height=”480″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1EUEhONDBBQXN0cw==[/video_player]

Toimi näin:

Mene ulos aina, kun aurinko paistaa. Ajoita päivittäinen taukosi päivän kirkkaimpaan aikaan. Vältä aurinkolasien käyttöä jos silmäsi eivät ole todella arat.

JA

Hanki kirkasvalolamppu ja käytä sitä vuoden pimeään aikaan päivittäin henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Ajoita kirkasvalohoito aamulle tai aamupäivälle, jotta voit nostaa energiatasosi huippuun heti aamusta. Valo kertoo kropallesi vuorokauden ajan!

kirkasvalolamppu

Myös me olemme huomanneet vuosien saatossa valon merkityksen energiatasoihimme ja suorituskykyymme. Otimme selvää kirkasvalolampuista ja niiden valmistajista ja otimme yhteyttä kirkasvalolamppuvalmistaja Innoluxiin. Saimme käyttöömme heidän lamppunsa, ja voimme kertoa olevamme niihin erittäin tyytyväisiä. Lamput ovat todella tehneet tästä syksystä ja talvesta edeltäjiänsä parempia. Valintaamme vaikutti lamppujen tehokkuus, laadukas viimeistely ja design sekä hieman myös kotimaisuus.

kirkasvalo

 

Konkreettisien askelien avulla kohti elämämme parasta vuotta!

 

Taneli Rantala

 

Taneli Rantala

Suorituskyky- ja hyvinvointivalmentaja

Lifted.fi

 

Yhteistyössä Innolux