Täydellinen aamu – Mindfulness ja fokus

Lifted täydellinen aamu

”Täydellinen aamu” -valmennuksemme mindfulness-harjoitusvideo. Valmennus toteutettiin verkkopohjaisena maaliskuussa 2015 ja oli osallistujille maksuton.

Aamuisin kannattaa valmistautua päivään rauhassa – kun heräät ilman kiirettä, varmistat samalla, että saat juuri haluamasi kaltaisen aloituksen päivälle. Hyvin alkanut aamu antaa myös energiaa koko päivään ja sen avulla voit suoriutua paremmin kaikista haasteista ja tehtävistä, joita päivän aikana kohtaat.

Sen vuoksi kiireen tunne kannattaa pitää poissa aamuista. Vältä siis aamuisin seuraavia:
– Älypuhelin ja sosiaalinen media
– Kannettava tietokone ja sähköpostit
– Televisio

Mindfulness- ja meditaatioharjoituksella tuot helposti aamuun rauhan tunnetta ja keskittymistä. Harjoitus voi olla hyvinkin yksinkertainen hengitys- tai keskittymisharjoitus:
1. Ota mukava asento ja varmista, että sinulla on rento ja mukava olo
2. Sulje silmäsi ja tule tietoiseksi hengityksestäsi. Jo muutama syvä hengenveto aktivoi parasympaattisen hermoston ja rauhoittaa sinua.
3. Syvennä hengenvetoja rauhallisesti. Voit laskea jokaisella sisäänhengityksellä kolmeen, ja toistaa saman ulos hengityksellä.
4. Jos ajatuksesi lähtee harhailemaan, se ei haittaa. Palauta ne vain takaisin hengitykseesi.

Voit aloittaa aluksi vain muutamasta hengityskierrosta, ja lisätä aikaa, kun siltä tuntuu.

Lisää valmennuksistamme voit lukea täältä.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!