Täydellinen aamu – Tervetuloa

Lifted täydellinen aamu

”Täydellinen aamu” -valmennuksemme tervetulovideo. Myös muut osat julkaistaan pian tässä blogissa, joten pysy kanavalla! Valmennus toteutettiin verkkopohjaisena maaliskuussa 2015. Kurssi oli osallistujille maksuton.

Miksi aamuvalmennus?

Aamut ovat ylivoimaisesti paras vuorokaudenaika terveellisten elämäntapojen esittelylle ja pitkäaikaisten rutiinien rakentamiselle. Nukkumasi yön jälkeen energia- ja tahdonvoimatasosi ovat korkealla, ja häiritseviä sekä muuttuvia tekijöitä on yllättävän vähän. Päivä ei ole vielä ehtinyt heittää sinulle kierrepalloa tai odottamatonta mahdollisuutta. Siis ylivoimaisesti otollisin aika muodostaa tapoja, joiden avulla teet hyvinvoinnista pysyvän osan elämääsi.

 

Pysyvien tapojen muodostaminen kestää luonnollisesti vähintäänkin viikkoja, ja nämä valmennusvideot ja -tekstit ovatkin sinulle toki vain maistiaisia. Onneksi maistiainen on kuitenkin luultavasti juuri se mitä nyt tarvitsetkin. Kun lähdet innokkaasti ja ennakkoluulottomasti mukaan oppimaan käytännönläheisten neuvojemme avulla toimivia ja tehokkaita tapoja vaikuttaa päiviesi laadukkuuteen, mielenkiintosi hyvinvointiasi kohtaan kasvaa. Huomaat pian miten helposti voit vaikuttaa jokapäiväiseen hyvinvointiisi ja suorituskykyysi jo pelkkien aamurutiinien avulla!