Smoothie Series #5: Nelli Lähteenmäki, The You -hedelmäsmoothie

Viides Smoothie Series -jakso antaa sinulle energisen potkun viikonlopun alkamisen kunniaksi! Tällä kertaa vieraanamme on YOU -appin yksi perustajista, Nelli Lähteenmäki, ja valmistamme hänen kanssaan hedelmäsmoothien. Tämän reseptin jokainen ainesosa on suunniteltu edustamaan terveyden eri osa-alueita: mieli, keho ja liike ovat mukana tämän reseptin valmistuksessa.

Katso resepti ja video alta:

The You -hedelmäsmoothie YOU-yhteisön suunnittelemana:

Sinistä mielelle:
1 dl Chia siemeniä
Jääpaloja

Vihreää ravinnolle:
1 Avokado
Kourallinen pinaattia
+ Minttua
Keltaista liikkeelle: 
1 cm pala tuoretta inkivääriä
1 Banaani

Punaista rakkaudelle:
1 omena

Valmistus:
Kaada kaikki ainesosat blenderiin ja lisää 3 dl vettä. Blendaa värit sekaisin ja nauti! Hedelmäsmoothie on erittäin helppo ja nopea valmistaa, ja maistuu varmasti myös vähemmän smoothieita nauttiville! Nauti annos esimerkiksi välipalana kaverisi kanssa, loistavaa viikonloppua!

Piditkö hedelmäsmoothie reseptistä? Tutustu lisää YOU yhteisöön ja heidän appiinsa:

YOU app download
YOU on Instagram
YOU on Twitter

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä!

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekäyksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!