Smoothie Series #7: Lari Laurikkala, The Soothing Shroom -iltasmoothie

Hyvät ja rauhalliset fiilikset ovat huipussaan Smoothie Seriesin seitsemännessä jaksossa, kun valistamme rauhoittavan iltasmoothien. Keittiömme spesiaalivieras on Four Sigmatic -tiimin Lari Laurikkala, jonka resepti rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa, sillä se sisältää erityisen paljon Reishiä.

Jos et ole tietoinen vielä Reishin hyvistä vaikutuksista, tämä resepti näyttää ne sinulle varmasti. Kokeile tätä kuumaa smoothiejuomaa ennen nukkumaan menoa, ja nukut varmasti sikeästi!

Katso resepti ja valmistaudu nauttimaan juoman lisäksi kauniista unista! 🙂

The Soothing Shroom -iltasmoothie resepti:

3 rkl Gelatiinia
3 rkl Reishin itiöitä
2 rkl Kaakao voita
Kourallinen mehiläisen siitepölyä
3 tl Mahlaa
1 pussillinen Four Sigmatic Reishi
½ pussillinen Four Sigmatic Winning x Blend
½ pussillinen Four Sigmatic Easy blend
Hyppysellinen suolaa
Kourallinen mulperinmarjoja
2 rkl Toco
+ Kuumaa vettä tai haluamaasi teetä

Valmistus:
Tämän reseptin valmistaminen lähentelee alkemiaa, joten sovella sitä rohkeasti! Olemme varmoja, että iltasmoothie on maistuva, vaikka kaikkia ainesosia ei kaapistasi löytyisikään! Sekoita kaikki ainesosat blenderissä ja nauti!

 

Piditkö iltasmoothie reseptistä? Tutustu Larin työhön ja Four Sigmatic tiimiin heidän kanavissaan:

Four Sigmatic Instagram
Four Sigmatic Facebook
Four Sigmatic YouTube
Four Sigmatic Website

 

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän verkkokaupastaan. Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä! Löydät reseptit myös Liftedin blogista.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekäyksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!