Lifted upgrades: Mustikka Get Some -jäätelö

Kirjoittelimme jo kesällä Get Some -jäätelöstä, joka on yksi ehdottomasti eniten fiilistellyimmistä jälkiruoista. Jo viimeksi ehdimme kehua, että tämä on yksi kovimmista deittivinkeistä, mutta toimii erittäin hyvin vaikka kaveriporukan uuden vuoden juhlissa!

Resepti on ollut niin suosittu, että siitä on tullut tehtyä monenlaisia muunnoksia. Mustikka & avokado resepti on mielestäni yksi parhaista. Avokado itsessään tuo lisää kermaisuutta, sekä tasapainottaa rasvarakennetta.

Valmistus on yksinkertaista, blendaa ainekset silkkiseksi massaksi ja pakasta laakeassa astiassa. Sekoita 30-60 min välein – valmista tulee muutamassa tunnissa. Käytä jäätelökonetta apunasi, mikäli omistat sellaisen!

IMG_8532

Mustikka Get Some -jäätelö (5:lle)

4 luomukananmunaa
4 keltuaista
1 avokado
200g jäisiä mustikoita
6 tippaa vaniljasteviaa
50 g luomuvoita
5-6 rkl kookosöljyä
4 rkl erytritolia
1 dl jäätä / vettä
1 dl hera- tai riisiproteiinijauhetta
1tl omenaviinietikkaa (salainen ainesosa, joka antaa maun!)
ripaus hyvälaatuista suolaa
ripaus bourbon vaniljaa
 
Käytämme Puhdistamon laadukkaita tuotteita, jotka löydät heidän verkkokaupastaan. Koodilla ”lifted” saat 10%:n alennuksen kaikista Puhdistamon tuotteista täältä!
 
superfoodit täältä
 -Jukka

Lifted.fi

 

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.