Lifted upgrades: raakakaakaojuoma

Aurinkoisten syyspäivien kunniaksi Liftedin toimistolla villapaidat on vedetty niskaan ja kuumat juomat lämmitetty. Juomapuolella ei tietenkään ole tyydytty kaupasta saataviin sokerikaakaoihin vaan Liftedin tyyliin kaakaoresepti on päivitetty herkullisemmaksi ja ravitsevammaksi!

IMG_2750

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liftedin päräyttävä raakakaakao juoma yhdistää syysflunssan ja masennuksen loitolla pitävät ainekset kermaiseksi kokonaisuudeksi. Mukana on maailman tehokkaimpia adaptogeenisia sieniä, hyvälaatuista proteiinia sekä tietenkin piristävää ja stimuloivaa raakakaakaota!

IMG_2720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antioksidantteja raakakaakaojuomasta löytyy taattuun Lifted-tyyliin ”ahnaasti” sienien kuninkaan pakurikäävän (chaga) ja raakasuklaan ansiosta. Kiinalaisessa lääketieteessä ikuisena nuoruuden lähteenä suitsutettu lakkakääpä (reishi) antaa stressiä lievittävän lisäsäväyksen juomaan! Luomu ghee ja heraproteiini puolestaan antavat raakakaakaojuomaan tasaista energiaa joka pitää nälän loitolla pitkään – tällä juomalla lähtee päivä käyntiin voittajan elkein!

Liftedin Raakakaakaojuoma

  • 3 dl kiehuvaa vettä
  • 1 pussi tuplauutettua Chagaa
  • 1 pussi tuplauutettua Reishiä
  • 2 rkl vaniljaheraproteiinia
  • 2 rkl raakakaakao jauhetta
  • 1 rkl luomu gheetä
  • ripaus laatusuolaa

Olemme testailleet pitkään optimaalisia komponentteja jaksamista ja suorituskykyä tukevaan ruokavalioon. Laadukkaat tuotteet löydät Puhdistamon verkkokaupasta, ja koodilla ”lifted” saat -10% alennusta.

superfoodit täältä

 

IMG_2875

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raakakaakaojuoma valmistuu hetkessä: keitä vesi ja heitä ainekset blenderiin. Lisää heraproteiini viimeisenä ja pyöräytä blenderiä vain muutama kierros kunnes juoman rakenne on kuohkean kermainen. Nautinnollisia kaakaohetkiä!

 

 

Jukka, Lifted.fi