Raikas vihersmoothie kauden antimista

Kaipaatko päivitystä vihersmoothie-reseptiisi? Kesän raikkaimman smoothien perustaksi suosittelemmekin kauden raikkaimpia raaka-aineita, tuorekurkkua ja kesäkurpitsaa! Tuorekurkku on monelle vihersmoothien ystävälle varmasti tuttu ainesosa, mutta sitä ei kannata unohtaa näin kesäkuukausina. Kurkku sisältää tunnetusti paljon nestettä, joten kesähelteiden smoothiet suorastaan vaativat raikasta vihannesta ainesosakseen! 😉

Kesäkurpitsa sen sijaan on meidän oma suosikkimme tämän kauden vihanneksista smoothien piristäjäksi. Vihannes on ehkä hieman vähemmän käytetty ainesosa smoothieissa, mutta sen hyvät ominaisuudet ovat etenkin näin kesäkuukausina loputtomat – se on ravintorikas satokauden tuote, joka tuo smoothieen mukavan avokadomaisen, pehmeän koostumuksen.

Raikas ja proteiinipitoinen smoothie sopii loistavasti vaikkapa ennen treeniä nautittavaksi tai kesäpäivän täyttäväksi välipalaksi.

Resepti:

½ Avokado

½ Kesäkurpitsa

2tl Viherjauhetta

1dl maustamatonta heraproteiinia

Jos haluat hifistellä, lisää joukkoon:

2tl Macaa

ripaus mehiläisensiitepölyä

ripaus sitruunamehua

 

raikas vihersmoothie kesäkurpitsalla

 

 

 

Olemme testailleet pitkään optimaalisia komponentteja jaksamista ja suorituskykyä tukevaan ruokavalioon. Suomen laadukkaimmat superfoodit löydät Puhdistamon verkkokaupasta. Koodilla ”lifted” saat -10% pois hinnasta kassalla.
Herkullisia Smoothie hetkiä!

-Antti
Lifted.fi