Smoothie Series #8: The Blackcurrant Kiss -mustaherukka smoothie

Mustaherukkasmoothie saattaa kuulostaa tutulta ja tylsältä, mutta sitä se ei todellakaan ole! Sen todistamme perjantain kunniaksi Smoothie Seriesin tuoreimmassa jaksossa, missä valmentajamme Taneli valmistaa oman suosikkireseptinsä. Taneli osoittaa, että joskus yksinkertainen on maukasta – ja parasta. Tämä resepti on täynnä vitamiineja ja hyviä ravintoaineita, joten kokeile ja nauti!

The Blackcurrant Kiss – mustaherukka smoothie:

100 g Mustaherukoita
1-2 rkl viherjauhetta
½ Avokado
1 dl Chia geeliä
1-2 rkl Cacao nibsejä
2 dl vettä
1,5 dl Riisi proteiinia

Keep it simple! Lisää kaikki ainekset blenderiin ja blendaa tasaiseksi. Mustaherukka smoothiessa voit säädellä annoksen rakennetta veden määrällä.

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän verkkokaupastaan. Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä! Löydät reseptit myös Liftedin blogista.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekäyksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!