Persimon salaatti

Vaikka marraskuu ja pimeys ja sateet ovatkin saapuneet, marketeista löytyy erinomaisia kaudessa olevia vihanneksia ja hedelmiä, kuten persimonia ja lehtikaalia. Tässä erittäin yksinkertainen, mutta terveellinen ja toimiva persimon salaattiresepti antamaan lisäpotkua harmauden keskelle!

IMG_4995

Persimon salaatti (2:lle)

2 tuoretta persimonia

100g lehtikaalia

puolikas kurkku

250g kylmäsavulohta

2 rkl hampunsiemeniä

1rkl laadukasta oliiviöljyä

rouhaisu luomu mustapippuria

ripaus sitruunamehua.

Sivuun sopivat erinomaisesti höyrystetyt parsakaalit.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan kaudessa parhaillaan olevaa persimonia, se sisältä runsaasti kuitua, terveellisiä fenolisia yhdisteitä, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, mangaania ja rautaa. Lisää persimonista ja kausiruokailusta satokausikalenterin sivuilta.

superfoodit täältä

Foodin.fi kaupasta saat öljyt, mausteet siemenet ja pähkinät persimon salaattiin laadukkaasti ja edullisesti. Lisäämällä koodin ”liftedfi” kassalla saat kaupan päälle -10% alennusta. Bon appetit!

 

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.