Smoothie series: #1 Anni Kravi, Queen’s smoothie bowl – raikas smoothie

Liftedin Smoothie Series -sarjan ensimmäisenä reseptinä valmistetaan raikas smoothie! Kauden avaa smoothiekulhojen kuningatar, Anni Kravi. Blueberryboostin Anni esittelee meille tämänhetkisen suosikkireseptinsä, jonka voit katsoa videolta:

Queen’s smoothie bowl – raikas smoothie resepti:

1,5 dl pakastettuja edamame papuja

1 iso banaani

1 kourallinen pinaattia

1/2 pieni sitruuna

1,5 dl maustamatonta jogurttia tai soijajogurttia

1 cm pala tuoretta inkivääriä

1 tsp venhäorasjauhetta

+ koristeluun haluamasi raaka-aineita

Pese sitruuna kuumalla vedellä ja leikkaa paloihin. Valitse luomusitruuna, jotta voit käyttää myös kuoret reseptiin.
Kuori ja paloittele inkivääri ja huuhdo pinaatti.
Laita kaikki ainesosat blenderiin, ja blendaa!
Kaada valmis raikas smoothie kulhoon ja koristele haluamallasi ainesosilla.

Löydä lisää inspiraatiota smoothiekulhoihin Annin sivuilta:

Blueberryboost

Instagram: @anniskk

Facebook: Blueberryboost

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän verkkokaupastaan. Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä! Löydät reseptit myös Liftedin blogista.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekäyksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!