Liftedin ravintolapäivän tärpit

Ravintolapäivän 4 tärppiä

Tulevana viikonloppuna on luvassa paljon mielenkiintoista Flow-festivaalien lisäksi, sillä sunnuntaina 16.8 vietetään taas ravintolapäivää. Tämänkertainen kulinaarikarnevaali on jo 18. kerta, kun kuka tahansa voi perustaa päiväksi ravintolan, kahvilan tai baarin mihin tahansa!

Ravintolan pitäminen on erittäin hauskaa touhua, Liftedilläkin on ollut ravintola kahdesti. 2013 pidimme Helsingin Munkkiniemessä Munkkiniemen supersnäck nimistä raflaa, ja kesällä 2014 meillä oli Helsingin puistoja kiertävä tavarapyöräbaari, josta tarjoilimme raakasuklaata ja jääpakuriteetä. Koko Liftedin poppoo on aina tykännyt tukea tälläista arvostettavaa oma-aloitteisuutta ja virallisten säädösten venyttämistä. Odotamme innolla taas tulevaa viikonloppua ja erinomaiselta kuulostavia herkkuja!

IMG-20130818-WA0001
Raakasuklaata, fillarointia ja naureskelua kesällä 2014
IMG_3540
Kallion Karhupuiston stopilla riitti porukkaa 🙂

Tässä on kartoittamamme neljä tärppiä Helsinkiin tämänkertaiselle Ravintolapäivälle. Kannustamme kaikkia lähtemään mukaan tukemaan ravintoloita ja kokemaan ainutlaatuisia makuelämyksiä! Lisäksi sunnuntaille on luvattu lisää aurinkoa 🙂

Päkäläkkärä

Päkäläkkärä goes SHROOOM Valtavan suosion saanut läkkäräruokakonseptimme saa jatkoa! Tällä kertaa majoitumme Karhupuistoon.

Päkäläkkärä pyrkii valmistamaaan kaikki ruoat lähi- tai luomuraaka-aineista. Olemme keränneet luonnosta suuren osan raaka-aineista itse. Pakuri, kuusenkerkät, sienet ja marjat ovat kaikki Suomen luonnon antimia.

https://www.facebook.com/events/687243664744172/

HELSINKI WILDFOODS goes RESTAURANT DAY

Helsinki Wildfoods kutsuu kaikki herkkusuut maistamaan urbaanin erämaamme tarjoamia rikkauksia Ravintolapäivään 16.8.2015 klo 14–16 (sörnäisissä). Yrttiöljyn ja villipeston levittäminen tuoreen kotitekoisen leivän päälle on helpoin ja herkullisin tapa aloittaa villin pohjolan vihanneksista hullaantuminen.

https://www.facebook.com/events/1532205020387833/

Rawlicious

Tarjoamme suolaisia ja makeita RawFood herkkuja Ravintolapäivänä klo 12-18 (tai niin kauan kuin herkkuja riittää ). Tule syömään paikan päälle tai osta mukaan! Meidän pienen mutta täynnä herkkuja olevan ravintolan löydät tällä kertaa Töölöntorilta Helsingissä.

https://www.facebook.com/events/483248265175660/

Viimeisimpänä mutta ei ollenkaan vähäisimpänä on ystäviemme Larin ja Hannan pitämä ainutlaatuinen jäätelöbaari. Meihinkin voi hyvin todennäköisesti törmätä musiikkitalon nurmikolta villijäätelöä nauttimasta!

Villijäätelöbaari

Tervetuloa nautiskelemaan viilentäviä jäätelöitä ja energisöiviä villiyrttishotteja ravintolapäivänä Helsingin ytimeen! Jäätelöt olemme valmistaneet puhtaimmista ja laadukkaimmista raaka-aineista intuitiota ja omia mieltymyksiämme seuraten. Villiyrttishottien ainekset puolestaan olemme itse rakkaudella keränneet

Musiikkitalon ja Kiasman välissä nurtsiportailla Sunnuntaina klo 12-17. Koska luvassa on yksi kesän aurinkoisimmista ja kauneimmista päivistä, “baaritiskin” viereen saa jäädä loikoilemaan piknik-vilteillemme pidemmäksikin aikaa.

_MG_8534
Herkullisia ”villijäätelöitä” hellepäivälle 🙂

https://www.facebook.com/events/573773172760391/

 

Tässä meidän ravintolapäivän tärpit, yllätyksellistä herkutteluseikkailua viikonlopulle. Tulkaa nykimään hihasta jos näette meitä!

P.S. Kannattaa ladata puhelimeen Restaurant Day -aplikaatio. Erittäin kätevä ja hyvin toimiva apuri sunnuntain seikkailulle!

-Jukka
Lifted.fi