Smoothie series: #3 Jukka, Hot Chocolate Lover -suklaasmoothie

Kuuma suklaasmoothie on Smoothie Seriesin kolmannen jakson reseptinä! Tällä kertaa coach Jukka valmistaa spesiaalismoothien, joka on suunniteltu etenkin ystävänpäivän treffejä varten kylmään talvi-iltaan. Resepti on loistava harmaisiin ja kylmiin päiviin, sillä se on lämmin smoothie, joka piristää sekä sinua, että deittikumppaniasi!

Katso resepti videolta ja alta:

Kuuma suklaasmoothie:

1 Avokado
1 tl Kaneli-kookosöljyä
1 dl Chia geeliä
1 cm pala tuoretta inkivääriä
3 dl kuumaa vettä
1 dl Suklaa riisiproteiinia
1 tl hunajaa
Hyppysellinen suolaa

Täytteeksi:
Kaakao rouhetta
Inkamarjoja

Extraa:
2 rkl Toco
Maca jauhetta

Lisää avokado, kookosöljy, chiageeli ja kuorittu inkivääri blenderiin kuuman veden kanssa. Blendaa tasaiseksi ja kaada sekaan proteiini, hunaja, suola ja toco. Jos tämä on sinun spesiaalismoothiesi treffeille, lisää joukkoon vielä hieman macaa! Suklaasmoothie on valmis nautittavaksi! 😉

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Jos suklaasmoothie oli mieleesi, muita että seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä!

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekäyksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!