Täydellinen aamu – Päräyttävä aamupuuro

aamupuuro

”Täydellinen aamu” -valmennuksemme Päräyttävät aamupuurot -video. Myös muut osat julkaistaan tässä blogissa pian! Valmennus toteutettiin verkkopohjaisena maaliskuussa 2015 ja oli osallistujille maksuton.

Raaka tattaripuuro

2 dl liotettuja tattareita
1/2 dl suosikkipähkinöitäsi (Lifted suosittaa: para-, macadamia-, pekaani-, saksan-, cashew-, hasselpähkinöitä tai manteleita)
2-4 taatelia maun mukaan
1/2 vihreä omena
Voit myös lisätä proteiinijauhetta vapaaehtoisesti!

Liota tattarit ja pähkinät yön yli, jotta ne ovat ruoansulatukselle helpommin käsiteltävissä. Blendaa koostumus sopivaksi sauvasekoittimella tai blenderillä. Lisää päälle omenaviipaleet ja mausta kanelilla, kardemummalla tai vaikka vaniljalla. Bon appetit 🙂

Strong Man Porridge eli todella päräyttävä aamupuuro

Annos yhdelle:

1 1/4 dl kaurahiutaleita
2 dl vettä
2 kananmunaa
1 dl hera-, riisi-, herne- tai hamppuproteiinijauhetta
Kiehauta kaurahiutaleet, lisää joukkoon kananmunat ja anna kypsyä, lisää viimeisenä vapaaehtoinen lisäproteiini. Koristele suosikkipakastemarjoillasi, tahinilla tai vaikka mantelivoilla!

 

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.