Terveellinen pikaruoka jokamiehenoikeuksiin!

Terveellinen pikaruoka, toistaiseksi pelkkä myytti?

Suurin osa ruokakauppojen ja kahviloiden hyllyiltä löytyvistä valmiista välipalavaihtoehdoista on ravintoköyhää höttöä. Nopeita hiilihydraatteja ja lisäaineita löytyy, mutta laadukkaita, tuoreita ja edullisia vaihtoehtoja ei lainkaan! Asian ei tarvitse olla näin, sillä normaalista suomalaisesta ruokakaupasta voit löytää kaikki ainekset loistavaan välipalaan. Kunhan vain sinulle tarjotaan kätevä valmistustapa, joka saattaa nämä ravintorikkaat komponentit yhteen: blendaus! Välipala tai lounas syntyy erittäin nopeasti ja vaivattomasti jokaisen ruokakaupan tuotteiden avulla, kun saatavilla tämä nopea valmistustapa sekä hieman asiantuntuvaa opastusta.

IMG_2842

Me opastamme seuraavan kahden viikon aikana 18.-29.5. maanantaista perjantaihin Kampin Postitalon K-Supermarketissa miten tehdään loistava smoothie, mistä löytyvät kaupan parhaat raaka-aineet ja mitkä niistä toimivat herkullisimpina kombinaatioina smoothieissa. Meidän Lifted pop-up smoothie barissa saat smoothien valmistettuna Liftedin valmentajien vinkeillä naurettavan halpaan 1,5 € hintaan! Kaupan koko valikoiman lisäksi Smoothie barin valikoimasta löytyy lisäksi suosikkisuperfoodimme Foodinin huippulaatuisista tuotteista edulliseen hintaan (1 € / annos). Tällä viikolla Kampin Postitalon K-supermarketissa terveellinen pikaruoka on totta, edullista ja hauskaa. Terveellinen ruoka on meidän kaikkien oikeus!

Miten koko homma lähti liikkeelle?

Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula otti meihin yhteyttä huhtikuussa idean kanssa, johon pystyimme välittömästi samaistumaan. ”Olen liian usein mennyt ruokakauppaan nälkäisenä, eivätkä ostopäätökset ole olleet niillä kerroilla aina järkevimpiä. Kerran katselin ruokakaupassa myynnissä olevia valmispirtelöitä ja hämmästelin kasvisten vähyyttä sekä lisätyn sokerin määrää. Mietin, että olisipa hienoa, jos voisin valmistaa itselleni smoothien kaupassa tarjolla olevista raaka-aineista. Sitä voisi juoda ostosten tekemisen ohessa ja maksaa sen kassalle”, Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula kuvailee idean syntymistä.

IMG_2900

Jo avajaispäivänämme meininki oli loistava ja konseptista yllättyneet asiakkaat kehuivat uuden mahdollisuuden aukeamista vuolaasti. ”Näillä pienillä teoilla pystymme muuttamaan ruokailukulttuuria entistä terveellisemmäksi ja maukkaammaksi. Muutos lähtee teoista ja vastuunottamisesta, tällaisilla teoilla voidaan saavuttaa erittäin kovia tuloksia kansallisella tasolla!” – hehkutti Liftedin hyvinvointi ja suorituskykyvalmentaja Jukka Joutsiniemi.

 

Tervetuloa smoothieille ja yläfemmoille postitaloon! Olemme paikalla klo 16-19 arki-iltaisin 18.-29.5.2015

 

Olemme testailleet pitkään optimaalisia komponentteja jaksamista ja suorituskykyä tukevaan ruokavalioon. Kokosimme kaikki parhaat tuotteet yhdelle sivulle, josta löydät meidän valintamme helposti Suomen parhaalla hinta-laatusuhteella. Tsekkaa meidän suosituksemme alla olevan linkin takaa.

superfoodit täältä