Smoothie Series #6: Antti, The Bomb – treenaajan smoothie

Smoothie Series käynnistää viikonlopun, ja tällä kertaa valmitamme treenaajan smoothien! Liftedin keittiön räjäyttää meidän oma valmentajamme Antti ”The Bomb” -nimisellä reseptillään! Tätä reseptiä on testattu ja hiottu, ja sen toimivuus on todistettu koko valmentajatiimin voimin – tästä treenajan smoothiesta saat varmasti tarpeeksi energiaa, jotta jaksat kohtaamiesi haasteiden läpi tai suoriudut treeneistä tehokkaasti.

Haastamme sinut kokeilemaan Antin reseptiä! Katso ohje alta:

The Bomb – treenaajan smoothie by Antti:

150 g Mustikoita
½ Avokado
1 rkl Maapähkinävoita
2 rkl Manteleita
2 Luomu kananmuna
1 Banaani
2 rkl Raakakaakaojauhe
1 dl Riisiproteiinia
2 rkl Macaa
Hyppysellinen suolaa
1 dl Chia geeliä
3 dl vettä
Preparation:

Kuori banaani ja avokado, ja laita ainesosat blenderiin. Sekoita joukkoon pakastemustikat ja muut ainesosat, ja blendaa silkkisen tasaiseksi! Valmistaudu nauttimaan treenaajan smoothiesta, joka takaa sinulle energiaa varmasti joko haastaviin treeneihin tai kiireiseen päivään!

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän verkkokaupastaan. Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä! Löydät reseptit myös Liftedin blogista.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekäyksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!