Smoothie Series: Tropical Memories – trooppinen smoothie by Tiina Strandberg

Trooppinen smoothie on tämän kertaisen Smoothie Series -jakson reseptinä, ja tällä kertaa samme oppia parhaimmalta! Vieraaksemme saapuu nimittäin Suomen Smoothien valmistamisen mestari vuodelta 2015, Tiina Strandberg. Tiina jakaa kanssamme Tropical Memories -reseptinsä, joka siivittää viikonloppusi varmasti kesäisen aurinkoisiin fiiliksiin!

Katso video ja resepti alta:

 

Tropical Memories resepti by Tiina:

2 luomubanaania (pakastettu)
2 dl ananaspaloja (noin 1/4 ananaksesta)
1 dl liotettuja cashewpähkinöitä
1 pieni porkkana
1 pieni pala luomusitruunaa (myös kuoret)
3 palaa kookosmaito/maito jääpaloja
1 rkl chiasiemeniä (tai 3 rkl chia geeliä)
1 rkl Tocoa
1/2 tl kurkumaa
hyppysellinen mustapippuria
~1 1/2 dl vettä

Valmistus: Liota cashewpähkinöitä 2-4 tuntia. Huuhdo pähkinät ja aloita trooppisen smoothiesi valmistaminen! Sekoita kaikki ainesosat blenderissä tasaiseksi ja säädä veden määrällä annoksen rakennetta. Nauti!

Piditkö trooppisesta smoothiesta? Tutustu Tiinan työhön hänen eri kanavissaan:

My Berry Forest website
@myberryforest Instagram

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän verkkokaupastaan. Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä! Löydät reseptit myös Liftedin blogista.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!