Smoothie Series: All the Flavors -vihersmoothie

Lited Smoothie Seriesillä on mitä eeppisin finaalijakso, sillä valmistamme vihersmoothien suomalaisen superfood pioneerin, Olli Postin kanssa! Olli on jakanut laajaa tietämystään terveydestä ja ravitsemuksesta jo vuosia, ja nyt hän valmistaa kanssamme annoksen, jonka jokaisesta ainesosalla on tärkeä merkitys reseptissä.

Millainen oli finaalijakson lopputulos? Katso video alta ja kokeile reseptiä, niin saat selville!

All The Flavors – vihersmoothie resepti by Olli Posti:

3 dl Vettä
Hyppysellinen Cayenne pippuria
1 tl Macaa
1 tl MSM-jauhetta
1,5 dl Tyrnimarjoja
Hyppysellinen suolaa
1 tl Spirulinaa
1 Banaani
1 rkl Hunajaa
1 rkl MC-öljyä
½ rkl Kookosöljyä
1 Avokado
Kourallinen Lesitiiniä
1 rkl Gelatiinia

Piditkö vihersmoothie reseptistä? Tutustu Olli Postin työhön:

Olli Posti Website

Jos jääkaapistasi ei löydy kaikkia reseptin raaka-aineita, suosittelemme lämpimästi Puhdistamon verkkokauppaa! Puhdistamo on ehdottomasti tämän hetken laadukkain superfood-merkki, ja saat loistavaa palvelua ja parhaimmat raaka-aineet heidän verkkokaupastaan. Lisäksi saat ALENNUSTA koodillamme ”lifted” – 10% hinnasta pois kassalla!

Seuraava maukas resepti julkaistaan Liftedin YouTube-tilillä ensi perjantaina. Varmista, ettet missaa sitä ja tilaa kanavamme suoraan täältä! Löydät reseptit myös Liftedin blogista.

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!