REKRY: Sinustako Liftedin uusi myyntipäällikkö?

Liftedille uusi myyntipäällikkö

Työyhteisövalmennuksemme ovat saavuttaneet erinomaisia tuloksia useiden yhteistyökumppaniemme organisaatioissa, ja liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia. Tällä hetkellä valmennamme B2B-puolella pääosin suuria ja keskikokoisia organisaatioita sekä livenä että verkossa. Vuosien tuotekehityksen ja saavuttamiemme tulosten perusteella tiedämme, että me tarjoamme yritysasiakkaillemme markkinoiden parasta hyvinvointivalmennusta. Syyskuussa 2018 starttaava Lifted WAAS (Wellbeing as a Service) on täysin uniikki työyhteisöille suunnattu hyvinvointipalvelu, joka auttaa yrityksen työntekijöitä olemaan parhaimmillaan joka päivä. 

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

Kasvavan kysynnän vuoksi haemme nyt myyntitiimimme vahvistukseksi myyntipäällikköä! 

Etsimme ratkaisukeskeisen myynnin ammattilaista tiimimme pysyväksi jäseneksi. Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta B2B-myynnistä. Erityisesti arvostamme kokemusta palveluiden myymisestä henkilöstöpäättäjille. Ymmärrys ja kokemus työhyvinvointiin liittyvien palveluiden myynnistä on ehdottomasti plussaa.

Olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä, jonka avulla voit auttaa tuhansia ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatuaan. Myyntipäällikön roolissa pääset tarjoamaan ratkaisuja asiakkaiden organisaation hyvinvoinnin ja kulttuurin kehittämiseen. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, asiakkaiden tapaaminen ja yhteistyösopimusten neuvotteleminen sekä osallistuminen B2B-myyntiprosessin jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä on kokemusta viimeisen viiden vuoden ajalta yli 20.000 suomalaisen valmentamisesta ja yhteistyöstä yli 50 asiakasyrityksen kanssa. Myytävänä sinulla on korkeatasoinen yritysten ja yksilöiden hyvinvointia sekä tehokkuutta parantava tuote, joka todellakin toimii. Voit lukea siitä lisää täällä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on…

 • kokemusta B2B-myyntityöstä etenkin uusasiakashankinnan puolelta
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • energisyyttä ja rohkeutta kohdata ja auttaa asiakkaita
 • palava halu menestyä ja kova nälkä tulosten aikaansaamiseen
 • halu päästä vaikuttamaan positiivisesti ihmisten ja yritysten hyvinvointiin ja suorituskykyyn
 • oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelytapa
 • halu kehittää työskentelytapojasi ja kyky omaksua uutta

Sinä saat…

 • merkityksellisen työn, jossa autat tuhansia ihmisiä
 • loistavat työkaverit ja paikan huipputiimissämme
 • arvokasta kokemusta nopeasti kasvavalta hyvinvointialalta
 • vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa Liftedin B2B-liiketoiminnan kehittämiseen
 • tuloksiin kannustavan palkkauksen
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta hyvinvoinnin ja suorituskyvyn ammattilaisilta

Palkkaus työtehtävässä on tulosperusteinen ja kannustava sisältäen pohjapalkan sekä provisio-osuuden.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] otsikolla “Liftedin myyntipäällikkö: oma nimesi.” Lisätietoja saat samasta sähköpostiosoitteesta. Hakuaika päättyy 30.9. Työt pääset aloittamaan jo marraskuussa.

Etkö itse ole hakemamme henkilö, mutta tunnet jonkun, joka voisi sopia tehtävään? Vinkkaa tehtävästä hänelle! (Klikkaamalla alla olevan kuvankaappauksen oikeassa yläkulmassa olevaa Facebook-logoa pääset suoraan Facebook-päivitykseemme!)

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Lifted WAAS -hyvinvointipalvelu on innovatiivinen ratkaisu moderneille työyhteisöille jatkuvaan työ- ja suorituskyvyn kehittämiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.