I am Lifted -paidat nyt myynnissä verkkokaupassamme!

Yhteisömeininkiä

On aika kertoa päivän hyvät uutiset, nimittäin I am Lifted -paidat ovat vihdoin saapuneet verkkokauppaamme! Coacheilla ja Liftedin tiimin yllä nähdyt uudet siniset tiimipaidat ovat herättäneet kysyntää myös seuraajien ja valmennettavien keskuudessa; mistä paitoja voi itselleen hankkia, ja mistä niitä saa?

Osa valmennettavistamme onkin saanut jo uutukaisen tummansinisen Lifted-paidan ylleen, kun tapasimme Lifted-tiimin kesken FIT-valmennuksen käyneitä treenaajia aiemmin tänä vuonna. Näitä paitoja voi kuitenkin kantaa kuka tahansa hyvä tyyppi, joka haluaa levittää Liftedin hyvää sanomaa ja fiilistä eteenpäin.

Huippulaadukkaat paidat ovat Purewasten valmistamia – paidan ostaessa teet myös luontoa säästävän päätöksen. Paidat ovat 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja, jolloin paidan valmistuksessa on säästetty jopa 2700 litraa vähemmän vettä mitä normaalin t-paidan valmistuksessa. Paita on siis 100%:sta Lifted-laatua!

I am Lifted -paidan voit lunastaa itsellesi nyt meidän verkkokaupastamme 25€ hintaan. Paidan postitus kotiisi sisältyy kuluihin. Kokoja on jäljellä vielä hyvin, mutta ensimmäiset tilaukset ovat jo tulleet – älä siis aikaile oman paitasi hankinnassa!

Klikkaa itsesi tästä verkkokauppaan ja lunasta itsellesi I am Lifted -paita!

 

 

PS: Kun saat I am Lifted -paidan postissa, kerro siitä meille! Jaa hetki omasta päivästäsi, jossa olet jakanut Lifted-fiiliksiä ja hymyjä eteenpäin Instagramissa tunnisteella #liftedfit ja merkitse meidät kuvaan @liftedfi. Haluamme kuulla, minne kaikkialle uudet I am Lifted -paidat oikein matkustavat toimistomme varastosta.

I am Lifted -paita

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

[sg_popup id=4]