Liftedin joululahjavinkit: Hyvinvointia ja elämyksiä pukinkonttiin

Joulu alkaa olla jo ovella, mutta onko lahjat vielä ostamatta? Joskus lahjojen hankinta voi tuottaa turhaa päänvaivaa, joten päätimme koota koko valmentajatiimin voimin parhaimmat lahjavinkit niille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan – tai ehkä kaipaavat muutosta arkeensa ja tapoihinsa!

Valikoimme pukinkonttiin lahjoja, joiden vaikutus jatkuu vielä pitkään paketin aukaisun jälkeen. Näistä vinkeistä löytyy varmasti myös valikoivalle lahjansaajalle jotain mieluista. 😉

Lahjoita hyvää

Joulun aikaan on loistava tilaisuus tehdä hyvää myös laajemmin – etenkin, kun elämme yltäkylläisyyden ajassa ja meillä on kaikki tarvittava. Voit siis antaa ystävällesi tai perheenjäsenellesi aineettoman lahjan, joka tuo saajalleen hyvän mielen ja auttaa ihmisiä myös muualla maailmassa.

Meidän suosituksiamme on tänä vuonna aineettomista lahjoista on useampikin kappale. Lahjoita esimerkiksi
Planin toimintaan kertalahjoituksen avulla

Koulutus, hyttysverkko, koulutarvikkeita tai muita hyödykkeitä kehitysmaihin apua kaipaaville perheille.

Myös meidän kautta voit tehdä hyväntekeväisyyttä. Tänä jouluna järjestimme tempauksen, missä kaikista ostetuista Lifted-valmennuksista 10% menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Ostamalla valmennuksen annat tukesi myös Pelastakaa Lapset ry:n toiminnalle.

Joulun kunniaksi myös sinä saat valmennuksen hinnasta 10 % pois – voit siis antaa valmennuksen lahjaksi itsellesi tai ystävällesi! 🙂

Katso kampanjavideo alta. Jos video ei näy, näet sen täältä.

Siirry ostamaan hyväntekeväisyyskampanjaan liittyvä Lifted LIFESTYLE -valmennus tästä.

Kovakantiset lahjat

Kirjat ovat joululahjojen klassikko, eikä ihme. Parhaimmillaan hyvä lukeminen rentouttaa, opettaa ja viihdyttää. Meidän kirjavalintoihin valikoitui tälle joululle uutuuksia ja klassikoita, jotka antavat varmasti paljon lukijalleen:

Tim Ferriss: Tools of Titans
Tim Ferriss on yhdysvaltalainen kirjailija ja esiintyjä, ja hänet tunnetaan Suomessa ehkäpä parhaiten teoksistaan 4 tunnin työviikko ja 4 tunnin keho. Ferriss on pitänyt myös huippusuosion saavuttanutta podcast-ohjelmaansa. Viimeisen kahden vuoden ajalta tehdyistä haastatteluista hän on koonnut parhaimmat taktiikat, strategiat ja tavat hyvinvoinnin optimoimiseen, ja nämä ohjeet on koottu yksiin kansiin. Tämä kirja on jokaiselle, joka on kiinnostunut itsensä ja ajattelunsa kehittämisestä.

Dalai Lama & Desmond Tutu: Ilon kirja
Douglas Adams on koonnut yksiin kansiin kahden hengellisen johtajan, Dalai Laman ja Desmond Tutun, keskusteluja ilosta, rakkaudesta ja onnesta. Kirjaan on koottu ajatuksia hyvästä elämästä ja siitä, miten onnen voi löytää oman elämäänsä. Nobel-palkittujen johtajien ajatukset on koottu kirjaksi, joka on joulunpyhille taattua ajatuksia herättävää hyvän mielen lukemista.

Ryan Holiday: Obstacle is the Way
Lifted-kirjaston klassikkoteos on Holidayn kirjoittama innostava kokonaisuus siitä, miten ihminen voi vapauttaa täyden potentiaalin käyttöönsä haasteita kohdatessaan. Kansiin on koottu inspiroivia ja uskomattomia tarinoita aikamme suurimmista vaikuttajista, ja helppolukuinen paketti antaa varmasti hyviä ohjeita kaikille tulevia haasteita varten.

Muutosta kaipaavalle

Lifted START -valmennus
Onko läheisesi puhunut haluavansa muutoksia arkeensa ja elämäänsä? Eikö hän kuitenkaan ota ensimmäistä askelta muutosta kohti, kun salijäsenyydet ja kalliit valmennuspaketit tuntuvat liian suurilta sitoutumisilta? Silloin kannattaa antaa pukin konttiin Lifted START -valmennus, joka antaa viikon aikana kaikki tarvittavat työkalut tulevaa muutosta varten.

Laadukas joogamatto
Laadukas joogamatto on loistava väline sekä motivaattori henkilölle, joka suunnittelee elämäntapamuutosta! Laadukkaan maton antaminen sopii varmasti myös innokkaalle treenaajalle, joka nauttii kotitreeneistä tai kehonhuollosta. Joogamatto toimii myös konkreettisena motivaattorina ja muistuttajana tehtävästä treenistä: kun ainoa tarpeellinen väline – alusta – on hankittu, ei tekosyitä treenin laiminlyömiselle ole.

Kovaa treenaavalle

Lifted FIT -valmennus
Kaipaako ystäväsi tai perheenjäsenesi uusia haasteita treeniin tai haluaako hän nostaa hyvinvointinsa uudelle tasolle ja optimoida olotilaansa? Silloin suosittelemme Lifted FIT -valmennusta, joka nostaa pian alkavan vuoden olotilan varmasti aivan uusiin lukemiin.

Vuoden alussa starttaava Lifted FIT -valmennus sopii osallistujalle, joka haluaa treenata kovaa ja oppia uutta hyvinvoinnistaan. Jos läheisesi siis treenaa säännöllisesti, mutta kaipaa uusia ideoita ja motivaatiota arkeensa, kannattaa pukin konttiin varata tämä valmennuspaketti.

Anna elämyksiä

Jos lahjan saaja ei välitä materiasta tai et halua lahjoittaa tavaraa, panosta sen sijaan elämyksiin. Elämyksiä lahjoittaessa kannattaa pohtia lahjan saajaa: voisivatko elämykset tukea jollain tapaa hänen harrastuksiaan tai mielenkiinnon kohteitaan?

Museokortti
Me annoimme tänä vuonna Lifted-tiimin sisällä lahjaksi esimerkiksi museokortin, joka on loistava lahja kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille. Yhteislipulla pääsee kaikkiin Suomen museoihin vuoden ajan.

Ticketmaster Lahjakortti
Haaveileeko ystäväsi keikoille käymisestä tai ensi kesän festareista? Silloin kaveria voi auttaa rahallisesti lahjakortilla, jonka kohteen ystävä voi vuoden aikana valita vapaasti itse. Näin jouluna annettu lahja lämmittää vielä aaton jälkeenkin!

Workshop
Millaisia harrastuksia ystävälläsi on, ja voisiko niitä tukea esimerkiksi workshopin tavoin? Kahvin ystävälle voi esimerkiksi lahjoittaa barista workshopin. Ideoita kannattaa kerätä hetkiä ja miettiä, millainen intensiivikurssi lahjan saajaa hyödyttää eniten: Esimerkiksi kesän Jukka Rajalan Movement Weekend tarjoaa innokkaalle treenaajalle motivoivan viikonlopun loistavien kouluttajien parissa. 🙂

Onko sinulla muita ideoita hyvinvoinnista kiinnostuneille lahjansaajille? Jaa ideasi Instagramissa tägillä #getliftedlifestyle ja jaa ideasi! 🙂

Loistavaa joulun odotusta!
– Lifted-tiimi
lifted-coaches-2-of-2

 

 

 

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!