Lifted Black Friday 2017

Lifted Black Friday 2017

Mikä ihmeen Black Friday? Musta perjantai? Black Friday on Suomeen hiljalleen rantautunut ilmiö Yhdysvalloista, missä se on ollut vuotuinen tapahtuma jo vuosikymmenten ajan. Black Fridaytä vietetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä, eli marraskuun lopussa nimensä mukaisesti perjantaina. Tänä vuonna 24.11.2017. 

Silloin kaupat ja kejut avaavat ovensa normaalia aiemmin, ja tarjolla on huimia tarjouksia. Oletkin ehkä huomannut, että useat kaupat ja ketjut ovat Suomessakin ottaneet perinteet osaksi marraskuutaan – ja tänä vuonna myös me olemme mukana. Kyseisenä perjantaina onkin oiva tilaisuus hankkia hyvissä ajoin itselle, ystävälle tai perheenjäsenelle sopiva Lifted-valmennus pukinkonttiin – varmasti edullisesti. Muun muassa juuri 1000 osallistujan rajan ylittänyttä Lifted FIT -valmennustamme ei ole saanut koskaan edullisemmin.

Huimat tarjoukset Liftedin tuotteista perjantaina 24.11. klo 6.00 – 23.59

Tulevana perjantaina 24.11. verkkokaupassamme on huimat tarjoukset kaikista tuotteistamme. Tarjoukset ovat voimassa koko päivän ajan, mutta ne kannattaa hyödyntää heti aamusta – etteivät ne vain unohdu muiden ostosten lomassa!

Lifted Black Friday -tarjoukset

 

Lifted START -verkkovalmennus 10€ – aloita koska vain!

Etkö ole koskaan kokeillut verkkovalmennusta, mutta ajatus kiinnostaisi? Lifted START -verkkovalmennus on tiivis paketti terveellisen elämän käynnistämiseen. Moni on saanut tämän avulla kaipaamansa alkusysäyksen oman hyvinvointinsa kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Eräs valmennettavamme muun muassa raportoi useita kuukausia vaivanneen jalkasäryn helpottaneen valmennuksen myötä..

Lifted START -verkkovalmennus

Lifted START toimii mainiona ryhtiliikkeenä esimerkiksi sellaiselta lomalta palatessa, jossa on tullut juotua ja syötyä normaalia arkea epäterveellisemmin. Vinkki: Mietipä tämän soveltuvuutta itsellesi tai perheenjäsenellesi esimerkiksi väliviikolla joulun ja vuoden vaihteen välissä. Ehkäpä erillisiä uudenvuodenlupauksia ei tarvitakaan?

Viikon mittaisen valmennuksen aikana pääset tutustumaan verkkovalmennusalustaan ja Liftedin energiseen ja mukaansa tempaavaan valmennustyyliin sekä  oppimaan uutta hyvinvoinnistasi kaikki osa-alueet huomioon ottaen. Tämä valmennus sopii erinomaisesti myös niille, jotka eivät vielä koskaan aikaisemmin ole testanneet verkkovalmennusta itsensä kehittämisessä (sopii testaukseen pituuden ja hinnan puolesta).

Lue lisää ja lunasta Lifted START -valmennus itsellesi vain 10 eurolla täältä perjantaina 24.11.!

Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennus 49€ – aloita koska vain!

Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennus on Lifted-valmennusten kulmakivi, josta koko verkkovalmennustoimintamme sai alkunsa kolme vuotta sitten. Tämän valmennuksen julkaisusta alkaneella matkalla valmennuksiimme on osallistunut jo yli 20.000 suomalaista. Sittemmin tämän valmennuksen kehitykseen investoitujen satojen tuotekehitystuntien ja saamiemme palautteiden perusteella olemme uudistaneet valmennusta hiljattain.

Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennus

Tässä valmennuksessa rakennat luonnollisesta liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta pysyvän osan elämääsi. Valmennus sopii käytännössä kenelle tahansa, koska tässä kokonaisvaltaisessa hyvinvointivalmennuksessa ei rajoituta pelkästään liikkumiseen ja ravintoon. Erityisesti sen stressinhallintaa ja palautumista käsittelevät osiot tarjoavat arvokkaita ja käytännönläheisiä oppeja jokaiselle meistä. Lisäksi monet valmennuksen kehonpaino- ja joogaharjoitukset tarjoavat mielenkiintoista vaihtelua myös jo ennestään aktiivisesti liikkuville. Näin ollen Lifted LIFESTYLE -valmennuksen voikin todeta soveltuvan:

  • jo aktiivisesti liikkuville henkilöille, jotka halauvat monipuolistaa liikuntatottumuksiaan
  • elämäntapamuutosta tavoitteleville henkilöille, jotka tuntevat kaipaavansa tukea muutokseen
  • liiallisesta työstressistä kärsiville henkilöille, jotka haluavat ”selättää” stressin ja muuttaa suhtaumistaan siihen
  • ravintotottumuksiaan uudistaville henkilöille, jotka uskovat positiivisiin tapamuutoksiin tiukkojen kieltolistojen sijaan

Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennus on neljän viikon mittainen valmennus, jonka voit aloittaa koska tahansa. Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi valmennusalustalla yhteensä kuuden (6) viikon ajan aloittamisesta. Tulevana perjantaina valmennusta myydään huimalla alennuksella hintaan 49€ (normaalisti 76€).

Lue lisää valmennuksesta ja lunasta paikkasi valmennukseen 49€:n hintaan täältä perjantaina 24.11.

Lifted FIT -verkkovalmennus: 71,10€/kk (norm. 117€/kk) – seuraava ryhmä starttaa 15.1.2018.

Lifted FIT -verkkovalmennuksessa nostat suorituskykysi ja kehonkoostumuksesi uudelle tasolle unohtamatta kuitenkaan palautumista ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lokakuussa käynnistyneen Lifted FIT -ryhmän myötä tämän verkkovalmennuksen kokonaisosallistujamäärä ylitti juuri tuhannen osallistujan rajan. Tässäkään valmennuksessa ei unohdeta kokonaisvaltaista otetta yksilön hyvinvointiin, mutta systemaattiseen kovaan harjoitteluun ja siihen liittyvään ravintoon panostetaan muita valmennuksiamme enemmän – ihan jo valmennuksen pituuden (kahdeksan viikkoa) myötä.

Lifted FIT -verkkovalmennus

Lifted FIT -valmennuksesta merkittävästi hyötyneitä valmennettaviamme yhdistävät usein tavoitteellisuus ja merkittävä halu investoida aikaa (45min per päivä) oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Valmennus sopii henkilöille:

  • joilla on terveellisen elämän perusasiat jo hallussa, mutta he eivät ole vielä täysin tyytyväisiä. Oman unelmakropan saavuttamiseen (kehon ja mielen hyvinvoinnista tinkimättä) tarvitaan vielä tukea.
  • jotka kuntoilevat jo jonkin verran tai harrastavat liikuntaa säännöllisesti, mutta he kaipaavat lisää tehoja, ohjausta ja tavoitteita treenaamiseen
  • jotka haluavat saada lisää motivaatiota treenaamiseen sekä pysyvästi terveellisen ja tavoitteita tukevan ruokavalion (vieläpä herkullisen sellaisen)
  • kokevat, että nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja nostaa suorituskyky – voima, liikkuvuus ja lihaskestävyys – seuraavalle tasolle

Tämä yksilövalmennustemme kruununjalokivi, Lifted FIT, myydään Black Fridayn kunniaksi huomattavalla -10% alennuksella kuukausihinnasta, joka on jo tällä hetkellä vain 79€/kk (norm. 117€/kk). Eli saat jo alennetusta Super Early Bird -hinnastamme. Näin edullisesti emme ole kyseistä Lifted FIT -valmennusta koskaan myyneet.  Tee siis vuoden 2018 ensimmäinen hyvä päätös jo marraskuussa, ja nappaa ostoskoriisi Lifted FIT -verkkovalmennus. Kahdeksan (8) viikkoa kestävän valmennuksen kaikki materiaalit ovat käytössäsi yhteensä yhdentoista (11) viikon ajan.

Lue lisää valmennuksesta täältä, ja lunasta oma paikkasi valmennuksessa halvemmalla kuin koskaan aikaisemmin perjantaina 24.11.

Black Friday -hulluttelu: Lifted-paita x Lifted-kangaskassi yhteensä 15€

Black Fridayn kunniaksi alentamiemme valmennushintojen lisäksi haluamme palkita valmennettaviamme ja muuta yhteisömme tarjoamalla Lifted-paitoja ja kangasasseja järjettömään yhteishintaan. Mikäli olet haikailut oman Lifted-paidan perään, niin nyt on todellinen mahdollisuutesi!

Huippulaadukkaat paidat ovat Purewasten valmistamia – paidan ostaessa teet myös luontoa säästävän päätöksen. Paidat ovat 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja, jolloin paidan valmistuksessa on säästetty jopa 2700 litraa vähemmän vettä mitä normaalin t-paidan valmistuksessa. Paita on siis 100%:sta Lifted-laatua!

Lifted-paita ja Lifted-kassi

Black Fridayn ajan Lifted-paidat ovat verkkokaupassamme vain 15€/kpl. Lisäksi lähetämme paidan tänä päivänä ostaneille myös Lifted-kangaskassin, joita ei erikseen ole edes myynnissä. Postikulut sisältyvät paidan hintaan. Tunnusta väriä ja hanki siis omasi nyt!

Mahtavaa Black Friday:ta kaikille. Hauamme vielä muistuttaa, että omaan hyvinvointiin panostaminen on vielä mukavampaa ystävien kanssa. Liftedin valmennusyhteisöissä tutustut mitä todennäköisemmin uusiin samanhenkisiin ihmisiin, mutta silti valmennuksen aloittaminen yhdessä ystävän kanssa voi toimia hyvänä lisämotivaationa. Siksi kannattaa muistuttaa myös tuttaviasi näistä hulppeista hinnoista Black Friday:na. Sharing is Caring!

Terveisin Lifted-valmennustiimi 🙂

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!