Lifted ja Puhdistamo aloittavat yhteistyön!

puhdistamo lifted

Voimme tyytyväisenä ja erittäin innoissamme ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön Suomen ykkössuperfood -merkin, Puhdistamon, kanssa. Olemme valinneet kumppaniksemme Puhdistamon etenkin heidän korkean laadun ja huikean saatavuuden vuoksi. Puhdistamon tuotteita alkaa löytyä jo melkein marketista kuin marketista ja tietysti myös heidän erittäin toimivasta nettikaupasta.

Laadusta on puhuttava hieman enemmänkin, sillä laatu on ehdottomasti tiimillemme kovin kriteeri kun puhutaan mistä tahansa tekemisestä – oli se sitten ruokaa tai vaikkapa ajattelutyötä. Jos laatu ei ole korkealla, niin unohdamme asian suoraan, emmekä varmasti suosittele sitä myöskään asiakkaillemme. Puhdistamo on aina ollut tunnettu korkeasta laadusta, mutta se on nostanut taas pelinsä ja koko toimialan standardin uudelle tasolle. Puhdistamo tarjoaa tuotteilleen Laatutakuun, joka käytännössä tarkoittaa, että tuotteen luvataan olevan laadultaan kategoriansa paras mahdollinen vaihtoehto. Lisäksi jokainen tuotepakkaus on jäljitettävissä takaisin eränumeroihin, pakkauspäivään, alkuperämaahan, mikrobiologisiin analyyseihin jne. Merkityksellistä dataa, joka viestii siitä, kuinka paljon tuore yhteistyökumppanimme välittää laadusta.

Random food (19 of 31)

 

Arvostamme myös Puhdistamo-tiimin kovaa positiivista tekemisen meininkiä ja tavoittellisuutta. Olemmekin varmoja, että tämän yhteistyön ansiosta voimme yhdessä tavoittaa ja innostaa suurempaa joukkoa ihmisiä havahtumaan hyvinvoinnin merkityksestä! Me todella pystymme vaikuttamaan elämänlaatumme. Kun panostamme laatuun kaikessa, mitä ikinä teemmekin, tulemme huomaamaan massiivisen eron arjessamme. Tähän mennessä tuhannet valmennettavamme ovat saavuttaneet jo todella kovia tuloksia, ja uskomme että yhteistyön kautta joukko tulee vain kasvamaan ja kehittymään!

 

puhdistamo lifted

Yhteistyön ensimmäisiä hedelmiä tullaan näkemään muun muassa Liftedin uudessa Smoothie Series -Youtube-videosarjassa. Varmista, että näet jaksot ensimmäisenä ja tilaa Youtube-videosyötteemme täältä.

 

Yhteistyön julkistamisen kunniaksi haluamme antaa teille myös maukkaan alennuksen Puhdistamon verkkokauppaan! Koodilla ”lifted” saat 10%:n alennuksen kaikista Puhdistamon tuotteista täältä!

 

Energistä vuoden aloitusta kaikille!

Lifted-valmentajatiimi

Taneli, Antti ja Jukka 

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!