Asiakastarina: Työyhteisövalmennus PHZ:lle

Liftedin työyhteisövalmennukset ovat olleet apuna jo yli neljässäkymmenessä organisaatiossa. Työyhteisövalmennuksemme tähtäävät työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen ja työkulttuurin kehittämiseen. PHZ Full Stack Oy:n kanssa keskityimme etenkin sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn sekä yhteisöllisyyden tunteen kasvattamiseen.

Organisaation haasteet

PHZ Full Stack Oy on ohjelmistoyritys, joka keskittyy IT-konsultointiin. Yritys huomasi työntekijöidensä sairauspoissaolojen olevan lievässä nousussa, ja he halusivat ennaltaehkäistä stressin aiheuttamia haittoja. Lisäksi yrityksessä koettiin, ettei siellä ollut yhteisöllisyyden tunnetta: organisaatiossa haluttiinkin kehittää yhteistyötä ja saada uusia yhteisiä puheenaiheita.

PHZ / Lifted WORK // Valmennus alkaa pian from Lifted.fi on Vimeo.

Liftedin ratkaisu PHZ:lle

Tarjosimme ratkaisuksi PHZ:n henkilöstön haasteisiin räätälöityä työyhteisövalmennusta. Innostimme työntekijöitä mukaan firman kesäpäivien yhteydessä pidetyllä luennolla, missä kerroimme valmennuksesta ja siitä, miten jokainen työntekijä saisi siitä irti mahdollisimman paljon. Ennen valmennusta aktivoimme työntekijät myös ilmoittautumaan valmennukseen videon avulla. Lisäksi jaoimme julisteita, jotka aktivoivat työntekijöitä lähtemään mukaan.

Itse verkkovalmennus kesti kolme kuukautta, ja keskityimme siinä työntekijöiden hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti Lifted Methodin mukaisesti. Aloitimme valmennuskauden liveluennolla, ja pidimme valmennuksen lopuksi päätösluennon PHZ:n tiloissa.

Saavutetut tulokset PHZ:n kanssa

Kolmen kuukauden verkkovalmennuksen ja liveluentojen myötä saavutimme halutut tulokset yhdessä PHZ:n kanssa: tiimihenki kasvoi organisaatiossa, ja työntekijöiden itsensä johtamisen taidot kehittyivät. Työyhteisövalmennus oli työntekijöille toimiva vaihtoehto. Esimerkiksi valmennuksesta paljon irti saanut Matti, 35-vuotias IT-konsultti, siirtyi yksilövalmennuksiimme kehittääkseen itseään lisää.

Matti kertoi hyötyneensä etenkin valmennuksen treenisisällöistä, jotka sisältävät myös kehoahuoltavia treenejä. Samoin valmennuksen ravintopuoli kehitti jo hyvän pohjan omaavaa ruokavaliota siten, että ravinto tukee harjoittelua. Myös tapamuutosten pohtiminen innosti Mattia valmennuksessa:
– Liftedin esittelymateriaali ja kick-off olivat niin motivoivia että vaihtoehtoja ei jäänyt. Uuteen liikuntamuotoon on aina hauska tutustua, joka kerta oppii jotain uutta, itsepuolustuslajeja harrastava Matti kertoi tunnelmistaan valmennuksen jälkeen.

– Valmennuksessa katettiin monta eri aluetta. Kaikista sai jotain uutta ajateltavaa, vaikka se omalta osaltani olisikin ollut jo hallussa. Omia tottumuksia tuli tarkasteltua ulkopuolelta jolloin niitä oli helppo kyseenalaistaa. Kokonaisuutena valmennus oli kiinnostava ja mukana pysyi hyvin. Myös formaatti, jossa valmennus toimitetaan, oli todella hyvä. Materiaalit olivat saatavilla koko ajan ja uutta tuli sopivassa tahdissa.

Myös me valmentajat olimme tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin ja muutokseen, jonka huomasimme PHZ:n valmennusprosessin aikana. Laadimme jokaiselle työyhteisölle räätälöidyn kokemuksen, joten jos sinua kiinnostaa työyhteisövalmennus tai haluat kysyä jotain lisää valmennuksistamme, voit lukea lisää Lifted WORK -sivultamme tai ottaa yhteyttä tiimiimme: jukka (at) lifted.fi 

Lisää PHZ:sta voit lukea heidän kotisivuiltaan

Lisää asiakastarinoitamme videolla voit katsoa alta:

Lifted WORK x Meltwater: Yrityksen työhyvinvointi kasvuun

Lifted WORK x Luona: Kokemuksia työyhteisövalmennuksesta

Lifted on valmennusyritys, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Yrityksen kehittämän Lifted Method:in mukaisesti valmennettavia autetaan voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla. Pysyviä tuloksia yksilöiden hyvinvoinnissa saavutetaan huomioimalla ihminen kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat) sekä kiinnittämällä huomiota sopivaan valmennusvauhtiin ja innostumisen ruokkimiseen. Lifted- valmennuksien myötä yksilöt johtavat itseään todennetusti paremmin, myös pitkäjänteisesti. Tämä näkyy niin yksilöiden itsensä, mutta myös heidän edustamiensa organisaatioden lisääntyneenä hyvinvointina ja tuottavuutena. Tehokkaiden verkkovalmennusten lisäksi Liftedin palveluihin kuuluvat inspiroivat luennot ja workshopit valituista hyvinvoinnin teemoista. Get inspired, get Lifted!

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lifted Oy
Lapinlahdenkatu 3 A
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
[email protected]

Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.