REKRY: Oletko sinä Liftedin uusi Community Management Trainee?

Suhtaudutko intohimoisesti hyvinvointiin ja olet luontainen yhteisön rakentaja? Haluatko kehittää viestintätaitojasi ja auttaa ihmisiä kukoistamaan ja onnistumaan hyvinvoinnin tiellä?  

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä nostamaan tuhansien ihmisten hyvinvointi ja suorituskyky täysin uudelle tasolle, sillä haemme nyt Liftedille Community Management Traineeta!

Liftedin valmennukset ovat nousseet vauhdilla Suomen tunnetuimpien ja tehokkaimpien hyvinvointipalveluiden joukkoon. Autamme työyhteisöjä ja heidän jäseniään olemaan parhaimmillaan joka päivä, töissä ja vapaa-ajalla, kehittäen heidän hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti. Ensimmäisen viiden vuoden aikana olemme päässeet auttamaan jo yli 50 organisaatiota ja yli 20 000 suomalaista. Liiketoimintamme on kehittynyt vauhdilla moninkertaistuen, mutta kehitysvauhtimme ei kuitenkaan ole laantumassa – päin vastoin! Julkaisimme syyskuussa täysin uuden Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelun, jonka myötä otamme nyt syksyn aikana ensimmäiset askeleet myös ulkomaille.

Tiimiimme kuuluu jo yksitoista huikeaa tyyppiä, joista osa työskentelee valmennuksen parissa ja osa myynnin, markkinoinnin ja tuotannon tehtävissä. Nyt etsimme tiimimme täysipäiväistä Community Management Traineeta vahvistamaan tekemistämme entisestään! 

Oletko se sinä?

Olet etsimämme henkilö, jos…

 • uskot kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen, että meillä kaikilla on vain yksi hyvinvointi
 • haluat tehdä merkityksellistä työtä, jonka kautta pääset auttamaan tuhansia ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatuaan
 • olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat erinomaiset suomen ja englannin kielen viestintätaidot – pilkut osuvat paikoilleen, so to speak! 😉 
 • sinulla on kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä ammattimaisesti
 • olet luontainen yhteisön rakentaja, joka näkee vaivaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
 • otat rohkeasti vastuuta ja työskentelet oma-aloitteisesti
 • haluat päästä vaikuttamaan positiivisesti ihmisten ja yritysten hyvinvointiin ja suorituskykyyn
 • kunnioitat itseäsi, mutta et ota itseäsi turhan vakavasti – arvostamme sitä, että itselleen osaa nauraa!

Community Management Traineena tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja kaikenlaiset avustavat markkinointi- ja viestintätehtävät. Kokemus sisällöntuotannosta katsotaan eduksi, mutta asenne on tärkein! 

Tarjoamme sinulle…

 • merkityksellisen työn, jossa pääset auttamaan tuhansia ihmisiä tekemäsi työn kautta
 • loistavat työkaverit ja huikean tekemisen meiningin nopeasti kehittyvällä hyvinvointialalla
 • inspiroivat työskentelyolosuhteet keskeiseltä paikalta Helsingin keskustassa
 • joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • harjoittelupalkan
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksen ammattilaisilta

Etsimme tiimimme täysipäiväistä harjoittelijaa kuuden kuukauden ajaksi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen [email protected] otsikolla “Community Management Trainee: oma nimesi.” Hakuaika päättyy perjantaina 19.10.2018 ja hommat pääset aloittamaan jo 1.11. Hyvin sujunut harjoittelu voidaan mahdollisuuksien mukaan muuttaa myöhemmin työsuhteeksi.

Lisätietoja paikasta saat edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta.

Ellei paikka vastaa hakemaasi, mutta tunnet jonkun joka sopisi tehtävään, pistä ihmeessä hyvä kiertämään ja vinkkaa asiasta kaverille! 🙂

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lifted Oy
Lapinlahdenkatu 3 A
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
[email protected]

Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.