Hylkää jo uudenvuodenlupauksesi – tavoitteet saavutetaan toisin

Joka vuosi vuodenvaihdos motivoi ja innostaa monia tekemään vihdoinkin sen kauan kaivatun elämäntapamuutoksen: tänä vuonna lupaamme herätä aikaisin, treenata viisi kertaa viikossa, pudottaa viisi kiloa, lopettaa alkoholinkäytön… lista jatkuu loputtomiin – ja kuulostaa varmasti tutulta.

Toivottavasti tässä vaiheessa olet kuitenkin heittänyt uuden vuoden lupauksesi romukoppaan. Miksi suosittelemme tätä? Lue eteenpäin, niin ymmärrät. Uudenvuodenlupasuten sijaan kannattaa nimittäin keskittyä johonkin pysyvämpään, joka varmistaa, ettei sinun tarvitse tehdä samoja lupauksia itsellesi enää tulevina vuosina.

Lupausten sijalle tavoitteita ja tapamuutoksia

Vaikka suhtautumisemme uuden vuoden lupauksiin saattaa tuntua jopa karulta, ei tarkoitus ole kuitenkaan olla lannistava. Me nimittäin haluamme, että jokainen paremmasta olosta ja hyvinvoinnista haaveileva oikeasti saavuttaa sen, mistä haaveilee. Tyhjät lupaukset eivät kuitenkaan vie ketään maaliviivalle. On kuitenkin strategioita, jotka auttavat jokaista saavuttamaan oman tavoitteensa.

Olemme käsitelleet aihetta aiempinakin vuosina, ja kyseessä ovat tietenkin tapamuutokset. Lisäksi tärkeää on asettaa lupausten sijaan tavoitteita, joihin kannustamme hyödyntämään KIRMA-sääntöä. Tästä säännöstä ja tavoitteiden asettamisesta lisää Coach Jukan videolta:

Myös Lifted vastaa -sarjassa on pureuduttu tavoitteiden ja tapamuutosten merkityksellisyyteen elämäntaparemonttia tehdessä. Videosarjassa meidän tapamuutosten asiantuntijamies, coach Antti avaakin tapojen ja tavoitteiden toimivuutta seuraajillemme.

Lupausten sijaan siis tapamuutoksia ja tavoitteita – kuulostaapa helpolta! Mutta miten nämä asiat voi todella viedä käytäntöön ja juurruttaa omaan arkeensa? Nykyisin tietoa hyvinvoinnista on tarjolla enemmän kuin koskaan aiemmin, joudumme kuitenkin usein tilanteeseen, missä informaatiotulva runsaudessaan ennemmin lamaannuttaa kuin saa toimimaan. Coach Antin ja Jukan ohjeita videoilta kannattaa kuitenkin lähteä viemään käytäntöön – koska vain käytäntöön vietynä tieto on arvokasta. Jos käytäntöön vieminen tuntuu haastavalta, voi apu löytyä asiantuntevalta, innostavalta ja aktiiviselta yhteisöltä; Lifted-yhteisössä aiheesta kiinnostuneet jakavat kokemuksiaan, kannustavat toisiaan motivaatiokuoppien yli ja kirittävät treenikavereitaan maaliviivalle. Tammikuussa onkin mahtava mahdollisuus sukeltaa osaksi yhteisöämme eri valmennusten avulla!

Tavoitteita kohti kannattaa kulkea yhdessä – unohda yksin puurtaminen!

Jokaisessa valmennuksessamme keskitymme juurruttamaan tapoja osallistujien arkeen. Olipa kyseessä sitten viikon mittainen Lifted START -valmennuksemme, Lifted LIFESTYLE tai yksilövalmennustemme kruununjalokivi, Lifted FIT -valmennus, ovat tapamuutokset yksi keskeinen osa-alue valmennuksissamme. Yksilövalmennuksistamme Lifted START on tarjouksessa vielä tämän viikon ajan – jos siis haluat kurkistaa, miten tapamuutoksia juurrutetaan Lifted-yhteisössä sosiaalisen tuen ja käytännöllisten strategioiden avulla, kannattaa hyödyntää tarjous ja napata itselleen viikon mittainen verkkovalmennus!

Lifted START -verkkovalmennus 14,90€ – kokeile, miten verkkovalmennus vie kohti tuloksia!

Etkö ole koskaan kokeillut verkkovalmennusta, mutta ajatus kiinnostaisi? Lifted START -verkkovalmennus on tiivis paketti terveellisen elämän käynnistämiseen. Moni on saanut tämän avulla kaipaamansa alkusysäyksen oman hyvinvointinsa kokonaisvaltaiseen edistämiseen.

Viikon mittaisen valmennuksen aikana pääset tutustumaan verkkovalmennusalustaan ja Liftedin energiseen ja mukaansa tempaavaan valmennustyyliin sekä  oppimaan uutta hyvinvoinnistasi kaikki osa-alueet huomioon ottaen. Tämä valmennus sopii erinomaisesti myös niille, jotka eivät vielä koskaan aikaisemmin ole testanneet verkkovalmennusta itsensä kehittämisessä (sopii testaukseen pituuden ja hinnan puolesta).

Lue lisää ja lunasta Lifted START -valmennus itsellesi vain 10 eurolla täältä!

Lifted FIT alkaa jo 15.1.! Varmista itsellesi pysyvät tavat ja sosiaalinen tuki suositussa valmennusryhmässä

Lifted FIT -verkkovalmennuksessa nostat suorituskykysi ja kehonkoostumuksesi uudelle tasolle unohtamatta kuitenkaan palautumista ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lokakuussa käynnistyneen Lifted FIT -ryhmän myötä tämän verkkovalmennuksen kokonaisosallistujamäärä ylitti juuri tuhannen osallistujan rajan. Tässäkään valmennuksessa ei unohdeta kokonaisvaltaista otetta yksilön hyvinvointiin, mutta systemaattiseen kovaan harjoitteluun ja siihen liittyvään ravintoon panostetaan muita valmennuksiamme enemmän – ihan jo valmennuksen pituuden (kahdeksan viikkoa) myötä.

Lifted FIT -valmennuksesta merkittävästi hyötyneitä valmennettaviamme yhdistävät usein tavoitteellisuus ja merkittävä halu investoida aikaa (45min per päivä) oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Valmennus sopii henkilöille:

  • joilla on terveellisen elämän perusasiat jo hallussa, mutta he eivät ole vielä täysin tyytyväisiä. Oman unelmakropan saavuttamiseen (kehon ja mielen hyvinvoinnista tinkimättä) tarvitaan vielä tukea.
  • jotka kuntoilevat jo jonkin verran tai harrastavat liikuntaa säännöllisesti, mutta he kaipaavat lisää tehoja, ohjausta ja tavoitteita treenaamiseen
  • jotka haluavat saada lisää motivaatiota treenaamiseen sekä pysyvästi terveellisen ja tavoitteita tukevan ruokavalion (vieläpä herkullisen sellaisen)
  • kokevat, että nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja nostaa suorituskyky – voima, liikkuvuus ja lihaskestävyys – seuraavalle tasolle

Lue lisää valmennuksesta täältä, ja lunasta oma paikkasi 15.1. alkavaan, vuoden ensimmäiseen Lifted FIT -valmennukseen!

Alta suositelluista artikkeleista löydät tarinoita aikaisemmista Lifted FIT -valmennuksiin osallistujista.

[thrive_leads id=’41875′]

Lifted on valmennusyritys, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Yrityksen kehittämän Lifted Method:in mukaisesti valmennettavia autetaan voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla. Pysyviä tuloksia yksilöiden hyvinvoinnissa saavutetaan huomioimalla ihminen kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat) sekä kiinnittämällä huomiota sopivaan valmennusvauhtiin ja innostumisen ruokkimiseen. Lifted- valmennuksien myötä yksilöt johtavat itseään todennetusti paremmin, myös pitkäjänteisesti. Tämä näkyy niin yksilöiden itsensä, mutta myös heidän edustamiensa organisaatioden lisääntyneenä hyvinvointina ja tuottavuutena. Tehokkaiden verkkovalmennusten lisäksi Liftedin palveluihin kuuluvat inspiroivat luennot ja workshopit valituista hyvinvoinnin teemoista. Get inspired, get Lifted

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.