facebook_pixel

ELSA FRANCK

Olen personal trainer, elämäntaidonvalmentaja, ruokaa rakastava kotikokki, olohuonejoogaaja, liikkumista rakastava innokas terveyslähettiläs ja hyvänmielen välittäjä. Olen maailman rakkaimman tytön äiti, upean miehen vaimo, välittävä ystävä sekä tarmokas yrittäjä.

Olen ihan lapsesta asti tiennyt, että haluan auttaa toisia ihmisiä työkseni. Fysioterapeutti äitini ja jääkiekkoileva isäni ehkä toimi suunnannäyttäjänä, mitä kautta voisin vaikuttaa positiivisesti muiden ihmisten elämään. Valmistuin myös apuvälineteknikoksi taannoin, mutta elämä kuljetti ryhmäliikunnan ohjauksen kautta personal trainerin sekä elämäntaidon valmentajan ammattiin. Tässä sitä ollaan, sinua varten!

Olen kouluttautunut liikunnan ja ravitsemusoppien lisäksi Marika Borgin ja hänen tiiminsä opeissa MB- Elämäntaidon valmentajaksi, MB-  Master Coach- valmentajaksi, MB- Onnellisuus- valmentajaksi sekä MB- Enneagrammi-ohjaajaksi. Arvaatkin varmasti jo, että koen syvää kutsumusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, missä keho, mieli sekä sosiaalisuus ovat otettu huomioon toisiaan tukien. Ja olen ylpeä siitä, että voimme valmennuksiemme avulla vaikuttaa positiivisesti myös sinun hyvinvointiisi unohtamatta mitään näistä tärkeistä osa-alueista.

Urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat aina jollakin tavalla olleet osa elämääni. Lajitaustaa minulla on muun muassa kilpa-cheerleadingistä, thaiboxingista, fitneksestä sekä crossfitistä. Kehonpainoharjoittelu on aina kuulunut elämääni ja on huikea huomata kuinka paljon uutta senkin saralta voi oppia joka päivä. Matkan varrella on myös sattunut ja tapahtunut. Esimerkiksi nilkan murtuminen kilpa-cheerleadingissä ja haasteet raskauden sekä synnytyksen jälkeen ovat auttaneet minua ymmärtämään valmennettaviani entistä paremmin ja samalla opettaneet minua nousemaan jaloilleni yhä uudelleen.

Vahvuuteni valmentajana on aito välittäminen ja loppumaton naisenergia sekä äitiyden tuoma kärsivällisyys. Olen myös ikuinen opiskelija sekä elämän ihmettelijä, joten janoan uuden oppimista. Pyrin elämään niin kuin opetan, ja mielestäni tämän työn ehdoton suola on saada muut loistamaan. Tavoitteet kumpuavat unelmista ja itselleni on ennen kaikkea tärkeää, MITEN tavoitteisiin päästään: onnellisuus ja hyvinvointi edellä omia arvoja sekä voimavaroja kunnioittaen

Minut on ristitty osuvasti myös Liftedin ”äidiksi” ja olenkin meillä se joka varmistaa, että jokaiseen kysymykseen vastataan ja kaikki saavat tsemppausta aina kuin sitä tarvitaan. Haluan myös varmistaa omalla panoksellani, että saat kaiken irti sosiaalisesta tuesta valmentajilta, ryhmältä sekä lähipiiristäsi.

Mottoni on ”Anna hyvän kiertää”, ja minulle se merkitsee erityisesti pientenkin hyvien tekojen kasvamista suureksi. Tavoitteenani on aina ollut vaikuttaa tähän positiiviseen ketjureaktioon ja Liftedin tiiminä pystymme tähän vielä laajemmin. Haastan sinut tekemään samoin. Usko pois, se saa sinutkin loistamaan entistä kirkkaampana!

Elsa

Merkittävimmät koulutukseni aikajärjestyksessä:

Enneagrammi persoonallisuus tietous ohjaajakoulutus  (Namaste 2016)

MB- Onnellisuusvalmentaja (jatkokoulutus elämäntaidon valmentaja koulutukseen) (Namaste 2014)

MB- Master Coach (jatkokoulutus elämäntaidon valmentaja koulutukseen) Namaste) 2014

Personal trainer-koulutus (Trainerlab) (2013)

MB- Elämäntaidonvalmentaja Namaste 2013

Apuvälinetekniikan AMK 201 – Metropolia

Kurssit:

2/2015 Namaste – Elämäntaidot kouluun kouluttajakoulutus

1/2015 Namaste – Esiintymiskoulutus

9/2014 Namaste – Parisuhdevalmennus koulutusviikonloppu

3/2014 Thorax- trainer ohjaajakoulutus / Tanska

2/2013 Polte Crosstraining ohjaajakoulutus, peruskoulutus

04/2012 Etera – Erillaisuuden johtaminen

05/2011 Les Mills – BodyCombat ohjaajan koulutus