Käsittelijän seloste

Seloste koskien henkilötietojen käsittelyä Lifted Oy:n valmennuspalveluissa

Tietojen käsittelijä

Lifted Oy (jäljempänä ”Lifted”)
Y-tunnus: 2603736-2

Yhteyshenkilö tietojen käsittelyä koskevissa asioissa

Henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa yhteyshenkilö Lifted Oy:llä on Taneli Rantala. Asiaa koskevat yhteydenotot toivomme sähköpostitse osoitteeseen lifted (at) lifted.fi.

Henkilötietojen käsittelyn luonne ja tarkoitus

Keräämme henkilötietoja voidaksemme tuottaa parasta mahdollista palvelua valmennuksessamme. Henkilötietoja kerätään valmennukseen osallistuvilta ja valmennustarpeita kartoitettaessa kyselyyn vastanneilta ihmisiltä.

Henkilötietoja kerätään valmennuspalvelun tuottamiseksi. Suoritamme kyselyitä valmennustarpeiden tunnistamiseksi. Hyödynnämme kyselyissä keräämäämme tietoa valmennuksen räätälöimiseksi kohdeyleisön tarpeiden mukaiseksi.

Verkkovalmennuksessamme keräämme tietoja liittyen valmennuksen aktiivisuuteen, tiedot liittyvät suoritettujen oppituntien määrään ja kirjautumiskertoihin. Sen lisäksi keräämme tietoja oppituntien tehtäviin jätettyihin muistiinpanoihin liittyen.

Luomme palveluissamme anonymisoituja raportteja verkkovalmennuksen aktiivisuudesta sekä kyselyihin vastanneen ryhmän tarpeista.

Emme kerää yksilön terveydentilaan kohdistuvia tietoja palvelussamme.

Mitä tietoja keräämme ja mistä?

Pääsääntöisesti keräämme asiakkaidemme yhteystietoja sekä valmennukseen ja ostohistoriaan liittyviä tietoja. Tiedot kerätään pääsääntöisesti henkilöiltä itseltään tai julkisista lähteistä. Emme osta henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Verkkosivuillamme käytetään evästeitä, jotka keräävät tietoa sivujemme vierailijoiden käyttäytymisestä. Vierailijoiden käyttäytymisellä viitataan esimerkiksi siihen, millä sivuilla he vierailevat.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Olemme tarkistaneet kaikkien palveluntoimittajiemme tietosuojakäynnöt ja luoneet prosessit henkilötietojen suojaamiseksi. Pääsy henkilötietoihin on vain niillä työntekijöillä, joiden työnkuva niin vaatii.

Henkilötiedot säilytetään pääasiallisesti EU:ssa sijaitsevilla palvelimilla, lukuunottamatta Kajabi LLC:n yhtiöllemme tuottamaa verkkovalmennusalusta palvelua, jonka serverit sijaitsevat Yhdysvalloissa. Kajabi LLC takaa henkilötietojen suojan palvelimillaan.

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi vain sen ajan kun se on palvelun toimittamisen ja liiketoimintavelvoitteiden täyttämisen kannalta tarpeellista. Olemme luoneet prosessit henkilötietojen poistamiseksi.

Oikeutesi

Jos olet luovuttanut meille henkilötietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet tietoihisi liittyen:

  • oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • oikeus henkilötietojen oikaisemiseen
  • oikeus henkilötietojen poistamiseen
  • oikeus henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • vastustamisoikeus
  • oikeus siirtää henkilötiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on milloin tahansa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. Jos haluat käyttää jotain yllä mainituista oikeuksistasi, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen lifted (at) lifted.fi. Huomioithan, että tämä saattaa vaikuttaa mahdollisuuteesi hyödyntää tarjoamiamme palveluita.