Varmista, että työyhteisösi on parhaimmillaan – joka päivä!

Työyhteisön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus organisaation tuottavuuteen ja edellytyksiin menestyä liiketoiminnassaan. Varaa ilmainen Lifted-analyysi työyhteisösi hyvinvoinnin nykytilan kartoittamiseksi ja voimavarojen kehittämiseksi.

Mitä tarjoamme?

  • Workshopin henkilöstönne kehittämisestä vastaavan tiimin kanssa työyhteisönne voimavarojen nykytilan kartoittamiseksi (organisaatio- ja yksilötasolla)
  • Läpikäynnin työyhteisönne keskeisimmistä haasteista ja niiden vaikutuksista liiketoimintaan sekä tavoitteet ja mittarit näiden ratkaisemiseksi
  • Yllä olevan perusteella räätälöidyn toimintasuunnitelman työyhteisönne voimavarojen kehittämiseksi

Tartu haasteeseen ja täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä! Workshopin kesto on 90 minuuttia, eikä se sitouta sinua tai työyhteisöäsi mihinkään.

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.