Lifted rekisteriseloste

Mitä henkilötiedoillesi tapahtuu?

Tällä sivulle kerromme kuinka hyödynnämme meille annettuja henkilötietoja, kuinka keräämme niitä, kenellä on niihin pääsy, kuinka kauan säilytämme niitä, mitä oikeuksia henkilötietonsa luovuttaneilla on.

Lifted Oy on valmennusyritys, minkä johdosta keräämme henkilötietoja pääsääntöisesti valmennus-, asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Tietojen keräämien perusteena on asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä liiketoimintavelvoitteiden täyttäminen. Jos sinulla on jotain kysyttävää omiin henkilötietoihisi liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse lifted (at) lifted.fi.

Mitä tietoja keräämme ja mistä?

Pääsääntöisesti keräämme asiakkaidemme yhteystietoja, valmennustietoja sekä ostohistoriaan liittyviä tietoja. Voimme kerätä myös muita tietoja asiakassuhteen niin vaatiessa. Tämän lisäksi sivuillamme käytetään evästeitä, jotka keräävät tietoa verkkosivujemme vierailijoiden käyttäytymisestä.

Tiedot kerätään julkisista lähteistä tai henkilöiltä itseltään. Emme osta henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään pääsääntöisesti EU:n tai ETA:n sisällä. Käytössämme olevien palvelutoimittajien ratkaisuista johtuen osa järjestelmien sisältämistä tiedoista saatetaan kuitenkin käsitellä tai säilyttää myös muualla, esimerkiksi käytettävän palveluun liittyvän palvelimen sijaitessa EU / ETA -alueen ulkopuolella. Valitsemamme palveluntoimittajat suojaavat tietonsa asianmukaisesti käyttämällä tiedonsiirron perustana EU-US Privacy Shield -sertifikaatin määrittämiä vaatimuksia.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi vain sen ajan kun se on palvelun toimittamisen ja liiketoimintavelvoitteiden täyttämisen kannalta tarpeellista. Olemme luoneet prosessit henkilötietojen poistamiseksi.

Sinun oikeutesi

Jos olet luovuttanut meille henkilötietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet tietoihisi liittyen:

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Vastustamisoikeus
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Jos haluat jotain näistä oikeuksistasi käyttää, ole yhteydessä meihin lifted (at) lifted.fi. Sinulla on milloin tahansa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. Huomioithan, että tämä saattaa vaikuttaa mahdollisuuteesi hyödyntää Lifted Oy:n tarjoamia palveluita.

Firstbeat-mittaukset

Jos osallistut Lifted Oy:n tuottamaan Firstbeat-mittaukseen, saat erillisen selostuksen Hyvinvointianalyysin tietojen käyttöön liittyen.

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.