facebook_pixel

Tiesitkö, että voit saada voimaa stressistä? Sen ei tarvitse hallita elämääsi!

Opi tämä ja paljon muuta valmennuksessamme vain
19,90€/kk 12,90€/kk!

Koska sinulla on käytössäsi vain yksi hyvinvointi

Sinä olet kokonaisuus ja sinulla on käytössäsi vain yksi hyvinvointi. Siksi kehitimme kokonaisvaltaisen valmennuksen, joka tukee sinua yksilöllisesti – lähtökohdistasi ja tavoitteistasi riippumatta. Olet siis joka päivä parhaimmillasi, niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Tämä verkkovalmennus auttaa sinua olemaan parhaimmillasi joka päivä. Opit valjastamaan stressin voimavaraksesi sen sijaan, että se ajaa sinut työuupumukseen.

Lifted WAAS -verkkovalmennus tuo käyttöösi uusimman tutkimustiedon, parhaat käytännöt ja yli 20.000 suomalaisen valmentamisesta kerätyn kokemuksen. Valmennuksen osa-alueet tukevat hyvinvointisi kehittämistä kokonaisvaltaisesti.

Lifted WAAS on innovatiivinen valmennusratkaisu kokonaisvaltaisen hyvinvointisi jatkuvaan kehittämiseen. Valmennuksen osa-alueet perustuvat kehittämäämme Lifted Methodiin ja ovat palautuminen & stressinhallinta, liikkuminen, sosiaalisuus, viisaampi työ, ravinto ja mieli.

Viime vusoina lähes ”kansantaudiksi” kehittyneen burnoutin eli työuupumuksen estämisessä ja siitä toipumisessa valmennuksen hyödyt ovat selkeät. Lue lisää osa-alueista alempana tällä sivulla.

Asiakkaidemme kokemuksia Liftedistä

”Ei ole ollenkaan pikkujuttu, kun todella tekee päätöksen muuttaa elämäänsä. Yksin tähän harva pystyy, mutta Liftedin kautta olen saanut mahtavat työkalut ja mahdollisuuden avartaa maailmaani ja hyvinvointia!”

”On todella vaikeaa kuvailla sitä opin tuomaa iloa tai kehittymisen hurmiota, mutta voin ilokseni kertoa, että kroppani, jaksamiseni ja asenteeni itseäni kohtaan ovat pysyvästi muuttuneet.”

”Kiitos! Te olette ihana tiimi. Teidän uskomaton ilo, energia ja elämänmyönteisyys on niin valloittavaa ja mukaansatempaavaa.”

”Kiitos tästä valmennuksesta. Tämä on ollut erittäin antoisa ja yllätyksellinen matka myös itseeni, sillä en tiennytkään mihin kaikkeen pystyn.”

”Ruokavalinnoissa rutiinien omaksuminen pikkuhiljaa onnistui paremmin kuin tiukan dieetin noudattaminen. Lifted ei ole ”pikadieetti” tai laihdutusohjelma, vaan pysyvä elämäntavan muutos.”

Lifted on tyytyväisten asiakkaiden myötä päätynyt mm. näihin medioihin:

Aloita sieltä missä tarve on suurin

Kaipaatko tukea treeneihin, terveellisempään ruokavalioon tai palautumisesi edistämiseen? Voit aloittaa siitä minkä koet itsellesi merkityksellisimmäksi. Etkö tiedä mistä aloittaa? Ei hätää! Valmentajamme auttavat sinut sopivalle polulle.

Kehitä itseäsi ajasta ja paikasta riippumatta

Lifted WAAS -verkkovalmennus kulkee aina mukanasi. Tee rentoutumis- tai taukoliikuntaharjoitus työpäivän aikana, suorita ohjattu treeni olohuoneessa, mökillä tai kuntosalilla. Kuuntele audioluento autossa tai julkisessa kulkuneuvossa. Sinä päätät missä.

Varmista kehittymisesi valmennuksen avulla

On tavoitteenasi sitten lisätä yleistä hyvinvointiasi tai kehittää suorituskykyäsi, valmentajiemme tehtävä on varmistaa onnistumisesi. Ihmisläheinen valmennus haastaa ja auttaa sinua ylittämään itseäsi. Näin kehityt ja saavutat tavoittelemasi tulokset.

Näe ja koe saavuttamasi tulokset

Lifted WAAS -valmennus on muotoiltu niin, että asetat itsellesi sopivan haastavat tavoitteet valmennuksen eri osa-alueilla. Seuraat tavoitteidesi täyttymistä ja kehittymistäsi treenitauluista ja valmennuspolullesi asetettujen tehtävien avulla.

Ole parhaimmillasi joka päivä

Et tarvitse enää kuntosalia, koska voit treenata ohjatusti käytännössä missä ja milloin vain. Toisaalta Lifted WAAS -verkkovalmennuksen kehonpaino-, kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoitukset tukevat erinomaisesti myös muita liikuntaharrastuksiasi. Itse asiassa saat niistä jopa enemmän irti!

Lifted WAAS -valmennusyhteisö tukenasi

Kukaan meistä ei ole parhaimmillaan yksinään. Siksi olemme erityisen iloisia voidessamme esitellä sinulle tämän jatkuvan valmennuksen ympärille muodostuneen valmennusyhteisön, joka tukee ja tsemppaa toisiaan valmennuksen eri teemoissa.

Lifted WAAS -verkkovalmennuksen eri sisältöpolut palvelevat sinua elämäsi tärkeimmillä osa-alueilla

Valmennuksen sisältö on jaettu suunnitelmallisesti kehittymistäsi tukeviin sisältöpolkuihin, jotka ohjaavat kehittymistäsi hyvinvoinnin eri osa-alueilla.

Mieli-polku

Vahvista psyykkisiä voimavarojasi ja ohjaa elämääsi mielekkäiden tavoitteiden suuntaan. Mielipolulla saat uusia mielenkiintosiia työkaluja mielen hyvinvointiin ja tapamuutoksiin.

Palautuminen & stressinhallinta -polku

Saat käyttöösi päivitetyt tiedot ja taidot stressinhallintaan, ja opit myös heti viemään niitä käytäntöön. Ymmärrät palautumisesi merkityksen ja opit optimoimaan sitä.

Liikkumisen polku

Pääset kehittämään monipuolisuutta ja tehokkuutta päivittäisessä liikkumisessasi. Lisäät siten toimintakykyäsi niin arjessa kuin muissakin liikuntaharrastuksissasi.

Viisaampi työ -polku

Opit konkreettisia keinoja työsi suunnitteluun siten, että saat enemmän aikaan vähemmässä ajassa. Työskentelystäsi tulee nautinnollisempaa ja tehokkaampaa.

Ravinto-polku

Opit ymmärtämään ravinnon merkityksen osana jokapäiväistä hyvinvointiasi. Saat käyttöösi strategioita ja toimintatapoja, joiden avulla siirrät konkreettiset opit myös käytäntöön, eli keittiöön.

Treenit & harjoitukset -polku

Löydät kuukausittain päivittyvästä treenikirjastosta ison kasan Liftedin kehonpaino- ja kehonhuoltotreenejä sekä joogaharjoituksia.

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan juuri nyt?

1.

Menestyvät huippu-urheilijat, johtajat ja yrittäjät käyttävät valmentajia ollakseen parhaimmillaan joka päivä. Me Liftedillä autamme sinua olemaan parhaimmillasi päivästä toiseen.

2.

Valmennuksen hinta-laatusuhde on todella hyvä. Yli 20.000 suomalaista valmennettua henkilöä ja viisi vuotta jatkuvaa kehitystyötä ovat auttaneet paketoimaan valmennukseen kaiken oleellisen.

3.

Lifted WAAS -valmennus käynnistyi ensimmäisen kerran syyskuussa 2018. Pääset nyt mukaan  maksamalla ensimmäisestä kuukaudesta vain 12,90€. Voit peruttaa tilauksesi koska vain ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme.

4.

Kun teet päätöksen ja ostat valmennuksen nyt, niin saat muistutuksen valmennuksen alkamisesta syyskuun alussa. Varmistat näin jo nyt, että olet syksyllä parhaassa mahdollisessa iskussa niin henkisesti kuin fyysisesti.

5.

Jatkuvan valmennuksen käyttö on joustavaa. Voit peruttaa tilauksesi koska vain ilmoittamalla meille. Lisäksi saat rahasi kokonaan takaisin 14 päivää ostohetkestä, mikäli muutat mielesi.

6.

Mikäli uskot hyvinvoinnin jatkuvaan kehittämiseen niin kuin mekin, voit ostaa verkkovalmennuksen koko vuodeksi (12kk) kymmenen kuukauden (10kk) hinnalla.

Lähde mukaan valmennukseen!

Kokeile – voit lopettaa milloin vain

2018/09/30 23:59:59

Ensimmäinen valmennuskuukausi alennettuun hintaan 12,90€

Jatkossakin hinta vain 19,90€/kk

Osta valmennus koko vuodeksi 10 kuukauden hintaan 199€

Liikuntaseteleillä 120€/6kk tai 199€/12kk

Maksut hoidetaan Paytrail Oyj ja Payment Highway maksulaitosten kautta, joiden toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, niin lue ohjeet tämän sivun pohjalta ”Yleisimpiä kysymyksiä” -osiosta.

Haluatko Lifted WAAS -valmennuksen organisaatiosi käyttöön?

Yleisimpiä kysymyksiä

Voinko maksaa valmennuksen työnantajani tarjoamalla liikuntaedulla? Jos, niin mitkä liikuntaedut käyvät teillä maksutapana ja miten toimin?

Voit hyödyntää valmennusmaksujen suorittamiseen työnantajasi tarjoamaa liikuntaetua vähintään kuusi (6) kuukautta kerrallaan. Hyväksymme maksutavaksi seuraavat liikuntaedut:

 • Smartum (liikuntasetelit ja saldo)
 • Edenred (liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Edenred-kortti)
 • ePassi
 • Tyky-setelit

Tarkemmat ohjeet eri maksutapojen hyödyntämiseen löydät alta.

Maksaessasi liikuntaseteleillä (Smartum, Edenred tai Tyky), toimi näin:

1) Postita meille kirjekuoressa vähintään kuuden (6) valmennuskuukauden arvoinen määrä liikuntaseteleitä lisäten kirjeen saatteeksi seuraavat tiedot:

 • nimesi
 • sähköpostiosoitteesi
 • valmennuksen nimi (Lifted WAAS)
 • maksamasi valmennuskuukausien määrä (vähintään 6 kk)

2) Lähetä kirje osoitteeseen:
Lifted Oy
Lapinlahdenkatu 3 A
00180 Helsinki

3) Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], jotta tiedämme, että liikuntasetelisi ovat tulossa. Lisää sähköpostiviestin otsikoksi ”Liikuntasetelimaksu + oma nimi + Lifted WAAS x kk”.

Vahvistamme sinulle setelien vastaanottamisen niiden tultua perille.

Maksaessasi ePassilla, Edenred-kortilla tai Smartum-saldolla, toimi näin:

1) Kirjaudu sisään palveluntarjoajan järjestelmään omilla tunnuksillasi osoitteessa (www.epassi.fi / www.smartum.fi)

2) Aloita kirjoittamalla valikkoon Lifted Oy. Järjestelmän löydettyä Liftedin, valitse se palveluntarjoajaksi ja valitse ”seuraava”

3) Kirjoita valmennuksen hinta euroissa (vähintään 6 kk kerrallaan)

4) Kirjoita palvelunkuvaukseen seuraavat tiedot:

 • nimesi
 • sähköpostiosoitteesi
 • mitä maksu koskee, esim. “Lifted WAAS x kk”

5) Säilytä saamasi viesti kuittina

6) Suoritettuasi maksun, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin vahvistamme maksusi ja saat valmennuksen käyttöösi saman tien.

Huomioithan, että hyödyntäessäsi liikuntaetua valmennusmaksuihin emme voi tarjota muilla maksutavoilla voimassa olevaa 100 % tyytyväisyystakuuta. Maksamallasi “rahalla” ei siis ole palautusoikeutta. Emme myöskään voi antaa vaihtorahaa.

Sopiiko Lifted WAAS -valmennus minulle?

Sopii. Lifted WAAS on suunniteltu kaikille sopivaksi lähtökohdista ja tavoitteista riippumatta. Valmennus tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi yksilöllisesti siinä elämäntilanteessa, missä olet juuri nyt.

Kaipaatko tukea treeneihin, terveellisempään ruokavalioon tai palautumisesi edistämiseen? Voit aloittaa valmennuksen juuri siitä, minkä koet itsellesi tällä hetkellä merkityksellisimmäksi. Eikä huolta, ellet tiedä mistä aloittaa! Valmentajamme auttavat sinut sopivalle polulle.

Olen kiireinen. Sopiiko valmennus minulle?

Lifted WAAS (‘Wellbeing as a Service’) perustuu nimensä mukaisesti ajatukseen siitä, että hyvinvointi on jatkuvaa. Siksi valmennus kulkee aina mukanasi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Mitä kiireisempi elämä sinulla on, sen tärkeämpää on huolehtia omasta jaksamisesta. Valmennuksen fokus onkin rutiinien luominen nimenomaan kiireiseen arkeen, sillä jo pienilläkin tapamuutoksilla voi olla suuri vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Voit tehdä rentoutumis- tai taukoliikuntaharjoituksen työpäivän aikana tai suorittaa ohjatun treenin kuntosalilla, omassa olohuoneessa tai mikset mökillä. Audioluennon voit kuunnella autossa, julkisessa kulkuneuvossa tai oikeastaan missä tahansa oletkin. Jo viisi minuuttia päivässä on parempi kuin ei mitään.

Olemme viisivuotisen historian aikana onnistuneet luomaan rutiineja kiireisille ihmisille aina yrittäjistä ja uraohjuksista lääkäreihin ja perheenäiteihin. Jos siis he onnistuivat tässä, niin onnistut sinäkin!

Minulla ei aikasemminkaan ole ollut valmentajaa. Miksi tulisin mukaan nyt?

Yltääksemme täyteen potentiaaliimme ja ollaksemme parhaimmillamme joka päivä uskomme vakaasti, että meistä jokainen tarvitsee valmentajan – lähtökohdista riippumatta. Oli kyseessä sitten huippu-urheilija tai tietotyöläinen, perheenäiti tai kansainvälisen yrityksen johtaja, maailman parhaimmistollakin on valmentajansa – miksei siis sinullakin?

Valmennuksessamme saat aikaan tuloksia nopeammin ja vaivattomammin, sillä me olemme suunnitelleet matkan sinua varten valmiiksi. Voit keskittyä sinulle juuri nyt merkityksellisimpään hyvinvoinnin osa-alueeseen tai, mikäli aikaa on enemmänkin, useampaan osa-alueseen samanaikaisesti. Sinulla on tukenasi osaava ja innostava valmentajien joukko ja, mikä parasta, huikean valmennusyhteisön tuki. Et jää polkemaan paikoillesi, eikä alkuinnostuksesi lopahda ensimmäisen haasteen kohdalla. Yhdessä olemme vahvempia!

Onko valmennuksella tyytyväisyystakuuta?

Lifted WAAS -valmennuksella on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin ensimmäisen 14 päivän sisällä valmennuksen aloitettuasi – kysymyksittä! Kehitämme kuitenkin Lifted WAAS -verkkovalmennusta jatkuvasti koko tiimin voimin ja uskomme, että et tule katumaan päätöstäsi tulla mukaan valmennukseen. Siispä, jos jokin mietityttää tai sinulla herää kysymyksiä valmennuksesta, olethan yhteydessä meihin.

Huomioithan, ettei meillä ole mahdollisuutta palauttaa liikuntaetumaksuja tai etukäteen maksettuja valmennusmaksuja esimerkiksi vuositilauksen tehtyäsi.