facebook_pixel

LIFTED WORK -verkkovalmennus

On täysin uudenlainen hyvinvointivalmennus yrityksille ja yhteisöille. 10 viikon verkkovalmennuksessa luodaan pysyviä tuloksia sekä yksilöiden että koko yhteisön hyvinvointiin, suorituskykyyn ja tiimihenkeen!

 

Haluan kuulla lisää Lifted Work -yritysvalmennuksesta

Tehokas ja helppokäyttöinen 10 viikon valmennus räätälöidään teidän työyhteisönne tarpeisiin

Pysyviä tuloksia sekä työyhteisönne hyvinvointiin että yksilöiden tehokkuuteen ja terveyteen

Vaivaton ja nopea valmennuksen toteutus ”avaimet käteen” -periaatteella

Aktivoimme myös hyvinvointiinsa vähemmän panostavia “riskiryhmiä”

Palautteen kerääminen, raportointi ja suunnitelma kehitykseen pitkällä aikavälllä

Nostamme työyhteisönne yhteishenkeä

Poimintoja työyhteisöistä, joiden hyvinvointia ja suorituskykyä olemme kehittäneet:

Valmennus perustuu Lifted Methodiin

Tuhansien ihmisten ja vuosien yhtämittaisen valmentamisen perusteella olemme luoneet todistetusti toimivan valmennusjärjestelmän, Lifted Methodin. Sen avulla tunnistamme ja voitamme yrityksenne henkilöstön tärkeimmät hyvinvoinnin haasteet.

Lifted Method tähtää aina pysyvien muutosten luomiseen ja hyvinvoinnin kehittämiseen kokonaisvaltaisesti.

Metodi pohjautuu uusimpaan tutkimustietoon ja sen avulla nostamme elämänlaatua ja työtehoa merkittävästi.

Lifted porukalla on sekä rautainen ammattitaito että timanttinen meininki.

Valmennuksiin ja hyvään fiilikseen jää koukkuun ja sitä tartuttaa myös muihin. Tahti on juuri sopiva, valmennuksen
saa ujutettua haastavaankin elämäntilanteeseen ja tarjoaa hyvän rakenteen oman ajan ottamiselle ja itsensä kehittämiselle, jonka kautta
on sitten voimia kaikkeen siihen muuhun elämässä. Yhteisöllisyys auttaa ylläpitämään motivaatiota kivalla tavalla. Hinta/laatu -suhde todellakin kohdallaan!

Rina Sirén

Senior work well-being specialist

Miten Lifted WORK -valmennus toimii käytännössä?

Valmennukseen osallistujat saavat kolmena tai neljänä arkipäivänä viikossa oppitunteja Lifted Methodin keskeisistä teemoista.

Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja ja Just-Press-Play -treenejä.

Keskimäärin valmennettava käyttää aikaa n. 20 min per päivä, neljänä päivänä viikossa. Tehokas valmennus vapauttaa osallistujien aikaa sen kuluttamisen sijaan.

Valmennusmateriaalimme ovat käytettävissänne selainpohjaisessa oppimisympäristössä tietokoneella, puhelimella ja pädillä, kellon ympäri.

Osallistujat pääsevät keskustelemaan toisten osallistujien kanssa, ja kaikilla on lisäksi käytössä ammattivalmentajien jatkuva tuki.

Valmennettavat aktivoidaan viikottain yksinkertaisilla mutta tehokkailla tehtävillä, jotka rakentavat tapoja.

Lifted Methodin kaikki askeleet pohjautuvat ihmisen optimaaliseen oppimiseen ja ovat kriittisiä pysyvien tulosten saavuttamiseksi.

Lifted Work valmennus paransi selkeästi meidän työntekijöiden hyvinvointia sekä tiimikulttuuriamme. Valmennuksen läpikäynti oli helppoa ja johdonmukaista, verkkopohjainen valmennus toimi sulavasti. Kymmenen viikon valmennusjakson opit näkyvät toimistolla vielä vuosi valmennuksen jälkeen mm. työntekijöiden työtapojen kehittymisenä, aktiivisena taukoliikkumisena. Saimme aktivoitua myös normaalisti terveydestään vähemmän kiinnostuneita henkilöitä kohti elämäntapamuutoksia. Kiitos Valmennuksesta!

Jace Nieminen

Development Manager, Parcero

Me otettiin Liftedin valmennus sen takia, että me olemme hyvän unen lähettiläs ja haluamme välittää sitä hyvää oloa, mutta usein voidaan unohtaa se oma henkilökunta. Miten me itse voidaan?

Liftedissä meitä viehätti kokonaisvaltaisuus. Valmennuksissa niin itselle kuin kollegoille aina joku lamppu syttyi – Liftedin valmennus on saanut aikaan positiivisia konkreettisia muutoksia. Voin lämpimästi suositella hyvinvointivalmennusta!

Jaana Tarkki

Sales Director, Familon

Me päädyttiin Liftediin sen takia koska me tarvittiin laadukas, hyvä, luotettava yhteistyö kumppani. Lifted on kyllä täyttänyt tässä suhteessa kaikki meidän tiukat kriteerit.

 

Janne Mälkki
Head of Sales, Tallink Silja

 

Pitkästä aikaa mielenkiintoinen, piristävä ja ihan meitä jokaista koskettava luento. Paljon vinkkejä jokapäiväiseen elämiseen miten jo pienilläkin asioilla saa muutosta parempaan jaksamiseen.

 

silja-logo

Tomi Pullinen

Sales Manager, Tallink Silja

Liftedin luento oli osana osastomme virkityspäivää.  Monipuolinen esitys tarjosi varmasti jokaiselle kuulijalle  konkreettisia esimerkkejä, joilla nostaa omaa hyvinvointia ja  työtehokkuutta. Liftedin positiivisen asenteen ja  interaktiivisen esityksen vuoksi luentoa oli miellyttävä  seurata.


logo-neste-jacobs2

Tomi Heikkilä

Neste Jacobs

Yrittäjänä minulla on ollut vaikea löytää aikatauluuni sopivia liikuntamuotoja ja Lifted onnistui  tuomaan arkeeni positiivisia muutoksia liikkumiseen ja ruokavalioon. Erityisen palvelusta teki se  että Liftedin pojat ei yrittänyt väkisin muuttaa hektistä aikatauluani, vaan auttoivat löytämään  terveellisiä muutoksia jotka sopivat minun aikataulun ympärille. Liftedin kaverien positiivinen  meininki tarttuu omaan tekemiseen vaikka väkisin 🙂

walkbase-logo-2014

Tuomas Wuoti

CEO, Walkbase

Näin sadat Lifted WORK -valmennuksen käyneet osallistujat arvioivat valmennuksemme.

  • Valmennukseen osallistuneista 95,3 % koki hyötyneensä valmennuksesta
  • Osallistujat arvioivat valmennukseen laaduksi keskimäärin 4,2 / 5

%

Onnistuin parantamaan ruokavaliotani valmennuksen aikana

%

Energiatasoni nousivat valmennuksen aikana

%

Aktiivisuustasoni (liikkuminen ja treenaaminen) nousi valmennuksen aikana

Miksi valita Lifted WORK?

  • Valmennus räätälöidään kyselyllä teidän yrityksenne keskeisimpien hyvinvoinnin haasteiden kehittämiseen.
  • Valmennuksessa luodaan pysyviä tuloksia. Tähän tehokkain keino on tapamuutoksien kautta valmentaminen.
  • 10 viikon kesto mahdollistaa tapamuutokset paljon yksittäistä interventioluentoa tehokkaammin.
  • Työyhteisöllenne räätälöidyn valmennuskokonaisuuden lisäksi kaikilla työntekijöillänne on mahdollisuus sparrata koko valmennuksen ajan henkilökohtaisen valmentajan kanssa
  • Saatte valmennuksen pohjalta kattavasti informaatiota yrityksenne hyvinvoinnin haasteista sekä ideoita jatkokehittämiseen valmennuksen jälkeen.
  • Valmennus toimii pääasiallisesti verkossa, mutta sisällytämme siihen toivomuksenne mukaan myös live aloitusja lopetusluennot.
  • Saatte lisäarvopalveluna käyttöönne videomateriaalin henkilöstönne aktivoimiseen valmennukseen. Saatte myös mahdollisuuden tallentaa valmennuksen tuloksia kohentuneen työnantajakuvanne viestimiseksi.

Sain erittäin paljon hyötyä Liftedin valmennuksesta.

Energiatasoni kasvoivat oikeasti paljon! Superhauska ja selkeä valmennus,
joka muokkautuu kiireiseenkin aikatauluun – suosittelen!

Maria Heimonen

Lääkäri

Valmentajat

Olemme perustaneet Liftedin vuonna 2013 tarjotaksemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluita suomalaisille ja nostaaksemme kansakuntamme terveyttä ja yritystemme kilpailukykyä. Taustaltamme olemme kaupallisen alan osaajia, mutta intohimomme on aina ollut kehittää ihmisten hyvinvointia ja suorituskykyä. Vahvuutemme on yhdistää uusin tutkittu tieto kokonasvaltaisesta hyvinvoinnista, ilman dogmaattisuutta, modernin työelämän realiteetteihin. Olemme valmennustiimissä myös itse kohdanneet ja voittaneet hyvin yleiset ongelmat arjen kiireiden, stressinhallinnan, energisyyden, aikataulujen hallinnan suhteen ja sittemmin auttaneet jo tuhansia ihmisiä ja kymmeniä yrityksiä menestyksekkäästi saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan elämänlaatuaan!

Taneli Rantala

Head Coach

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja vaikuttaja. Tanelin kokonaisvaltainen näkemys ja osaaminen auttavat valmennettavat tavoitteisiinsa tehokkaammin ja nautinnollisemmin. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin. KTM, toiminut aiemmin strategikonsulttina.

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen ja käytännönläheinen valmentaja, joka tuo näkökulmaa ja ymmärrystä etenkin naisten sekä äitien valmennukseen. Entisenä kilpaurheilijana sekä nykyisenä elämäntaitovalmentajana Elsa vastaa työelämän ja vapaa-ajan tasapainoisesta sovittamisesta. Elsa on erikoistunut myös tiimidynamiikan systemaattiseen parantamiseen niin asiantuntija- kuin johtoryhmätasolla.

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja ja moderniin johtamiseen erikoistunut asiantuntija. Sarjayrittäjä vuodesta 2012. KTK.

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja ammattitaitoinen kehonpainoharjoitteluvalmentaja, ravintoluennoitsija ja motivaattori, joka innostaa valmennettavansa takuuvarmasti ylittämään itsensä! Jukka on työskennellyt myös pörssiyhtiössä business controllerina ja tietää modernin tietotyön haasteet. KTM.

Jukka Joutsiniemi

Puhelinnumero +358 442 711 487
Email: jukka@lifted.fi

Jätä yhteystietosi tähän, jotta voimme keskustella teidän työyhteisönne hyvinvoinnin parantamisesta!

5 + 2 =

Lifted porukalla on sekä rautainen ammattitaito että timanttinen meininki. Valmennuksiin ja hyvään fiilikseen jää koukkuun ja sitä tartuttaa myös muihin. Tahti on juuri sopiva, valmennuksen saa ujutettua haastavaankin elämäntilanteeseen ja tarjoaa hyvän rakenteen oman ajan ottamiselle ja itsensä kehittämiselle, jonka kautta on sitten voimia kaikkeen siihen muuhun elämässä. Yhteisöllisyys auttaa ylläpitämään motivaatiota kivalla tavalla. Lifted sai minut haluamaan treenata säännöllisesti ja paljon ja opetti hyvät edellytykset onnistumiselle monella eri elämän osa-alueella. Hinta/laatu -suhde todellakin kohdallaan! Ainahan sitä on itse vastuussa elämästään ja tässä tunne ei ollut, että ”teen, koska käsketään” vaan ihan aito ”teen, koska haluan!”. Siinä on liftedin taika <3

Rina Sirén

DI / Work Wellbeing Senior Specialist

Pienen lapsen äitinä omalle treenaamiselle on välillä vaikea löytää aikaa. Liftedin tehokkaat treenit oli kuitenkin helppo sovittaa kiireiseenkin päivään. Motivaatiokin liikkumiseen löytyi helposti, kun tiesi aina että on huippu treeni valmiina odottamassa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mulle tämä valmennus sopi kaikin puolin kuin nappisilmään. Arvostan myös Liftedin tervehenkistä ravintofilosofiaa kovasti! Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Pilvi Mäntynen

Hammaslääkäri