facebook_pixel

LIFTED METHOD

Lifted Method

Sinä olet kokonaisuus ja hyödyt eniten kokonaisvaltaisesta valmennuksesta, jossa on otettu huomioon eri osa-alueiden täydellinen yhteispeli ja tuki. Eri elämänalueiden kehittäminen satunnaisesti yhdistäen ei tule tuottamaan kaikkein suurinta kehitystä, eikä se ole myöskään se nautinnollisin tie. Kun yhdistämme hyvinvoinnin tärkeimmät tekijät suunnitelmallisesti toisiaan tukien, maailma aukeaa ja tavoitteesi tuntuvat vain varmoilta välipysäkeiltä, joiden läpi tulet kävelemään ilman epäröintiä ja kysymyksiä. Lifted Method on vuosien kehityksen ja tuhansien ihmisten valmennuskokemuksen perusteella rakennettu järjestelmä, jonka saavuttamat tulokset ovat uskomattomia ja todellisia. Lue lisää jokaisesta osa-alueesta ja filosofiastamme alta.

“Most people have no idea how good their bodies are designed to feel.”

Mieli

Jos keskityt vain fyysiseen hyvinvointiisi unohtaen mielesi hyvinvoinnin ylläpitämisen ja kehittämisen, jätät huomiotta puolet potentiaalistasi. Henkiset ominaisuutesi ja kykysi hyötyvät siitä, että olet fyysisesti hyvässä kunnossa, mutta myös toisinpäin. Tulet saamaan myös kropastasi huomattavasti enemmän irti, kun varmistamme, että mielesi ja kroppasi pelaavat samassa tiimissä! Vaikka mielen kehittäminen voikin kuulostaa abstraktilta ja haastavalta, helposti ymmärrättävien oppiemme ja harjoituksiemme avulla löydät itsestäsi vahvuutta, joka tulee tekemään sinusta vahvemman ja onnellisemman yllättävän nopeasti.

The mind is everything. What you think, you become. – Buddha

Liikkuminen

Kehosi on uskomaton kokonaisuus. Sen yksittäiset lihakset, luut ja jänteet liittyvät yhteen muodostaen koneiston, joka pystyy miltei kaikkeen mitä sille opettaa. Se tarvitsee monipuolista liikettä toimiakseen haluamallasi tavalla. Halusitpa sitten onnistua tavoiteliikkeessäsi, päästä eroon jäykkyydestäsi ja kivuistasi, saavuttaa unelmiesi kehonkoostumuksen tai vain keveymmän paremman olon, kehosi hyötyy kokonaisvaltaisen liikkumisen opeistamme valtavasti. Treenaaminen voi olla hauskaa ja nopeaa kun se tekee järkevästi ja suunnitelmallisesti innostavien valmentajien johdatuksella. Liikkuminen ei ole kuitenkaan vain treeniä, vaan tulemme auttamaan sinua myös liikkeen mahdollisuuksien näkemisessä kaikkialla elämässäsi ympäri vuorokauden. Tämän lisäksi otamme käyttöömme parhaat tavat kehonhuoltoon, mikä nostaa hyvinvointisi ja suorituskykysi uusiin huippuihin!

MOVE. MORE… if you won’t… one day you may not be able to. – Ido Portal

Ravinto

Ravinnon tulisi olla elämässäsi elementti, josta saat energiaa ja virtaa päiväsi tarpeisiin ympäri vuorokauden. Se tukee sinua tavoitteidesi kanssa ja suhteesi siihen on terve – se ei hallitse sinua, mutta samalla arvostat sitä merkittävästi. Terveellinen ruoka voi olla sekä herkullista että innostavaa! Valmennuksissamme opit ymmärtämään ravinnon merkitystä ja toimintatapoja, mutta ennen kaikkea autamme sinua viemään konkreettiset opit myös käytäntöön. Vain silloin näillä tiedoilla on merkitystä! Ravinto vaikuttaa todella merkittävästi yleiseen oloosi, suorituskykyysi, kehonkoostumukseesi ja jopa mielialaasi. Jos tavoitteenasi on päästä eroon kroppasi ylimääräisestä rasvasta, ravinnon merkitys on uskomattoman korkea, paljon liikkumista tärkeämpi. Ravinnon kriittisen roolin vuoksi annamme sille merkittävästi huomiota valmennuksissamme. Opit ovat tehokkaita ja helposti elämääsi sopivia – niin toimivia, että haluat varmasti pitää ne mukana elämässäsi aina. Nyt loppui väsymys, kaloreiden laskeminen, painonpudotusjojoilu ja diettaus!

Let food be thy medicine and medicine be thy food. – Hippocrates

Palautuminen ja Stressinhallinta

Palautumisen ja stressinhallinnan huomioiminen on monille ihmisille ensimmäinen ja kaikista hyödyllisin askel matkalla kohti parempaa hyvinvointia ja suorituskykyä. Jopa kovaa treenaaminen ja ruokavalion tarkka optimointi menettävät merkityksensä jos palautuminen on riittämätöntä. Kun taas palautuminen on oikeasti hallittua, se tukee sinua kaikessa mitä teetkään. On olemassa huonoa ja hyvää palautumista – me kerromme sinulle laadukkaan palautumisen työkalut, jotta se olisi mahdollisimman tehokasta ja elämääsi sopivaa. Tämä osa-alue, muiden osa-alueiden tapaan, voi muuttaa käsityksesi hyvästä olosta täysin.

The journey of a thousand miles must begin with a single step. – Chinese Proverb

Sosiaalisuus

Elämänmuutokset epäonnistuvat, koska teemme muutoksesta itsellemme liian vaikean emmekä etene suunnitelmallisesti, mutta erittäin usein myös sosiaalisen tuen puutteen vuoksi. Vaikka sinä yrität parantaa tapasi, ympäröivät ihmiset töissä, koulussa, kaveriporukassa ja kotona vetävät sinua takaisin alaspäin omalle tasolleen. Jaksat hetken, mutta heikkona hetkenä annat periksi ja vähitellen palaat entiseen. Tämä kaikki sen takia, ettei apunasi ja tukenasi ole ihmisiä, joilla on kanssasi sama suunta elämässä. Energisen elämäntavan ylläpitäminen on moninkertaisesti helpompaa kun sinulla on valmennuskavereita ja valmentajatiimi apunasi aina tarvittaessa. Vaikka sinusta tuntuisikin, että pärjäät yksin, tulet menestymään huomattavasti helpommin sekä etenkin nauttimaan matkastasi enemmän kun otat Lifted-yhteisön tueksesi. Jakaminen ja tukeminen ovat tutkimuksien mukaan isoimpia onnellisuuden lähteitä, ja olemmekin ottaneet tämän vahvasti huomioon myös kaikissa valmennuksissamme. Anna yhteisömme vaikuttaa positiivisesti myös sinun elämääsi!

”Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.” – Henry Ford

Lifted-valmennukset

Jokainen valmennuksemme on erittäin pitkälle suunniteltu, testattu ja kehitetty kokonaisuus, joka toimii itsenäisenä kokonaisuutenaan. Yhdessä valmennuksemme muodostavat kuitenkin valmennuspolun, jonka avulla sinä voit kehittyä entistä tehokkaammin ja nautinnollisemmin. Olit sitten vasta-alkaja tai ammattilainen suosittelemme kaikille aloittamaan valmennuksemme Lifted LIFESTYLE -valmennuksesta, joka varmistaa, että tasapainoisen hyvinvoinnin perusteet iskostuvat käytännössä elämääsi – antaen sinulle merkittävän määrän energiaa ja keveyttä jokaiseen päivääsi! Tästä on täydellistä jatkaa Lifted FIT -valmennukseen, jossa nostamme tulokset, yhteisöllisyyden ja meiningit aivan uudelle tasolle! Tuloksia ropisee ja suunpielet nousevat uuteen korkeusennätykseen!

Yrityksille tarjoamme räätälöityjä ja kokonaisvaltaisia valmennuksia:

”A goal without a plan is just a wish.”