facebook_pixel

Lifted toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 27.4.2017 alkaen. Päivitetty 10.8.2018.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lifted Oy (y-tunnus 2603736-2). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkon välityksellä osoitteesta www.lifted.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilattu tuote/tilatut tuotteet sekä tilauksen hinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • tilausnumeron
 • tilauspäivämäärän
 • tilatun tuotteen
 • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassamme voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, LähiTapiola, Nooa, Nordea, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Säästöpankit, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksukorttiveloitukset toteuttaa Payment Highway. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Verkkopankkimaksut tehdään Paytrail Oyj:n kautta. 

Maksaminen onnistuu myös Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu -palveluita hyödyntäen. Tässä tapauksessa laskuttamisesta huolehtii Jousto. Jousto-maksujen maksamiseen liittyen pyydämme teitä olemaan tarvittaessa suoraan yhteydessä osoitteeseen: [email protected]

Näiden lisäksi hyväksymme maksutapana myös työnantajan tarjomat liikuntaedut:

 • Smartum (liikuntasetelit ja saldo)
 • Edenred (Virike-setelit ja Edenred-kortti)
 • ePassi
 • Tyky-setelit

Hyödyntäessäsi työnantajan tarjoamaa liikuntaetua pyydämme suorittamaan maksun, eli toimittamaan meille paperiset etusetelit tai suorittamaan verkkomaksun, vähintään kuudelta (6) kuukaudelta kerrallaan. Huomioithan, että emme voi palauttaa liikuntaedulla maksettuja maksuja.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimivat Paytrail Oyj (2122839-7) sekä Payment Highway / Solinor Oy (1796717-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Verkkopankkimaksaminen, Paytrail:

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksukorttimaksaminen, Payment Highway / Solinor Oy:

Maksaminen maksukortilla tapahtuu Solinor Oy:n Payment Highway -ratkaisua hyödyntäen. Tällöin korttilaskussa/tiliotteessa maksun saajana on Lifted.fi.

Solinor Oy (y-tunnus: 1796717-0)
Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki
Puhelin: 010 2792940
www.solinor.fi

Toimitusaika ja -tapa

Annamme ostajalle pääsyn ostettuun tuotteeseen nopeasti. Lifted UNLIMITED –valmennuksen ostajalle pääsy valmennukseen annetaan mahdollisimman pian maksusuorituksen jälkeen. Lifted WAAS -valmennukseen annetaan ennakko-ostajalle pääsy aikaisintaan valmennuksen alkaessa 10.9.2018. Sen jälkeen pääsy valmennukseen annetaan mahdollisimman pian maksusuorituksen jälkeen. Pääsy valmennuksiin toimitetaan elektronisesti tilaussähköpostiosoitteen avulla. Varmistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

Toimituskulut

Valmennustuotteillamme ei ole toimituskuluja.

Lifted UNLIMITED sekä Lifted WAAS -valmennukset

Lifted UNLIMITED sekä Lifted WAAS -valmennuksen maksaminen poikkeaa muiden valmennustuotteiden maksamisesta. Näiden tuotteiden ostamiseen voi käyttää ainoastaan Payment Highway -maksukorttimaksua. Ensimmäinen maksu tapahtuu tehdessäsi tilauksen, jonka jälkeen veloitus valmennuksesta tapahtuu automaattisesti syöttämältäsi maksukortiltasi kuukauden välein.

Lifted WAAS -valmennuksen osalta, kun teet tilauksen ennakkoon eli ennen valmennuksen alkamista 10.9.2018, maksat ensimmäisen kuukauden maksun tilauksentekohetkellä, jonka jälkeen seuraava maksu veloittuu kortiltasi kuukauden päästä valmennuksen alkamisesta, eli 10.10.2018.

Voit irtisanoa valmennuksen milloin haluat. Tämän tehtyäsi sinulta ei enää veloiteta seuraavan kuukauden maksua, ja valmennusmateriaalit ovat käytettävissäsi kuluvan maksukauden loppuun asti.

Tyytyväisyystakuu

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus valmennuksen alkamispäivästä lähtien.

Tyytyväisyystakuun voit käyttää ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen [email protected]:

 • nimesi
 • sähköpostisosoitteesi
 • tilausnumerosi
 • sekä halutessasi mahdollisen syyn valmennuksesta pois jättäytymiseen

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua valmennuksen aloittamisesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Huomioithan, että hyödyntäessäsi valmennusmaksujen suorittamiseen työnantajan tarjoamaa liikuntaetua meidän ei ole mahdollista palauttaa maksettuja maksuja eikä myöskään antaa vaihtorahaa.

Ongelmatilanteet toimituksessa

Mikäli ilmoittautumisohjeet valmennukseen eivät ole tulleet sinulle perille sovittuna aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected]

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilauksentekoa tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lifted Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu käsittelemään niitä tietosuojalain puitteissa. Lisätietoja voi kysyä asiakaspalvelusta [email protected].