facebook_pixel

Työhyvinvointivinkit

Lifted-valmennustiimin kokemus käytössäsi

Mikä ikinä tilanteesi onkaan, niin me haluamme auttaa sinua olemaan parhaimmillasi. Kyse voi olla henkilökohtaisesta hyvinvoinnistasi ja itsesi paremmasta johtamisesta. Kyse voi olla tiimisi, organisaatiosi tai yrityksesi hyvinvoinnin kehittämisesta ja hyvinvoinnin strategisesta johtamisesta.

Olemme Liftedillä viiden toimintavuotemme aikana auttaneet yli 40 organisaatiota ja yli 20.000 suomalaista hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisessä.

Haluamme jakaa kokemuksemme kanssasi Yksi Hyvinvointi -postissa.

Tilaa Yksi Hyvinvointi -posti

Mitä voit odottaa meiltä? Yksi Hyvinvointi -postimme tilaajana saat ainakin:

  • Kerran viikossa konreettisen vinkin hyvinvointikulttuurin edistämiseen työpaikallasi
  • Noin kerran kuukaudessa laajemman katsauksen Liftedin työhyvinvointisisältöihin ja tapahtumiin (katso esimerkki)
  • Ilmoitukset uusien #YksiHyvinvointi-podcastien jaksoista
  • Tulemme myös kertomaan, miten tärkeimmät arvomme kehittyminen, tuloksellisuus ja ihmisläheisyys näkyvät liftediläisten arjessa.

Suunnittelupöydällä on myös muutamia yllätyksiä.

Lifted lyhyesti:

Lifted on valmennusyritys, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Yrityksen kehittämien Lifted Methodin ja yksi hyvinvointi -ajattelun mukaisesti valmennettavia autetaan voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla.

Pysyviä tuloksia yksilöiden hyvinvoinnissa saavutetaan huomioimalla ihminen kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat) sekä kiinnittämällä huomiota sopivaan valmennusvauhtiin ja innostumisen ruokkimiseen.

Lifted-valmennuksen myötä yksilöt johtavat itseään todennetusti paremmin, myös pitkäjänteisesti. Tämä näkyy niin yksilöiden itsensä, mutta myös heidän edustamiensa organisaatioden lisääntyneenä hyvinvointina ja tuottavuutena.