I am Lifted -paidat nyt myynnissä verkkokaupassamme!

On aika kertoa päivän hyvät uutiset, nimittäin I am Lifted -paidat ovat vihdoin saapuneet verkkokauppaamme! Coacheilla ja Liftedin tiimin yllä nähdyt uudet siniset tiimipaidat ovat herättäneet kysyntää myös seuraajien ja valmennettavien keskuudessa; mistä paitoja voi itselleen hankkia, ja mistä niitä saa?

Osa valmennettavistamme onkin saanut jo uutukaisen tummansinisen Lifted-paidan ylleen, kun tapasimme Lifted-tiimin kesken FIT-valmennuksen käyneitä treenaajia aiemmin tänä vuonna. Näitä paitoja voi kuitenkin kantaa kuka tahansa hyvä tyyppi, joka haluaa levittää Liftedin hyvää sanomaa ja fiilistä eteenpäin.

Huippulaadukkaat paidat ovat Purewasten valmistamia – paidan ostaessa teet myös luontoa säästävän päätöksen. Paidat ovat 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja, jolloin paidan valmistuksessa on säästetty jopa 2700 litraa vähemmän vettä mitä normaalin t-paidan valmistuksessa. Paita on siis 100%:sta Lifted-laatua!

I am Lifted -paidan voit lunastaa itsellesi nyt meidän verkkokaupastamme 25€ hintaan. Paidan postitus kotiisi sisältyy kuluihin. Kokoja on jäljellä vielä hyvin, mutta ensimmäiset tilaukset ovat jo tulleet – älä siis aikaile oman paitasi hankinnassa!

Klikkaa itsesi tästä verkkokauppaan ja lunasta itsellesi I am Lifted -paita!

 

 

PS: Kun saat I am Lifted -paidan postissa, kerro siitä meille! Jaa hetki omasta päivästäsi, jossa olet jakanut Lifted-fiiliksiä ja hymyjä eteenpäin Instagramissa tunnisteella #liftedfit ja merkitse meidät kuvaan @liftedfi. Haluamme kuulla, minne kaikkialle uudet I am Lifted -paidat oikein matkustavat toimistomme varastosta.

I am Lifted -paita

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

[sg_popup id=4]

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.